Srpanj 2009. - Zanimljivost iz bratske nam ePoljske

Go down

Srpanj 2009. - Zanimljivost iz bratske nam ePoljske Empty Srpanj 2009. - Zanimljivost iz bratske nam ePoljske

Postaj  doki1919 on 11/8/2009, 18:23

Dobar vam dan poštovani eGrađani eHrvatske.

Javljam vam se sa dužnosti ambasadora u ePoljskoj i za početak moram pohvaliti ePoljake na svojoj srdačnosti i gostoljubivosti, naime nakon što sam izbacio svoj članak tamo i predstavio ukratko našu vladu, te događaje koji se dešavaju unutar naše zemlje, stigla mi je nekolicina PM-ova sa pozdravima, pitanjima o našoj situaciji te poziv na njihov IRC na koji ću se rado odazvati.

Zanimljivost koja me je zatekla danas je President impeachment prijedlog koji je do sada u većini prihvaćen ( 24 : 5 ) .

Ono što me je iznenadilo je koliko je razlog sličan nekim našim prijašnjim slučajevima u dobivanju predsjedničkih izbora i radu predsjedničkog mandatara.

Naime jedina razlika je ta što je jedan od natjecatelja za predsjedničku stolicu dobio bann, a svi glasovi koji su išli za banniranog Eloha došli su Fartmanu i napravili su razliku koja se nije dala nadmašiti (sličnost našim izborima su ranojutarnji glasovi koji su napravili veliku razliku između kandidata).

No tome nije kraj, priča se o slabom radu te jako malom komunikacijom sa njihovim eGrađanima, ali na način da ih se obavještava o samom radu i učinku rada predsjednika koji je već bio na toj stolici ( Fartman ) te isto tako manjak komunikacije između ljudi i predsjednika koji nije dolazio na ePoljski chat i koji nije odgovarao na upite svojih eGrađana kroz PM-ove, a najgore je to što su neke stvari bile konstruktivne prirode.

Ovo je zanimljivost koja bi nam trebala otvoriti oči, tj. ako se smatra da predsjednik ne obavlja po mišljenju ostalih eGrađana dobar ili zadovoljavajuć posao koji mu je povjeren, netreba se ustručavati stisnuti impeachment button, jer u tom trenu nemože biti gore no što jest.

Evo i link od članka vezanog za smjenu predsjednika, samo je na poljskom jeziku i bilo bi vam puno lakše da ga pročitate pomoću translatora u eRepublik Plus pluginu od kolege PeeKaBooh-a;

http://www.erepublik.com/en/article/president-impeachment-fartman-853867/1/20


Živite dugo, slobodno i uspješno _\\//

doki1919

Broj postova : 57
Join date : 07.07.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.