Srpanj 2009. - Stanje u Hrvatskoj, dan 615 + INFO za NOVE eHrvate

Go down

Srpanj 2009. - Stanje u Hrvatskoj, dan 615 + INFO za NOVE eHrvate Empty Srpanj 2009. - Stanje u Hrvatskoj, dan 615 + INFO za NOVE eHrvate

Postaj  Dalibor on 6/8/2009, 22:41

Dragi moji sugrađani!

U ovih zadnjih par dana se dogodilo nekoliko raznih stvari, pa ću u ovom izvještaju napisati otprilike što se sve to dogodilo i šta će se dalje događati, ali ajmo krenuti prvo s podacima za nove:

NOVI STE I NEMATE POSAO, VEĆ PUNO PITANJA?

Preporuka je da se PRVO javite Hrvatskom Obrazovnom Centru (HOC) ili profesorima eŠkole, a to možete učiniti ili da slijedećoj organizaciji pošaljete privatnu poruku:
Hrvatski obrazovni centar - sav info za početnike
Ili, ukoliko nema odgovora, jer ipak ne mogu biti 24 sata online, jednostavno otiđite na eHrvatska chat i posjetiti kanal #eskola na kojem možete dobiti sve odgovore. Link do nacionalnog chata:
http://tinyurl.com/ldcaaz
Ili direktan link do kanala #eskola na nacionalnom chatu:
http://tinyurl.com/eskola

NAKON toga odaberite jedan od poslova za skill 0 na marketu i krenite s minimalnom plaćom dalje u svijet, ali nemojte zaboraviti da ako ćete imati koje pitanje, HOC vam stoji na raspolaganju!!!

NAPOMENA: Nemojte se zaposliti u tvrtkama spomenutim u ovom članku:
http://www.erepublik.com/en/article/spasimo-nove-igrace-upute-novim-igracima--872472/1/all

JA BI MALO RATOVAO
U idućih nekoliko dana možete ratovati iz Hrvatske, s time da bi bilo poželjno da se preselite u NorthWest Croatia ili Slavonia regiju kako biste mogli iskoristiti blagodati bolnice i tako brzo dići svoj wellness na 90+.
GDJE SE BORITI?
Preporuka za ratovanje
KAKO SE BORITI?
Upute kako ratovati

Kongres, te prijedlozi zakona

Za one koji ne znaju, kongres je ponovno u našim rukama zahvaljujući jednoj nevjerojatnoj složnosti između svih stranaka u Hrvatskoj. Njihova sloga je dala 40 zajedničkih kandidata koji će vratiti poreze u granice normale i tako normalizirati ekonomiju naše lijepe eDomovine. Štoviše, u ovom trenutku se daju na prijedlog i zadnji zakoni koji su bili promijenjeni od strane Mađara i Srba.

S druge strane, kolege predsjednici savezničkih država su još 25. dali prijedloge MPPa, ili savezništva, koji su do danas već i prihvaćeni, te su stupili na snagu. Od večeras su još dva MPPa (sa Švicarcima i Grcima) na izglasavanju kojima će tako biti upotpunjen prvi dio MPPova. Moram naglasiti da su Grci uplatila nama 30 G za ovaj MPP u nadi da će tako potaknuti našu ekonomiju.

Prijedlog zakona o postavljanju bolnice u Središnju Hrvatsku sam donio nakon što su mi došli s istim prijedlogom kolega predsjednik HUSa, pasko111, zapovijednik HOSa, zelja, te jedan stari vojni veteran - Sucko. Svaki od njih je dao svoj prijedlog, svoju ideju, svoju viziju zašto postaviti Q5 bolnicu u Središnju Hrvatsku. I razmišljao sam, vagao i zaključio da su u pravu. Mnogo početnika (oni iskusni to nikad neće priznati) nemaju pojma šta je zid, šta je damage i kako se ratuju, a brat bratu, više od 30 % stanovništva RL Hrvatske živi u Središnjoj Hrvatskoj i ti početnici najčešće kreću s igrom baš u regiji Central Croatia ili Središnja Hrvatska.

Kako bismo ih lakše upoznali s dijelom igre posvećenom ratovanju, odlučio sam radi svega toga postaviti q5 bolnicu tamo. Da, znam da bi po nekim teorijama sada odjednom obrambeni zid NWa ili Slavonije trebao pasti i izgorijeti, ali naprotiv. Iskusni vojnici će se seliti u Slavoniju i NW, dok će početnici zahvaljujući toj Q5 bolnici spoznati umijeće ratovanja i shvatiti važnost zida, te će sami ulaziti u HV i seliti u jednu od te dvije regije po naredbi zapovijednika HVa.

To je, kako bi rekao naš ex-predsjednik, moja odluka i napravio sam po svome uz, znam da će mu to čudno zvučati, ali konzultaciju sa ne samo savjetnicima, već i građanima RH.

Ekonomija i tečaj kune
Tečaj kune će i dalje padati. NE, nije razlog da sada panično prodajte HRKe, već ih iskoristite za kupnju na marketu dok cijene ne podivljaju. Nipošto nemojte poboljšavati tečaj jer time dajte Srbima i Mađarima šansu da ukradene HRKe prodaju za puno više nego što su potrošili da ih naštampaju. Tečaj je sada na 1 G = 70 HRK i nastaviti će padati prema 1 G = 125 HRK.

Molim Vas za veliku suradnju i odricanje po tom pitanju.

TO Italije
Iako oštro osuđujem ovaj potez koji će nam ponovno donijeti probleme, nažalost ukleti krug se nastavlja. Za razliku od Mađara i Srba, TO Italije je napravljen sa samo jednim ciljem - uzimanjem ITLa i zamjenom za HRK, odnosno ukoliko se ta ponuda odbije, zamjenom ITLa za ukradeni HRK.

Vjerujte, da je postojala druga opcija, napravili bismo ju. Ali nažalost, bahatost Mađara nam nije ostavila ništa drugo. I znajte da će nam se taj TO jednog dana obiti u glavu, samo je pitanje u kojoj mjeri. TO Srbije nas je košta 4 tjedna ekonomskih problema i uništavanje ekonomije u tom periodu, kao i raseljavanje Hrvata po cijelom svijetu. TO Italije će nas možda koštati na neki drugi način, ali pošto smo primorani bili to napraviti da se ekonomski oporavimo, o tom problemu i o toj cijeni ćemo razmišljati kada do toga dođemo.

Hrvati vratite se u Hrvatsku
Dolazi citizenship i molio bih Hrvate da se privremeno vrate u Slavoniju i NW dok taj čarobni citizenship ne zaživi.

Hvala svima na čitanju i budimo složni u danima stvaranje još moćnije eHrvatske!

AndyCro
Predsjednik Hrvatske
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.