Srpanj 2009. - Kandidatura za predsjednika SHN

Go down

Srpanj 2009. - Kandidatura za predsjednika SHN Empty Srpanj 2009. - Kandidatura za predsjednika SHN

Postaj  Dalibor on 30/8/2009, 01:52

Dobar dan poštovani građani ehrvatske

Ovim člankom predstavljam svoju kandidaturu za predsjednika stranke Saveza hrvatskih nacionalista. Shvatio sam da je došlo vrijeme da se aktivnije uključim u stvaranje eHrvatske povijesti te sam se odlučio kandidirati za predsjednika stranke. Kao i u ovoj igiri tako i u stvarnosti primadam desnoj političkoj opciji. Do sada sam bio član stranke HDS koja je centralna stranka s naginjanjem na ljevu političku opciju. Uvidio sam da svoje ciljeve i ideje neću moći ostvariti kroz tu straku te sam pomno analizirao svaku stranku te shvatio da mojoj percepciji i mome političkom programu najviše odgovara upravo ova stranka.

Politički program:
1. eHrvatska nikada nesmije niti neće biti članica PEACEA, zalažem se za njeno približavanje EDEN-u i vrlo dobro prijateljstvo sa savezom FORTIS-om
2. Savez hrvatskin nacionalista bezuvjetno ostaje stranka desnice, no ja imam plan kako ju unaprijediti. Mojim dolaskom na čelno mjesto mjenja se nazim u HRVATSKA NACIONAL EKONOMSKA STRANKA ili skraćeno HNES. Razlog mijenjaja naziva je upravo težnja da se hrvatska što više razvije u ekonomskom pogledu, no da se nacionalizam kao njena osnova zadrži kao prepoznatljiva osnova domoljublja i prave hrvatske krvi i podrijekla. Ustrajati ću na veličanje hrvatstva i privlačenja novih igrača u ovu stranku te osnaživanja njena položaja na političkoj sceni ehrvatske.
3. Moj citizen profile je ovdije, a moje službeno ime i prezime je Pero Pero http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1342929
4. Nastojati ću biti prijatelj sa prijašnjim predsjednikom stranke te u slučaju moje pobjede njega imenujem svojim zamjenikom.
5. SHN je slabo mediski eksponiran te ću nastojiti da se to promjeni.
6. Hrvat sam te ću se boriti za Hrvatsku i Hrvate

Sve eHrvate pozivam koji se slažu sa mojim političkim programom i čije srce vuče desno da daju glas meni Peri Peri. Za bolju budućnost hrvatske i hrvata. ZA SHN, ZA HNES, ZA PERU PERU! BOG I HRVATI !

u očekivanju vaših glasova
Pero Pero
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.