Kolovoz 2009. - Vintage broj 28-Prijedlog zakona o državljanstvu

Go down

Kolovoz 2009. - Vintage broj 28-Prijedlog zakona o državljanstvu Empty Kolovoz 2009. - Vintage broj 28-Prijedlog zakona o državljanstvu

Postaj  Dalibor on 22/9/2009, 00:27

Dobar dan drugovi, drugarice, radinici te ponosni stanovnici (i oni nešto manje ponosni) eBosne i Hercegovine. Danas ćete prisustvovati lokalnom čudu. Naime, u ovom članku nećete pronaći statistike kao i uvijek već moja bespotrebna blebetanja.


obrazek


PRIJEDLOG USVAJANJA ZAKONA O DRŽAVLJANSTVU

Nakon potvrdong odgovora Zemlje, sadašnjeg predsjednika eBiH krenuo sam na posao. Riječ je o prijedlogu zakona o državljanstvu pri čemu bi strani državljani trebali ispuniti formular za dobivanje eBosansko-Hercegovačkom državljanstva. Nakon ispunjavanja formulara, kongresmen bi vlastoručno odlučio te prihvatio/odbio/ignorirao zahtjev za državljanstvo.

Mogli bi smo reći da je projekt u ˝BETA fazi˝ pošto trenuno nisam kongresmen i neznam kako izgleda sučelje za odobravanje državljanstva. Unatoč tom problemu, već sam izdradio formular i možete ga vidjeti na slijedećem linku.
[http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGZrT1U4RGplQ3lCTGg5MEo3a0pPelE6MA..]
Trenutno formular sadrži samo elementarne zahtjeve i pitanja te bih rado prihvatio sve savjete i kritike, bile pozitivne i negativne kako bi ga poboljšali.

Pošto su rezultati ˝Google spreadsheetova˝ vidljivi samo preko e-maiova na kojem su i kreirani, moja je zamisao da se napravi nova e-mail adresa čiju bi lozinku imali svi kongresnici eBiH.

Za kaj bih sam želio reći da se nadam da će i zaživjeti ovaj zakon među kongresnicima i novim, skorašnjim predsjednikom te da time eBiH dobije novi, profesijonalniji način odobravanja i razvrstavanja zahtjeva za džavljanstvo. Također, nadam se da ću i ja sam dobiti državljanstvo preko ove forme Smile

Molim vas da svoje mišljenje izjasnite dolje, u komentarima, hvala.

Hvala na pažnji,
Glavni (i jedini) urednik Vintage novina,
Don Perignon.
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.