Kolovoz 2009. - .:: JESEN STIZE DUNJO MOJA ::.

Go down

Kolovoz 2009. - .:: JESEN STIZE DUNJO MOJA ::. Empty Kolovoz 2009. - .:: JESEN STIZE DUNJO MOJA ::.

Postaj  Dalibor on 30/8/2009, 02:35

:: Natjecaj ::
Kao što većina Vas zna službena stranica eHrvatske, koja danas broji cca 1500 korisnika, je u lošem stanju i potrebno je da se dovede na razinu na kojoj zaslužuje biti.
Obzirom da jedna ili dvije osobe ne mogu ispunjavati ono što njeni korisnici i očekuju odlučili smo sljedeće: 28.08.2009. na službenim stranicama eDomovine objavit će se natječaj za rad na domeni, pa svi Vi koji imate iskustva s novinarstvom, statistikama i sl. možete se prijaviti.

:: Zajednica eDomovin@ ::
Zajednica eDomovin@, nekima poznato nekima ne, je osmišljena u svrhu druženja svih Hrvata koji sudjeluju u eNovom eSvijetu. Zajednica službeno otvara vrata 20.09.2009., kad bi trebali biti objavljeni datumi posjeta gradovima Lijepe Naše.
Plan je da u svakom gradu imamo domaćina koji će usko surađivati kod posjeta njegovom gradu, gdje ćemo se upoznavati, družiti a istodobno uz promotivni materijal, koji osigurava eDomovina (majice, kape, brošure...), promovirati virtualni svijet.

:: Promocija ::
Istodobno s projektom Zajednica eDomovin@ radi se na planu za promociju.
Promocija bi trebala ići u dva navrata:
1) promocija eRepublika kroz tiskane medije, gdje će biti objavljeni datumi posjeta gradovima te na taj način ćemo dati mogućnost svim zainteresiranima "novacima" da sudjeluju a samim tim da im pokažemo kako smo tu prvenstveno radi druženja.
2) Ukoliko nam mogućnosti budu dozvoljavale, ako Bog da zdravlje, odradit ćemo promociju po svim vodećim elektronskim medijima

:: Facebook ::
Na facebook-u je otvorena grupa Zajednica eDomovin@ , pa bi bilo dobro da se u što većem broju prijavite i na taj način pokušamo privući veliki broj njegovih korisnika jer praksa pokazuje da su skupovi organizirani baš preko facebooka uglavnom davali dobre rezultate.
Očekujemo da ćete se odazvati u što većem broju.

Isto tako pozivam sve Vas koji mislite da na bilo koji način možete pomoći, u gore navedenim projektima, da se javite putem maila (admin@edomovina.com) te na taj način date svoj prilog u ostvarenju željenog cilja.

Pozdrav dobrodošlice u ime eDomovina tima želi Vam Split1700.
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.