Srpanj 2009. - Osvrt na sadašnjost, te pogled u budućnost eHrvatske - dio prvi

Go down

Srpanj 2009. - Osvrt na sadašnjost, te pogled u budućnost eHrvatske - dio prvi Empty Srpanj 2009. - Osvrt na sadašnjost, te pogled u budućnost eHrvatske - dio prvi

Postaj  InChY on 1/7/2009, 15:35

Dragi moji eGrađani i eGrađanke!

Prije nego počnem o sumornim temama, kratak uvod. POLOŽIO SAM NAJTEŽI ISPIT U PONEDJELJAK I ZA RUJAN SU MI OSTALA SAMO TRI!!!

Nakon uvoda, nastavljamo sumornim tonom.

SADAŠNJOST
Odlučio sam sadašnjost podijeliti na 3 segmenta: Ekonomija, Vojska i vojni problemi, te Politika kako biste lakše pronašli ono što vas zanima.

EKONOMIJA
Kako bi rekao Kanader: "Država nam je u banani!"
I šta sad? Ništa, slijedite upute Ministarstva Rada i Socijalne Skrbi (MRSS) i kupujte preko BM-a (Black Marketa ili ti Crnog tržišta!) kako ne biste previše potrošili za najosnovnije potrepštine.

VOJSKA I VOJNI PROBLEMI
Napali nas i Srbi i Mađari. Ono što nas, ako je ikako moguće, može utješiti je da Srbi i Mađari troše poveće iznose za rat s nama. Kako mi ne bismo pogriješili i trošili previše na obranu srpskih teritorija, moj osobni savjet je da ne trošite previše na ove bitke, već onoliko koliko biste potrošili i inače za trening bitke. Činjenica je da PEACE više tenkira i da ne možemo kontrirati tome. Normalno, HV i HOS će pokušati dati sve od sebe, ali ponavljam, nemojte da se potrošite na srpske regije, pa da ne uspijemo obraniti Hrvatske regije.

POLITIKA
Prvo, moram čestiti Sakalu i Lipecu na uspješnim TO stranaka, odnosno kongresa. Mora se priznati da su demonstrirali određenu političku vještinu. Što se tiče stranaka, HDS se kao i uvijek snašao i preuzeo jednu on neaktivnih stranaka, dok se HSR raspao. Što se kongresa tiče, kao što svi znate PEACE vodi za +6 i uništavaju ekonomiju kako umiju.BUDUĆNOST
Nakon ponavljanja onog šta svi znaju, ajmo ipak malo pogledati budućnost. Jel zbilja toliko crna? Naime, dolaze predsjednički izbori, ključan događaj koji možda preokrene događaje u eHrvatskoj. Kao što ste svi mogli vidjeti, Johny Stulić, moj dobar prijatelj i kolega iz HLDa, me je još prije nekoliko dana kandidirao za predsjednika Hrvatske. Nažalost, nitko drugi me nije službeno podržao jer je naša vlada pokrenula neku varijantu kriznog stožera, pa sada oproba čeka da vidimo šta to oni misle raditi i kako. Pa i ja tako čekam s njima. Večeras će se vjerojatno znati što smo i kako će se nastupiti na predsjedničkim izborima.

Ako pobijedi Hrvatski kandidat, ja sam uvjeren da će, bio to ja ili netko drugi, pokušati postići dogovor sa Srbima koji će biti "dobar" i za Srbe i za Hrvate. Samo ne znam kako će Mađari to prihvatiti.

Toliko za sada, nastavljamo sutra s izvještajem od večeras.

Vaš, da baš tvoj

AndyCro
Luđak prve klase Very Happy
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.