Kolovoz 2009. - ...::: MVP; Izvijesce i plan rada :::...

Go down

Kolovoz 2009. - ...::: MVP; Izvijesce i plan rada :::... Empty Kolovoz 2009. - ...::: MVP; Izvijesce i plan rada :::...

Postaj  Dalibor on 22/8/2009, 02:29

Dragi eHrvati!

Prije svega se, kao nova/stara Ministrica vanjskih poslova RH zahvaljujem predsjedniku Croat4ever na ukazanom povjerenju, te mogwaiiiu na prihvaćanju dužnosti Doministra vanjskih poslova. Također molimo sve ambasadore da potvrde aktivnost na forumu MVP-a, te pozivamo zainteresirane građane da nas kontaktiraju ako su voljni predstavljati našu eDomovinu u inozemstvu (PM Ateii: LINK NA PROFIL). Lista ambasadora još nije popunjena, tako da ćemo vam njihov rad približiti u skoroj budućnosti.


Svijet oko nas

Ofenziva PEACE-a
Posljednjih mjesec dana PEACE ne posustaje u svojoj ofenzivi. Kanada je izgubljena i saveznici (EDEN i Fortis, te Teokrati) su se pokazali nemoćni u epskoj bitci za Ontario. Švicarska više nije zemlja Teokrata. USA, Grčka i Španjolska su također na udaru PEACE-a. Zašto je PEACE toliko premoćniji na svim bojišnicama? Možda su bolje organizirani ili imaju više resursa (čitaj golda). U spekulacije ne želimo ulaziti. Hrvatska, kao članica EDEN-a i saveznik i prijatelj sa zemljama Fortis-a ne traži isprike za izgubljene bitke, već radimo na globalnoj taktici s našim saveznicima. Iz taktičkih razloga je jako bitno da svaki građanin prati dnevne naputke za borbe, kako vojnici, tako i "obični građani" tj. civili.TO Italije
Osim vojne opasnosti, u direktnom okruženju zemalja PEACE-a sa dva otvorena rata, naša Domovina je izložena i ekonomskom ratu. Mađari i Srbi još uvijek posjeduju ogromne količine naše valute, a svaki pregovori tj. pokušaj istih kako bi se HRK zamijenile za ITL je dosada bio neuspješan (logove pregovora možete pročitati na forumu eDomovine).

TO Italije u cilju kontrole talijanskog kongresa je jedan od uspjeha eHrvatske u borbi protiv PEACE-a. Iako, kao što je već rečeno, PEACE i dalje odbija pomoći Italiji, Hrvatska je kontroliranjem talijanskog sabora na dobitku. Još jednom naglašavamo, sada i službeno jer sadašnji predsjednik Croat4ever, MVP Atea i zamjenik MVP-a mogwaii su u organizaciji akcije "Ferragosto" (link na službeni clanak "Ferrgosto" tima s obrazloženjem o akciji) od idejnog začetka da sav novac koji ce se zaraditi ovom akcijom ide u HNB i služi ISKLJUČIVO ZA BOLJITAK eHRVATSKE EKONOMIJE.


Toliko za prvo izvješće MVP-a u ovom mandatu. Pretplatite se jer će te u ovim novinama moći saznati osnovne informacije o diplomatskim stajalištima, misijama i konzularnim uredima eHrvatske u eSvijetu.


Novine na koje se morate pretplatiti, radi pravovremene informiranosti:
Novine Ministrstva Obrane: Hrvatski vojnik;
Novine Predsjednika Croat4ever: Crat4ever NewzMinistrica vanjskih poslova RH,
Atea


P.S. Dok je ovaj članak pisan vraćene su 3 regije Kanade, toliko o globalnoj taktici nas i naših saveznika =)
_________________________________
History will be kind to me for I intend to write it.
*Sir Winston Churchill
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.