Rujan 2009. - Kako pametno uložiti 5 golda svakom građanu eHrvatske

Go down

Rujan 2009. - Kako pametno uložiti 5 golda svakom građanu eHrvatske Empty Rujan 2009. - Kako pametno uložiti 5 golda svakom građanu eHrvatske

Postaj  Dalibor on 22/9/2009, 00:00

Dobra večer draga eHrvatska nacijo.

Ovih dana sam se nagledao poruka i članaka u kojem se Vama, eHrvatskim građanima šalje preporuka da uvijek imate dovoljno oružja što veće kvalitete u slučaju napada na Lijepu Našu.

Razmišljajući o tome kako da netko od naših građana ikako sačuva neko oružje više kvalitete s tim da se bori i dalje u savezničkim ratovima, a da to oružje ne potroši (jer se uvijek iskoristi prvo ono više kvalitete) došao sam do ideje za članak.

Način je sljedeći;

-Pametno uložiti 5 golda u svoju organizaciju

Zašto?------- Zato što na inventar organizacije možete skladištiti bilo šta i kupiti bilo šta, naravno ako imate novca.

Također možete, danas sutra, kupiti vlastitu tvrtku, a da time ne trošite svoj wellnes kao što je slučaj kada kupite tvrtku kao osoba.

Ima još dosta prednosti koje otvaranje organizacije nudi, ali ovo prvo je najbitnije za ovaj članak.

Dakle dat ću vam primjer što dalje kad kupim (osnujem) organizaciju.

Imat ćete prilike kupiti bolje oružje Q2, Q3, Q4, Q5, pa makar jedno, te ga donirati na org i ono će tamo stajati i čekati kada će vam stvarno trebati, ako imate solidnu plaću čak donirati giftova koji će vam dići wellnes maksimalno za 10 bodova tj. pružit još jedan fight u danu više (dobro je uzeti giftove Q2 ili Q3 zbog manjeg zauzimanja inventara jer u organizacijski inventar stane do 20 komada stvari koje donirate ili kupite).

Tih 5 golda vam dakle ne propada, otvaraju se nove mogućnosti za poslovanje, možete skladištiti oržje za vremena kad će biti potrebna, pa čak, ako ste sposobni i razumijete se u takve stvari baratati sa robom na crno, što trenutačno nije u interesu naše zemlje, ali ko voli nek izvoli.

Također bih ovim putem promovirao "kupujmo Hrvatsko" jer je vrlo bitno da država ima zalihu novca u blagajni za obranu ili pomaganje saveznicima, a također cijene proizvoda nisu toliko skuplje nego na svjetskom tržištu (barem ne oružja).

Ovim ćete uvelike pomoći sebi i svojoj zemlji.

Živite dugo, slobodno i uspješno _\//

Branimir Vukadin
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.