Kolovoz 2009. - Bitka za iron

Go down

Kolovoz 2009. - Bitka za iron Empty Kolovoz 2009. - Bitka za iron

Postaj  Dalibor on 30/8/2009, 01:54

Dobar dan poštovani građani esvijeta,

Mnogo toga se dogodilo od moga zadnjeg članka. Puno loših stvari ,čak i previše, te nešto malo dobrih stvari koje nam još uvijek uljevaju nadu u nekakvi spas.

BAD NEWS:
Danas je u ruke Francuza pala regija Castilla-Leon u kojoj su bile q5 bolnica i obrambeni sustav. No to je ukupno gledano čak i mali gubitak s obzirom cjelokupni esvjetski rat i na sve šta smo izgubili i šta ćemo još izgubiti. U središte pozornosti sam stavio upravo ovaj događaj i ovu bitku jel smatram da ona ima bitnu ulogu u rasporedu snaga u budućnosti. Ova regija graniči sa regijom Asturias. Da podsjetimo regija Asturias jedna od posjednjih ne peacova regija sa hight ironom. Ima još jedna u grčkoj.

Dobro ste čuli... a znate da je upravo iron glavna sirovina u proizvodnji oružja. Zato pozivam sve građane eHrvatske da čim vidite da je počeo napad na tu regiju, iskoristite sve svoje raspoložive snage upravo za njenu obranu. Ovo će biti bika epskih razmjera a zamislite samo kakve će posljedice nositi ako izgubimo tu regiju. Asturias ima q5 bolnicu i q5 obrambeni sustav. Katastrofalne posljedice će biti upravo ako ova regija padne. Nažalost. Nadolažećoj bitki dajem ime "Bitka za iron".

GOOD NEWS:
Mada sam zagriženi protivnik Croata4evera moram ga pohvaliti da je njegovim dolaskom na čelo eHrvatske došlo do pozitivnog pomaka u svim sektorima. Od gospodarstva do vojske i dr... Napokon se nešto pokrenulo i napokon se počelo pravo raditi na oporavljanju eHrvatske. Također moramo znati da pred tim čovjekom stoje teške reforme i teške odluke.

ZAKLJUČAK:
No nažalost nećemo još dugo, dugo vremena vratiti onu formu prije esvjetskog rata pogotovo ako rat pređe sa zapada upravo u naše krajeve. Nadamo se da će nas naši lideri uspjeti obraniti.

Vaš urednik novina,
Pero Pero
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.