Srpanj. 2009. - Dragi Hrvati i Hrvatice (4. put), a posebno NOVI građani

Go down

Srpanj. 2009. - Dragi Hrvati i Hrvatice (4. put), a posebno NOVI građani Empty Srpanj. 2009. - Dragi Hrvati i Hrvatice (4. put), a posebno NOVI građani

Postaj  Dalibor on 6/8/2009, 21:53

Dragi građani!

Kao i u prošlom broju, krenimo prvo sa obavijesti za nove građane, pa ću onda napisati o najudarnijim novostima u eRH.

NOVI STE I NEMATE POSAO?

Onda se OBAVEZNO javite Hrvatskom Obrazovnom Centru (HOC) ili profesorima eŠkole, a to možete učiniti ili da slijedećoj organizaciji pošaljete privatnu poruku:
Hrvatski obrazovni centar - sav info za početnike
Ili, ukoliko nema odgovora, jer ipak ne mogu biti 24 sata online, jednostavno otiđite na eHrvatska chat i posjetiti kanal #eskola na kojem možete dobiti sve odgovore. Link do nacionalnog chata:
http://tinyurl.com/ldcaaz
Ili direktan link do kanala #eskola na nacionalnom chatu:
http://tinyurl.com/eskola

JA BI MALO RATOVAO
Nažalost, zbog trenutne situacije kakva je, ne postoji mogućnost borbi iz eHrvatske. Dok čekamo da vidimo razvoj situacije proučite malo tutorial kako ratovati:
Upute kako ratovati

A sada, aktualno u i oko eHrvatske.

Srbija - Hrvatska - politička situacija
Jučer je bio rok da Srbi prihvate ponudu oko micanja kongresnika i povratka HRKa u državnu blagajnu. Nažalost, odmah prvobitna ponuda je odbijena, te su tako jasno dali do znanja da nas misle gnjaviti u kongresu još neko vrijeme. Iskreno, ne mogu reći da sam previše iznenađen, i kada sam slao prvobitnu ponudu, znao sam da je vrlo mala šansa da vlada Srbije prihvati tu ponudu, ali sam se nekako nadao nekoj prihvatljivoj protuponudi. Nažalost, ništa od toga. Morati ćemo još 13 dana biti pod njihovom milosti i nemilosti što se tiče kongresnih zakona. Pokušati ćemo da tih 13 dana oni ne dobiju niti novčića, iako će to biti vrlo težak posao.

Normalno, da stvar bude još gora, neke stvari su mi morali sami Srbi naglasiti jer to ili prijašnja vlada nije znala, ili je možda samo smetnula s uma. Pa recimo, nisam znao da je na jednom orgu stoji malo manje od 150 k RSDa i vjerojatno to ne bih niti znao da Simijon I nije napisao u komentaru mog prošlog članka. Ja bih ovim putem zamolio vlasnika organizacije Bank of eSerbia da mi se javi na PM, ako mu to nije preteško. Isto tako i za groblje eBeba nisam znao do komentara iste osobe. Znam da smo svi mi zaposleni, pa ne stignemo pisati neke stvari ili neke stvari smetnemo s uma, ali bilo bi lijepo da mi barem građani eHrvatske napomenu neke stvari koje direktno utječu na odnos eHrvatske s drugim državama, a ne da ja neke podatke saznajem s komentara. Moj PM sandučić je svima otvoren.

Zatvaranje ureda dobrodošlice
Donio sam odluku da ću u idućih nekoliko sati ured dobrodošlice biti u potpunosti zatvoren i da će posao koji je obavljao voditelj ureda obavljati voditelj Hrvatskog Obrazovnog Centra i njegovi zamjenici. Ovaj potez je s namjerom da novi građani ne moraju ići na više organizacija već da SVE potrebne informacije mogu doznati na jednom mjestu.

Stranački izbori 15.07.2009.
Molio bih SVE stranke da mi jave tko će im biti službeni kandidat ili službeni kandidati stranke za predstojeće izbore. Za sada su mi se javili čelnici HLDa i HUSa, te dečki koji visoko kotiraju u HSPu. Molio bih ovim putem da mi se jave i preostala ekipa, znači dečki iz starog HSRa, predsjednik HDSa i SHNa.

Dodano kasnije: Hvalevrijedne akcije
U zadnjih nekoliko dan - dva provode se i akcije potaknute od nekolicine građana eHrvatske s namjerom poboljšanja stanja naše državne blagajne, ali i s namjerom poboljšanja stanja naših sugrađana. Pa tako treba spomenuti slijedeće akcije:
Lov na 1000 golda pokrenuta od kolege Split1700
Koliko voliš svoju domovinu? pokrenuta od kolege PUNK BIBINJE
Nagradna igra - 12 komada q1 kuća pokrenuta od kolege zvoc
Jednostavan način za poboljšanje stanja HNBa pokrenuta od kolege zelja

Hvala svima na čitanju i za kraj jedna bitna obavijest:

eRepublik neće biti online sutra od 07:00 do 09:00, a koliko poznajem administratore sigurno će i štekati cijelo jutro, pa sve svoje poslove obavite prije 7 sati
Informacija preuzeta iz članka: http://www.erepublik.com/en/article/maintenance-announcement-updated--849854/1/20

AndyCro
Predsjednik eRH

p.s. Edited later:

Special action:
Dear friends that don't speak English. We have started a big action to raise funds for our national bank. For more information, please read the translated version of the article, translated by Croatian Ambassador in Poland - Branimir Vukadin. Article is named Hunt for 980 golds.

Thank you

AndyCro
President of eCroatia
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.