Kolovoz 2009. - BORKAN i ČOVA od 120kg...

Go down

Kolovoz 2009. - BORKAN i ČOVA od 120kg... Empty Kolovoz 2009. - BORKAN i ČOVA od 120kg...

Postaj  Dalibor on 29/8/2009, 22:20

Želite li eHrvatsku kao do sada? Želite li Predsjedničku medalju?, želite li da je vaša stranka prva i največa, s najboljim ljudima u njoj? Želite li otkriti ko pljačka eHrvatsku? Želite li da vaša stranka drži večinu u kongresu? Želite li da ehrvatska bude simpatična i poštovana, da je vole svi na eSvijetu? Da nas saveznici cijene, neprijatelji poštuju?

Ako ovo želite, to je lijepo i normalno. Ali ovaj članak nije za vas, i možete slobodno otići prelistati neke druge novine. Sretno.


A za druge.. Želite li da eHrvatska opstane, dočeka neprijatelja spremna i jaka, da bude spremna i na najgori scenarij, te da ima plan i snagu da se iz tog najgoreg scenarija izvuče u kratkom roku? Želite li da radite i mučite se, želite li pomoči novima i neiskusnima, želite se osječati uključenima u pobjede, ali i u poraze? Želite se osječati da pridonosite ovom drštvo? Onda sigurno ne želite da vas Saveznici cijene, nego da vam se dive. Da vas neprijatelji poštuju? Ili da se straše? Strah donosi poštovanje. Strah od složne, od pametne i organizirane nacije. Onakvi kakvi možemo biti.

Mislim, nije ni ovo sad nešto užasno loše. Imali smo osvajanja u prošlosti, dobijali smo neke važne bitke i obranili se od napada na našu zemlju, pa čak smo i dvije zemlje TO-vali. Politička prepucavanja u zemlji, nisu nešto sad toliko strašno, nešto što ne viđamo u drugim zemljama... večinom u onim što su sad u problemima... naprimjer, kao Amerikanci. Mnogo im je važnije bilo koja stranka im je na vlasti, nego što se događa u svijetu. (zvuči poznato?)... Dok ih Uragan zvan PEACE bez upozorenja nije posjetio..

Dakle, ništa strašno kad nas. Jeste, ekonomija nam je doživjela strašan udarac, ali izvuči čemo se..
E, ali šipak. Ništa strašno ne bi bilo, da situacija na globalnoj razini nije takva kakva je. Peace je kao čova od 120 kg, koji sa šipkom uleti u 8 razred osnovne škole i počinje od zadnje klupe redom mlatiti učenike.
A mi sjedimo u prvoj klupi, i imamo dva izbora:
1. Sjediti mirno, biti što tiši, nadajući se da nas čova neče primjetiti, ili da če mu upast u oko neki drugi nesretnik. I nadat se da če dok dođe na nas red, čova se dosaditi, umoriti,što ja znam..
2. Ili reći,: „HEJ ČOVO? VIDI ONU MUHU NA PLAFONU?" Pa kad ovaj, kao svaki glupi čova od 120 kg poghleda gdje je muha, opalit ga u jaja, gdje njegovih 120 kila naglo gube na vrijednosti, te pozvat ostale učenike da ubiju boga u čovi.
To vam se zove „Bibinjska strategija“ iz knjige „Umiječe ratovanja", Poglavlje 1, „kako ubiti boga u onom ko kaže da nisi u pravu“. I poglavlje 2: „kako nači razlog za u nekom ubiti boga“..i poglavlje 3: „ubi boga u ženi svaki dan“.

Neznam za vas, ali ja bi radije izabra ovu drugu opciju.

Eeeeee.... ali imamo jedan problem. Prvi je da sam počeo lijepo pisat ovaj članak, i da sam opet lagano počeo pričat pizdarije i da sam skrenuo sa teme, a radi se o ozbiljnim stvarima. Što sam htio reći?
E da. Kakvi možemo biti, kakva eHrvatska može biti?
Pa možemo biti zajebani. Da čova od 120 kila se kaže, bolje mi je zaobići ovog mulca, nego imat probleme s njim. Idem ja tlačit nekog drugog..... ma u qrac i čova, hoču reči da eHrvatska može bit drukčija od ostalih, da možemo imati jedan veliki klan, a ne 100 malih. Da možemo biti predvodnici EDEN-a. Da možemo biti strah i trepet Peacea, udarajući njihove male članice, blokirajuči velike, iskorištavati svaku njihovu slabost, da možemo mi biti ti koji če povest ostale u boj koji če preokrenut sadašnji izgled snaga. Da možemo mi biti ti koji če zakuhat raspad Peacea. Da nam se naši Saveznici osječaju dužnim. Da nas još više cijene, iako nas i več sad dovoljno cijene, ali nek nam se dive, nek uče od nas.

Nemoguče? Nije. Ko če to napraviti, ka da je to lako? Nije lako, ali mi čemo to napraviti. Prvi i osnovni korak, da se svaki igrač osječa potrebnim, apsolutno ima posla za svakog od nas, jedni če pripremat teren za TO-ove po PEACE-u, drugi če raditi Promocije, treči če se brinut o funkcioniranju vojske, četvrti o ekonomiji, peti o komunikaciji prema igračima i što bržem razvijanju novih igrača i bacanjem istih u „vatru“ što prije...
Dakle, posla ka u priči. A šta mi radimo? Svaki drugi dan naslov „PLJAČKA“ u novinama. Ka da je ikad itko spriječio nekog da ukrade ako to želi. Kao da nam je to od životne važnosti. Ajde da se dotaknem i te teme, „Split Sindroma“. Je li Split krao? Neznam. Je li mi žao što je otiša? Je. Bi li volio da je ostao? Da. Bi li mu ikad više dao da barata s javnim novcem? NE. Zašto, zato jer je krao? Ne, zato što je potrošio novac od akcije „Lov na 1000 golda“. Na početku te akcije je javno, kratko i jasno rekao da če taj novac iči u HNB, da če ostati na orgu samo zato da Admin, ako odluči da je ta akcija van pravila, da ne dovede u probleme ili nedaj bože da banaju HNB. Nigdje nije rekao da če on odlučivati gdje če se taj novac trošiti. Nije njegov, pa onda nema pravo podizati taj novac niti ga trošiti. Je li ga potrošio dizajući RW? Šaljući pomoč Španjolcima? POTPUNO NEVAŽNO. Split NIJE IMAO PRAVO TO RADITI NA SVOJU RUKU!!
I što sad, koliko je uzea, 170 golda? Hoče li eHrvatska propast zbog toga? Neče. Hoče li Split propast? Najvjerovatnije, čini mi se da je otiša iz igre. Ako i nije, teško da če ikad primirisati bilo kakvom upravljačkom poslu. Može se borit i radit ka običan građanin i to je sve. Ili može kao neki, graditi karijeru tamo negdje u Indoneziji, i biti tamo „Priznat i Poštovan“ građanin. Sretan put, i mirno more. I što se mene tiče, priča završena. Hoču li imati i dalje povjerenja u igrače, u vlast? Pa hoču. A oni koji misle krasti, raditi ono za što nisu ovlašteni, nek vide kako če završiti, prije ili kasnije. Dođe maca na vratanca, eHrvatska neče propasti, ali bogami hoče onaj ko to radi, i svi mjeseci njegovog truda u ovoj igri. Pa nek se igraju.

Ali, mi ne trebamo oko toga sad galamiti misecima. To je top tema u medijima, a niko ne pita GDJE JE PREDSJEDNIK?
Bogami, da se nisam natjecao s njim na izborima, ne bih bio siguran da me neko pita ko je predsjednik, da bih pogodio iz prve.

Pa Isusati ljudi, koji je vama vrag. Pobijedio, izdao članak, dva, ako čemo brojit upute za borbu, i ni traga ni glasa? Croat4ever, vrlo sam razočaran. Pričali smo prije izbora kako treba trgnut, pokrenut ljude. Pa zar ovako si to mislio?
Ma i da imaju toliko posla da se nemaju vremena obratit građanima, u što ne vjerujem, jer nisam vidio nijedan projekt, osim onog plana o subvencioniranju 250+ golda za otvaranje novih tvrtki? U tom planu je jedino dobro to što se odustalo od njega.

Ma ne kritiziram, niti želim reći da nisu ništa radili, dapače, spustili su tečaj, počeli su s reorganizacijom vojske, 158 put po redu. Svaki mjesec nova reorganizacija. Svaki mjesec, novi MO kaže da je stanje u vojsci-rasulo. Što, da nisu bivši MO-ovi nesposobni? Ne vjerijem. I His Airness je sposoban, i Flaminije i Mrgood, i 90% njih koji su bili MO.

Problem je što niko od Predsjednika i njihovih vlada nije znao pokrenut eHrvatsku. Kakve vražje reorganizacije svaki mjesec i izmišljanja tople vode? Imate dobar sistem, pogledajte HOS i copy- paste.


Da bi se probudila nacija, da bi se razdrmalo ovakvo stanje i pokrenuo rad i elan, potrebno je radikalno promijenit neke stvari. NITI JEDNA STRANKA TO SAD NIJE U STANJU! Ne, nti Hds, nisu u zadnjih 7-8 mjeseci neče ni sad. Ne neče ni Oporba. Hds je glasovima i iskusnom ekipom još uvijek dovoljno jak i neče dozvoliti da im druga stranka preuzme primat „jedinih sposobnih“.

Ne, nego neko nestranački, a opet neko za koga se može reći da je svojim radom zaslužio. Nekog ko je dovoljno pametan da skuži da je vrijeme da se „političke igre“ zamrznu na mjesec-dva.


Neko kao BORKAN.


Zašto Borkan? Zašto ne neko drugi? Zar nema drugih koji su zaslužili? Pa meni pada na pamet barem njih 20 kojih bi volio viditi na tome mjestu. PeeKaBooh, Kokach, Mogwaii, Želja, Marko Ivica, dSokre, sveti Jerolim, ma ima ih, da ne nabrajam, jer ču nabrojiti pola eHrvatske.

Realno, trenutno je Borkan taj koji ima volje, kome možemo dati povjerenje, i što je najvažnije onaj koga velika večina vojske podržava a bogami i iz raznih stranaka. Podržavam ga i ja, jer ima identične planove mojima, koje sam iznio u mojoj kampanji. Pa ako ima iste planove kao ja, sigurno je nepotrebno da se naprimjer ja kandidiram uz njega ako znam da če se ti projekti ionako provesti. Tako bi trebali svi razmišljati. Idealno bi bilo da sve stranke odustanu od kandidiranja svojih kandidata, a zauzvrat daju svoje najsposobnije ljude i svoje ideje i da napokon napravimo tu vladu eHrvatskog jedinstva. Neče vam niko uzet zasluge za sve dobro što se napravi sigurno.

Zašto mislim da če Borkan uspijeti pokenuti eHrvatsku? Zato što če učiti iz dvije stare narodne poslovice:

Prva koja kaže: „Malo nas je, al' nas ima, razbit čemo pi**u svima“
I druga, jednako važna: „Ne može ona biti toliko ružna, koliko ja mogu biti pijan“

Što reći? Čovjek me kupio s ovakvim planom. Naravno ima toga još mnogo, mnogo lijepih projekata, ali ovo je ključno za naš uspjeh. Naravno, ako se svi budemo držati toga i pomognemo mu. Ne tražite mane, ne tražite greške u čovjeku, jer nema onog ko ih nema. Čak i ja, nekoliko sitnih i perverznih. Ali znam da u ovom trenutku, on može, uz pomoč svih nas, pomoći da budemo bolji i jači.
A iskreno, nemamo ni izbora. Možemo nastavit kao i do sad, što sam ono gore dao primjer, sjesti u kut, šutit i molit boga da nas čova od 120 kg ne vidi. Ali čova nas je odavno vidio..i sve je bliže..
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.