..Rujan 2009..----- 25. Broj HLD Glasnika ----- Stranački izbori i ostalo -----

Go down

..Rujan 2009..----- 25. Broj HLD Glasnika ----- Stranački izbori i ostalo ----- Empty ..Rujan 2009..----- 25. Broj HLD Glasnika ----- Stranački izbori i ostalo -----

Postaj  Sebenico on 24/9/2009, 21:18

Dobra večer drage eHrvatice i eHrvati

- Prošli su još jedni stranački izbori i dobili smo "novog" predsjednika stranke, svima znanog GP.1.

- GP.1 je već odradio jedan mandat u toj fotelji organizacijski odlično tako da znamo da nas očekuje red, rad i disciplina, ali ne u onom imperativnom smislu, već u onom gdje svi združeno obavljamo svoje obaveze koje se ponude ili predlože na forumu HLD-a .

- Također ovi izbori i dolazak GP.1 na stolicu predsjednika stranke HLD-a označuju aktivniji rad stranke i borbu za opravdanje našeg uspijeha od 25 % HLD-ovih Kongresmena u Kongresu eHR, te veću predanost u radu za boljitak građana eHR.

- Također bih volio objasniti na koji način se postaje predsjednik u HLD-u.
- Dakle, u HLD-u je svaki član jednak drugom i svako ima pravo objaviti kandidaturu na mjesto predsjednika stranke unutar foruma HLD-a.
- Zatim se radi forumska anketa ili unutar stranački izbori o službenom kandidatu, te nakon što se članovi izjasne, većinski pobjednik ide u službenu kandidaturu unutar igre.


- Za ovomjesečne funkcije unutar HLD-a pod predsjedništvom GP.1 predloženi su sljedeći kandidati;

- Potpredsjednik stranke - Osoba zadužena za pomoć predsjedniku stranke te osoba koja bi imala iste ovlasti koje ima predsjednik stranke u slucaju da je predsjednik spriječen.

- Josip Josipovic

- Tajnica HLD-a - Osoba koja obavještava članove stranke o izvanrednim aktivnostima stranke te osoba koja pomaže predsjedniku i podpredsjedniku u vodjenju stranke.

- Kachaa

- Blagajnica HLD-a - Sama riječ kaže,osoba koja u svojim rukama drži HLD blagajnu i na nalog predsjednika ili podpredsjednika stranke isplaćuje novce.

- Kachaa

- Voditelj izbora - Jedna od najodgovornijih funkcija ,voditelj izbora ima zadaću organizirati članove stranke kako bi stranka imala što veći uspjeh na kongresnim izborima.

- Dino Zippo

- Promotor stranke - Osoba koja bi svojim radom promovirala stranku u eRepubliku a i šire.

- Dordano

- Glasnogovornik HLD-a - Osoba koja je zadužena za izdavanje članaka u kojima se opisuje rad stranke i u kojima se poziva nove članove.

- Branimir Vukadin

- Ured za dobrodošlicu HLD-a - Osoba koja SVAKOM novopristiglom članu stranke šalje poruku dobrodošlice i upućuje ga na stranački forum.

- doki1919

- Voditelji HLD tvrtke - Osoba koja vodi našu HLD wood company

- Una73

- Voditelj e-Čitaonice - Osoba koja pronalazi radnike u čitaonici i koja vodi evidenciju o radu.

- Mr Dalibor

- Mladež HLD-a - Osoba koja pruža pomoć novopristiglim igračima.

- gumby perec

- HLD Caritas - Osoba koja pomaže članovima stranke ili početnicima u podizanju wellnessa .

- Moroplovac


- Prijedlog za funkcije i dodatne napomene su vidljive na našem forumu, a također s time i anketa, odnosno glasovanje, kojima se glasuje jesu li članovi za ili protiv predloženih članova stranke za funkcije u kojima su navedeni.
- Dakle članovi dođite na forum, pogledajte novostii sudjelujte u radu stranke preko foruma HLD-a

- Ako ste novi član ili se želite pridružiti radu naše stranke i probati vaše političko znanje, te vaše političke mogućnosti svakako nam se pridružite.
- Kao nove članove ili osobe koje bi to htjele postati preporučam da na HLD-ovom forumu pročitate naš statut i manifest, jer ćete na taj način shvatiti što i kako stranka svojim radom želi doprinjeti eHrvatskoj.

- Također pozivam sve zainteresirane da se pridruže na chat HLD-a na IRC-u ;


http://www.mibbit.com/chat/

- Potrebno je u find channels upisati HLD te kad nađe kanal samo stisnuti taj link koji će vas uputiti tamo ili ako se već nalazite na IRC-u upisati /join #HLD

- Do sljedećeg broja živite mi dugo, slobodno i uspješno

- Član HLD-a

Branimir Vukadin

Sebenico

Broj postova : 58
Join date : 12.09.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.