Srpanj 2009. - Dragi Hrvati i Hrvatice (2. put), a posebno NOVI igrači!

Go down

Srpanj 2009. - Dragi Hrvati i Hrvatice (2. put), a posebno NOVI igrači! Empty Srpanj 2009. - Dragi Hrvati i Hrvatice (2. put), a posebno NOVI igrači!

Postaj  Krepo on 7/7/2009, 20:51

i tako prvi dan novog predsjednika je prošao. Prepun uzbuđenja, razočaranja, ali i nade u bolje sutra.

Ali krenimo redom. Ova dva pasusa koja ću napisati ću kroz dan modificirati kada se utanače sve pojedinosti:

NOVI IGRAČI - VAŽNO!
Svi ste mogli primjetiti da nema novih radnih mjesta za skill 0, odnosno za najfriškije dečke i cure, građane eRH. Zbog situacije kakva je (minimalna plaće 20 HRK) odlučili smo se da svi novi igrači imaju povlaštenu mogućnost preseljenja u BiH i tamo mogu raditi u ondašnjim trening tvrtkama. Kako biste iskoristili ovu pogodnost, obratite se ministru obrazovanja - Klynnu.

ZNAČI, AKO TREBATE POSAO, JAVITE SE MINISTARSTVU OBRAZOVANJA:
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1244376

TRENING RAT - danas do 20:30 RL vrijeme!
http://www.erepublik.com/en/wars/show/686

E sada, ajmo na ostale stvari. Volio bih reći da mi je bilo dosadno prvi dan, ali nije. Bilo je itekako napeto.

POLITIČKA SITUACIJA

Mađarska - odmah prvi dan novi predsjednik Mađarske mi je dao pravi politički odgovor na našu situaciju s njima. On je za mir, ali ne u ovom trenutku. Very Happy
Normalno, samo bi luđak u ovoj situaciji u kakvoj su oni, potpisao za mir, dok mu protivnici nemaju niti kontrolu nad kongresom. Ali, ako se to može nazvati tračkom nade, poručio mi je da nema namjeru potpuno uništiti našu eknomiju.

Srbija - s Lipecom sam još i prije nego sam službeno proglašen predsjednikom, počeo neke pregovore, ali za sada još nema nikakvog čvrstog dogovora ili prekida pregovora. Više informacija će biti definitivno kroz dan dva, pa bih MOLIO sve hrvatske kongresnike da NE ISTUPAJU IZ HRVATSKOG KONGRESA, iako su neki već putem PMa i MSNa izrazili želju da iziđu iz istog. Hvala na razumijevanju.

BiH - moram zahvaliti novom predsjedniku Zemlji koji je bio velikodušan i dopustio da naši novi građani dođu raditi u trening tvrtke susjedne nam države. HVALA predsjedniče.

Ostali odnosi su manje bitni u ovom trenutku, iako sam imao kontakata skoro sa svima, ali gore spomenuti su, u ovom trenutku, tri najbitnija odnosa.

EKONOMIJA
Razalošćen činjenicom da su trening tvrtke ostavljene skoro prazne, bez materijala, sinoć i danas sam ih užurbano punio. Tvrtke sada imaju i materijala i para ponajviše zahvaljujući nekim pojedincima koji su stornirali svoje narudžbe prema svojim kupcima i poslali robu u državne tvrtke, a pogotovo požrtvovnosti i strpljivosti JohnDakera koji je donirao na stotine drva u tvrtke. Svima će navedeni trud biti plaćen, odnosno već je plaćen.

Znači, državne tvrtke će u idućih nekoliko dana imati i para i materijala za raditi sigurno, tako da se radnici tih tvrtki ne moraju brinuti da će jednog ili drugog nestati.

Također, radi se na planu otkupa viškova RH tvrtki u suradnji sa ministrom rada i socijalne skrbi, a nadam se da ćemo do kraja dana sve sitnice dogovoriti, te da će isti plan biti objavljen do sutra ujutro.

Dragi moji, toliko za sada, tu sam, pišite, komentirajte, ako ne odgovorim, ne znači da sam vas zaboravio, samo da sam malo u gužvi i na svaki PM ću odgovoriti čim budem mogao.

Hvala Vam na razumijevanju,

AndyCro

ŽIVJELA eHRVATSKA!

P.S. molim vas vote da ovaj članak bude u top 5 da ga novi građani mogu vidjeti.

Krepo

Broj postova : 12
Join date : 18.06.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.