Kolovoz 2009. - ZADNJI ČLANAK OVOG MANDATA: Hvala svima i sretno novom predsjedniku!

Go down

Kolovoz 2009. - ZADNJI ČLANAK OVOG MANDATA: Hvala svima i sretno novom predsjedniku! Empty Kolovoz 2009. - ZADNJI ČLANAK OVOG MANDATA: Hvala svima i sretno novom predsjedniku!

Postaj  Dalibor on 6/8/2009, 22:41

Dragi građani i građanke Hrvatske!

Evo, 5. kolovoza je u RL Hrvatskoj državni praznik, dok je u eHrvatskoj izborni dan na kojem će građani eHrvatske odabrati novog predsjednika i tako će zacratati put u kojem će eHrvatska krenuti dalje.

Moj mandat je pri kraju i moram reći da sam unatoč lošem stanju koje me je zateklo imao relativno lagan posao. Neki će reći da sam taj posao odradio izvrsno, neki da sam ga odradio dobro, a neki će reći da sam ga uradio užasno loše. Ja ću biti iskren i reći da sam uradio - ništa. NIŠTA! Sve što je eHrvatska postigla u proteklih mjesec dana je postigla jer su SVI Hrvati i SVE Hrvatice stisnuli zube i bili složni barem tih mjesec dana. Ja sam samo bio pijun na vrhu.

HVALA VAM NA SLOŽNOSTI I ODLUČNOSTI, IZVUKLI STE HRVATSKU IZ PROBLEMA. NEMOJTE ZABORAVITI DA ZAJEDNO MOŽEMO SVE.

Ali kako to biva, uvijek ima "loših" među nama i ti su stalno radili probleme tamo gdje ih nije bilo. Tako će biti i dalje i to nikad neće nestati. Ta sloga koja nas je izvukla iz problema, kao i uvijek, jednostano nestaje kada nema problema, jer Hrvati moraju imati probleme, pa kad ih nema, sami ih stvaraju.

Ja ću novom predsjedniku zaželjeti čelične živce i promišljene odluke, dobre savjetnike i hrabrost da se suprotstavi manjini koja će ga uvijek vući na dno. Predsjedniče, koji god da budeš, kongres je uz tebe, iskoristi ga za dobrobit RH, HV i HOS će ti uvijek biti na raspolaganju, a građane zamoli za pomoć, ako će ti njihova pomoć trebati. Bolji savjet ti ne mogu dati, ali ti moram reći da saveznika imamo i da na njihovu pomoć možeš računati, samo pazi kada nam pomoć treba, a kad pomoć moramo dati.

Zadnja dva čina koja ću uraditi kao predsjednik RH je izvještaj HNBa 5. kolovoza i predaja ključeva i kratak izvještaj novom predsjedniku 6. kolovoza, a nakon toga ću biti dvoklikaš par dana do HW medalje, a nakon toga ću nestati na neko vrijeme radi RL obaveza. Povratak će biti tamo na kasnu jesen ili zimu, ovisno o RL mogućnostima. Wink

I za kraj, pokloniti ću extra storage Crvenom križu na mjesec dana, a možda i dva (ovisno o situaciji) kako bi ta organizacija mogla lakše raditi.

Hvala svima na povjerenju koje ste mi dali.

AndyCro
Predsjednik RH

p.s. Pošto nakon odlaska neće raditi i AndyCroORG, prodajem q1 weapon tvrtku sa 470+ oružja na stocku, 400+ irona na stocku i 7 aktivnih radnika od kojih ću ja do HW medalje raditi za 1 HRK.

Cijena: 100 G, s mogućnosti popusta ako sve plaćate odmah. Cijena je iznimno povoljna, uloženo so možete vratiti za manje od mjesec dana (ma možete i za 2 tjedna ak ste pametni). Wink

Link do tvrtke:
http://www.erepublik.com/en/company/andycro-streljivo-d-d--182041
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.