Srpanj 2009. - Novi ravnatelj CK RH

Go down

Srpanj 2009. - Novi ravnatelj CK RH Empty Srpanj 2009. - Novi ravnatelj CK RH

Postaj  Dalibor on 30/8/2009, 03:02

Pozdrav svim igračima eRepublika!

Preuzeo sam funkciju ravnatelja Crvenog Križa RH,pa sam smatrao da bi bilo lijepo napisati koju riječ o daljnjem vodjenju Crvenog Križa RH.

Prvo bih zelio naglasiti da je kolegica Darcus radila izvrstan posao,savjesno i lijepo organiziran, te da mi je jako drago naslijediti ovaj posao, koji zahtijeva dosta vremena, ali zahvaljujući trudu moje prethodnice, nije trebalo dugo da se uhodam. Hvala joj što je odlučila odvojiti vrijeme da me uputi i smatram da ću uspjeti voditi CK RH uspješno kao i ona.Funkcija i rad CK RH se neće mjenjati te nastavljamo po starom:
pomagati i upućivati mlade i neiskusne igrače te igrače koji su u nevolji.
Zamolio bih starije igrače da ne šalju nekakve svoje "mutne" poslovne ponude u kojima mi nude nekakvu korist ili traze nekakvu korist za sebe a da nije u interesu gradjana RH.

CK RH je organizacija koja zivi i upravlja donacijama gradjana RH, te kao takva ima samo jednu svrhu:pomagati i upućivati mlade i neiskusne igrače te igrače koji su u nevolji..

Pozivam sve hrvatske tvrtke da se jave CK RH ako imaju proizvoda (gift,ticketi,food) da bi ih HCK otkupio jer su nam navedeni proizvodi potrebni,a zelimo otkupljivati od raznih hrvatskih proizvodjaca kako se ne bi stvorio monopol u dobavi za potrebe CK RH.

Svi građani su pozvani da se jave u slučaju pomoći,a igrači koji su dobro situirani,da doniraju u CK RH: bilo novčano, bilo proizvodima.

Srdačan pozdrav,
Melkior Tresic,
ravnatelj CK RH
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.