Srpanj 2009. - eRH - Kuda i kako dalje?

Go down

Srpanj 2009. - eRH - Kuda i kako dalje? Empty Srpanj 2009. - eRH - Kuda i kako dalje?

Postaj  Dalibor on 6/8/2009, 22:39

Dragi građani eHrvatske!

Sada kada je kongres natrag u našim rukama, početi ćemo s normalizacijom stanja u našoj eDomovini. Već su na izglasavanju zakoni za normalizaciju tržišta željeza, dijamanata, nafte, žita, putnih karata, oružja i hrane, kao i minimalna plaća. Navedeni zakoni će stupiti na snagu između 14 i 23 sata po našem vremenu.

Preostali zakoni će biti predloženi čim novi kongresnici dobe dozvolu za stavljanje prijedloga, odnosno očekuje se da sutra do podne sve grane imaju normalne zakone i da mogu normalno poslovati.

Tako da od danas prestaje s radom black market i sve se može ponovno odvijate preko uobičajenog marketa.

Također, od danas krećemo s normalizacijom valute, pa bih Vas molio da se ravnate po tečaju 1 G = 125 HRK, odnosno 1 HRK = 0.008 G.

Zašto tako?

Pošto su Mađari i Srbi štampali novac, oni su to radili po tečaju 1 G = 200 HRK, odnosno sada im je profit bilo koji tečaj iznad 1 HRK = 0.005 G. Zato, umjesto da im dopustimo da zarade 3 puta više (sada je tečaj 1 HRK = 0.015 G), predlažem da taj tečaj smanjimo na gore spomenuti kako bi jedva pokrili naštampano, odnosno kako bi zaradili na Hrvatskoj 300 G umjesto 1000 G zarade na svakih 100000 HRK šta su naštampali.

Znam da će neki izgubiti dio novca na taj način (u slučaju da posjeduju veće količine HRKa), ali ovo je način da se gospoda iz susjednih zemalja ne obogate na naš račun onoliko koliko su mislili, a dugoročno će biti bolje jer će se s vremenom, kako će gospodarstvo rasti, tako će se i tečaj oporaviti, dok je sada najvažnije da se tečaj ustabila, a ne da varira. Zato, stavite svi tečaj 1 G = 125 HRK. Wink

U isto vrijeme kada se je rješavala situacija s našim kongresom, u nekoliko država je rađen TO, što od strane građana Hrvatske, što od strane saveznika, što od strane PEACEa. Više informacija o TOima ću dodati tokom dana.

Toliko za sada,

AndyCro
Predsjednik eRH

EDIT #1: Ispravak netočnog tečaja (hvala kolega shampinjon), stavljeno više informacija oko tečaja HRK.
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.