Srpanj 2009. - *****Kad eHrvatska mijenja svjetski poredak*****

Go down

Srpanj 2009. - *****Kad eHrvatska mijenja svjetski poredak***** Empty Srpanj 2009. - *****Kad eHrvatska mijenja svjetski poredak*****

Postaj  Dalibor on 30/8/2009, 02:26

Došao je i taj dan, draga nacijo, dan kada je eHrvatska opet na vrhuncu, kad opet žari i pali esvijetom, ovoga puta za stalno. Zašto sam tako samouvjeren, to je zbog dolaska citizenshipa na 617. dan novoga svijeta. Naš kongres je siguran, nemamo stranaca, TO Italije uspješan i grabimo dugim koracima naprijed.

To je jako kratak rezime trenutnog stanja.

Poruka Srbima

Prije svega, ovo pišem da shvatite neke stvari koje vama očito nisu jasne. Kao prvo, eHrvatska nije štampala RSD, što možete vidjeti kopajući po vašim zakonima. Vi ste nama naštampali 600 000 HRKa iz jasnog razloga osobnog bogaćenja nekih ljudi i malog doprinosa u NBS.

RSD u Bank of eSerbia su nečiji privatni novci, a vama predlažem da sami zaključite kako su nastali, stoga je vrlo jednostavno da prijavite adminu da su naštampani, ali kako ste to napravili 350 puta dosad onda imam pravo vjerovati da ih je netko kupio preko MMa, jer naštampani nisu. Ako ih je netko kupio, onda je to njegovo pravo da ih zadrži, a od štampanja nisu. Znači da bi vraćanje HRKa bilo dobra opcija, jer bi to rješilo sav ovaj problem, ako niste shvatili do dan danas da su ti RSDi sve samo ne naštampani istim onim issue moneyem kojim ste nam vi štampali HRKe.

Da, znam, marsovci su štampali, ali to nisu Hrvati, to vi i sami znate, a to što su vam se ostali kongresnici zaboravili prijaviti na vrijeme u to doba, pa ste mogli glasovati samo za marsovce nije naš problem. Ako je bug, samo se javite adminu, to naš posao nije.

Obrana od Madjara

Evo i to se dogodilo, ni sam nisam vjerovao, ali kad sam vidio zadnjih 5 minuta kako Durruti, larante i ekipa tankaju i dižu zid morao sam i ja malo pomoć. Vidio sam hvalospjeve webstartmu i meni, ali to nije potrebno. Vjerujte, meni goldi ništa ne znače, to je virtualni novac, imam ga dosta, sve sam sam zaradio i nije mi žao potrošiti na obranu eHrvatske, jer gdje ću trošit ako neću na to. Pohvale prije svega trebaju ići Hrvo88, čovjeku koji mi je posudio 40 golda i donirao Q5 oružja, jer meni dužnici još nisu vratili, pa ću mu dug vratiti za kojih tjedan dana najkasnije. Drago mi je da napokon vidimo slogu i zajedništvo i bez glupih prepucavanja. Naravno, uvijek ima 5-6 dežurnih trollova, ali takvi su, šta sad.

Posebna zahvala Španjolskoj koja je napravila gotovo duplo damagea od nas, posebice Durrutiju i Laranteu, potom Poljacima i Amerima koji su došli pomoći, te Grcima koji su uvijek tu kad je HR u pitanju.

Hvala i našim pregovaračima sa Mađarima koji su svjesno rekli ne jačem i moćnijem neprijatelju, te tako nismo okrenuli leđa našim saveznicima.

TO Italije

Eto i tu sam sudjelovao, iako samo financijski, dao sam 130 golda i dao svoja skladišta da se spreme ticketi, i time se ne želim hvaliti, ponajprije mi je bio gušt srušiti ticket market Srbiji koji će ga oporavljat još 4 dana, jer u posljednjih 4 još nisu uspostavili normalne cijene ticketa, pa se masovno otvaraju ticket firme. 250 komada je bilo čisto dovoljno da zavlada panika i da se srbe onemogući u djelovanju u AntiTO vani, ali su se i oni mali igrali demokracije doma, postali su sami sebi važni, tako da su nam uvelike pomogli u ovom TOu Italije.

Za ovaj uspjeh ponajprije zahvalite ljudima koji su 24 sata slali glasače u Italiju i raspoređivali ih po regijama, a nas par koji smo imali novce i tickete, to smo dali iz zabave i gušta, zato nam i služi ova igra.

Ja sam se ponajprije jako dobro zabavio, kako i sa našim u vezi našeg TOa, tako i sad sa talijanskim, a najveći mi je gušt čitati kako zocky i jozo13 jadikuju po chatovima. Za to nema cijene, ako treba dam još 500 golda za takav neki gušt.

Mađare i Indonežane komentirati previše ni ne treba.

U TOu zahvaliti treba Poljacima koji su poslali oko 120 glasova, isto tako i HOSu koji je sav glasovao u Italiji, te mnogim našim entuzijastima koji su se ponajprije zabavili.

Drago mi je na kraju samo reći da smo uspjeli izdržati, nažalost mi u kongresu nismo uspjeli nešto svoje izvuć da spasimo više novca, ali šta je tu je, idemo dalje u poslu koji nas čeka, Italiju smo uspjeli uzeti, sad samo da ostanemo svi zajedno i da se ne djelimo.

Sad je najbitnije da svi doniramo masovno golde u Hrvatsku Narodnu Banku jer će nam trebati za štampanje ITLa, i to minimum 2 000 golda. Ostalo ćemo namiriti od nas bogatijih građana i posudbama od saveznika koji su nam već ponudili pomoć.

Hvala svima na čitanju, zahvala svima na podršci u najtežim trenucima, hvala svima što niste odustali, uživajte u igri, zato smo tu, bili mi bez eHrvatske ili s njom, a ako ništa imamo eItaliju.

/vaš rocker-ma
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.