Srpanj 2009. - **Povijesni izbori u eHrvatskoj --> Obranimo Državu**

Go down

Srpanj 2009. - **Povijesni izbori u eHrvatskoj --> Obranimo Državu** Empty Srpanj 2009. - **Povijesni izbori u eHrvatskoj --> Obranimo Državu**

Postaj  Reverend Kane on 4/7/2009, 14:37

Dobar Vam dan eHrvati i eHrvatice.

Dijeli nas manje od 24 sata od početka najvažnijih predsjedničkih izbora u ovoj kratkoj povijesti naše eDomovine.

Kao što svi znate, izgubili smo Kongresne i to nam je već sada stvorilo puno problema. Porezi su dignuti na maksimum, HRK je pala na najnižu vrijednost od kada je eHrvatske, kupovina hrane, oružja i svih potrepština se mora obavljati preko donacija, isplate plaća se također obavljaju preko donacija i to u Gold-ima itd. Iako je Vlada napisala nekoliko članaka o izvarednim mjerema kojih bi se svi mi trebali pridržavati kako bi šteta bila što manja, očito je da neki ljudi i dalje kupuju preko Market-a, poslodavci i dalje stavljaju svoje proizvode na tržište čime punimo državnu blagajnu koji zatim bez većih problema u svoju korist isprazne eSrbi i taj novac prebace u svoju banku. Zato još jednom molim sve građane eHrvatske da misle da dobrobit svih nas i naše eHrvatske te da surađuju i poštuju izvanredne mjere koje je odredila naša Vlada s ciljem smanjenja štete koju je i koju će naša eDržava pretrpiti.

Da se vratim na izbore. Ovi su izbori ključni. Kao što sam već naglasio, Kongres smo izgubili, a ako se sada ne obranimo od pokušaja TO-a na predsjedničku fotelju, vrlo je vjerovatno da ćemo izgubiti sve ili veliku većinu našeg teritorija. Naime, ako PEACE uspije u svojoj namjeri da imaju svog predsjednika u eHrvatskoj, tada imaju apsolutnu vlast u državi i sve je u njihovim rukama što se tiče preuzimanja teritorija, izglasavanja dodatnih zakona koji nas mogu dovesti u vrlo nezavidnu poziciju.

Zato je sada vrlo važno da svi eHrvati pokažu ljubav prema (e)Domovini, da se svi ujedinimo i isvi zajedno pokušamo proći ovo teško razdoblje, a kao dobar početak bi bio eHrvat na mjestu predsjednika države.

A sada ono najvažnije. Naš službeni kandidat za predsjednika eHrvatske je andycro , član HLD-a. Na ovim izborima nije bitno, tko je član koje stranke, na ovim izborima su se sve stranke ujedinile i raspravile tko bi bio najbolji izbor za kandidata na predstojećim predsjedničim izborima. Prvi korak je osvojiti te izbore, a ako taj zadatak izvršimo, tada ostaje onaj teži dio, riješiti ovu situaciju u kojoj se sada nalazimo, vratiti Kongres i polako vraćati eHrvatsku na pravi put i opet napraviti stabilnu državu kakva je bila.

Ovim putem pozivam sve eHrvate i sve one koji vole eHrvatsku da na sutrašnjim izborima glasuju za andycro-a , ako nisu u eHrvatskoj, da se vrate u domovinu na ove izbore, da pomognu u obrani naše države i da na taj način napravimo prvi ali vrlo važan korak u vraćanju naše eHrvatske u ruke eHrvata.

Ujedinimo se i pokažimo da smo iz ovoga izišli još jači. Doživjeli smo knockdown, ali samo se knockout broji, a mi ćemo zadati posljednji udarac.

ZA eHRVATSKU !!!

Hvala i do čitanje, MB
Reverend Kane
Reverend Kane

Broj postova : 26
Join date : 29.06.2009
Age : 32

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.