Rujan 2009. - ...::: MVP; Izvješće i plan rada :::...

Go down

Rujan 2009. - ...::: MVP; Izvješće i plan rada :::... Empty Rujan 2009. - ...::: MVP; Izvješće i plan rada :::...

Postaj  Dalibor on 22/9/2009, 00:16

Dragi eHrvati!

Prije svega se, kao nova/stara Ministrica vanjskih poslova RH zahvaljujem predsjedniku BorKanu na ukazanom povjerenju, te mogwaiiiu i Dorianu Derezicu na prihvaćanju dužnosti Doministara vanjskih poslova. Također molimo sve ambasadore da potvrde aktivnost na forumu MVP-a, te pozivamo zainteresirane građane da nas kontaktiraju ako su voljni predstavljati našu eDomovinu u inozemstvu (PM Dorianu Derezicu: LINK NA PROFIL). Lista ambasadora se tek popunjava, tako da ćemo vam njihov rad približiti u skoroj budućnosti.Svijet oko nas


Naši saveznici

eHrvatska je članica EDEN-a od osnutka tog saveza. Više o EDEN-u mogli ste pročitati u našem članku od prije 3 mjeseca, kada je osnovan taj savez: LINK NA ČLANAK. Članice EDEN-a danas su: Finska, Grčka, Kanada, Norveška, Poljska, Rumunjska, Španjolska i Švedska. Usko surađujemo i sa USA, te teokratima koji su se skrasili u svojoj novoj domovini, Južnoj Koreji.


Svjetski rat

Hrvatska, kao članica EDEN-a i saveznik i prijatelj sa zemljama Fortis-a radi na globalnoj taktici s našim saveznicima te sudjeluje u oslobađanju teritorija naših saveznika. Iz taktičkih razloga je jako bitno da svaki građanin prati dnevne naputke za borbe, kako vojnici, tako i "obični građani" tj. civili. Svaka bitka je bitna, pogotovo gledano s našeg geostrateškog položaja, s dva otvorena rata protiv članica PEACE-a. Do sad smo odolili svakom napadu, te ćemo sve napraviti da naše originalne regije ne padnu u ruke protivnika.


Informiranost je esencijalna, i zato bi svaki eHrvat trebao biti pretplaćen na novine predsjednika, te Ministarstva Obrane:

Novine Ministrstva Obrane: Hrvatski vojnik;
Novine Predsjednika BorKana: Bor-Khan Conquests


Toliko za prvo izvješće MVP-a u ovom mandatu. Pretplatite se jer će te u ovim novinama moći saznati osnovne informacije o diplomatskim stajalištima, misijama i konzularnim uredima eHrvatske u eSvijetu.Ministrica vanjskih poslova RH,
Atea
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.