..Rujan 2009----- 26. Broj HLD Glasnika ----- Dobra ideja i kongresni izbori -----

Go down

..Rujan 2009----- 26. Broj HLD Glasnika ----- Dobra ideja i kongresni izbori ----- Empty ..Rujan 2009----- 26. Broj HLD Glasnika ----- Dobra ideja i kongresni izbori -----

Postaj  Sebenico on 24/9/2009, 21:21

Dobar vam i ugodan dan dragi građani eHrvatske.


- Ovaj broj HLD Glasnika vam donosi neke zanimljivosti vezane uz rad stranke, što dokazuje njenu uzletnu putanju koja će, nadamo se, rezultirati dobrim rezultatima na Kongresnim izborima i dizanjem populacije unutar stranke, jer stvarno je pružena prilika svim našim članovima dati svoje prijedloge i ideje koje se direktno vežu na sve žitelje eHrvatske.

- Za početak bih pozdravio prijedlog i dobru ideju dragog nam kolege koji predlaže sljedeće.

Pomozimo eBebama – izgradimo bolnice u svim regijama!!!

Zašto? - Da novi igrači koji stasaju i dođu do lvl.5, nakon prvog fighta imaju gdje popraviti wellness.
Kada mladi igrač dođe do lvl.5, jedva je dočekao da može odraditi svoj prvi fight. I onda traži bolnicu, koje naravno nema. Ne snalazi se u igri, traži upute i na kraju shvati da treba seliti u drugu regiju, a wellness je jedva nešto veći od 30. Zadnje pare (ako ih ima) potroši na ticket i preseli u drugu regiju pa izgubi dodatna 2 wellnessa. Traži fight, hospital, ali zabadava, ne možeš više u fight. Zaključi kako je ovo glupa i dosadna igra i odustaje. Nema pojma da je bio na pragu da dobije 5G. Ne zna da je bio na pragu gdje prava igra tek počinje...
Jeli netko od vas bio u ovakvoj situaciji, i na granici da odustane???
Stariji igrači se toga više ni ne sjećaju, i reći će da je današnjim ebebama stotinu puta lakše nego što je njima bilo. To je istina.

Ali što radi trenutno preko 600 igrača u regiji Istra i Kvarner - groblje ebeba. Jesmo li mogli spasiti barem 100 od njih? Koliko nam vrijedi 100 aktivnih igrača, vojnika, radnika, poduzetnika...?

Najčešći odgovor na prijedlog za izgradnju bolnica je da to nema smisla, jer nam strateški u tim regijama ne odgovara da se zadržavaju eHrvati. To je razumljivo i dobar argument protiv ovog projekta. Baš zbog tog razloga predlažemo da se u strateški manje važnim regijama grade q3 bolnice. Mladi igrači kad stasaju i poprave wellness iznad 60, preseliti će u regiju sa q5 bolnicom, jer tamo mogu bolje napredovati i to će im biti vrlo brzo jasno. Još ako se nastave akcije dijeljenja ticketa za selidbu u strateške regije eHr, to će im omogućiti kontakt sa vojskom i svijest o svojoj važnosti u ovoj igri, tj da i oni, iako na samom početku mogu nečime doprinijeti eHrvatskoj.

Pozivamo vas da sudjelujete u ovom projektu: donacijama, radom ili nabavkom raw materijala.

Ovo je nesebičan projekt u interesu budućnosti eHrvatske.

Molimo da nam se svi koji su spremni pomoći, jave ili ostave svoj komentar.


-To je ukratko ta ideja, za dodatna konstruktivna, odobravajuća ili negirajuća mišljenja imate komentarski prostor koji ćemo uvažavati jer prijedlog nije loš, a mišljenje građana i vlade u republici je vrlo važno za taj zahtjevan projekt.
________________________________________ ________________________________________ ___________


- Nadalje Kongresni izbori su nam na pragu, možete vidjeti članke svih kandidata, svih stranaka, ali ono što nijedna stranka ne voli su "padobranci" ili ti osobe koje nisu službeno kandidirane od strane stranke, te ih ovim putem pozivam da to ne rade, jer za doći u Kongres eRH je potreban rad i utrošeno vrijeme u stranci u kojoj se nalazite, a i šanse da kao "padobranac" uđete u Kongres su minimalne.
- Ostanite fair play igrači i nemojte stvarati pomutnju u strankama na taj način, a i taj vaš ulazak u kongres neće ništa značiti, jer samo sposobni ulaze u njega, barem sa strane HLD-a, te razvodnjavate glasove koje bi nekim strankama značile odluku o ulasku pojedinca u Kongres.


- Ovo su naši službeni kandidati koji su ispunili sve uvijete da zastupaju interese naših građana :

- Central Croatia - Joe Dimaggio i Doki1919

- Slavonia - Johny Stulic i Trenk

- NW Croatia - SinCr0 i Dancingwoman27

- Lika i Gorski Kotar - Zvoc i Diavolo_junior

- Sjeverna Dalmacija - Igy Blueyed i Moroplovac

- Južna Dalmacija - Vim Kola i Mandrilo

- Istra i Kvarner - Lord Wrick- U sljedećem broju će biti objavljene njihove kandidature i neka sva njihova mudrost izađe na vidjelo ako uđu u Kongres eRH
________________________________________ ________________________________________ ___________


- Nadalje, HLD stranka i dalje traži sve ljude željne dokazivanja na političkoj sceni eHrvatske da sudjeluju u njezinu radu, te pruže nove ideje koje će se upotrijebiti za poboljšanje stanja države za sve njene građane.

- Nemojte se bojati političkog života, jer je to način na koji možete pomoći ljudima oko sebe i nije puna malverzacija i pokvarenosti kao u RL-u.

- Vjerujte, kod nas vaše mišljenje znači nešto i svi imaju jednaka prava, bili vi mladi ili stari igrač.

- Također imamo program koji pomaže naše mlade građane i zove se HLD Mladež.
- Ona pomaže mlađim građanima u dizanju wellnesa i dizanju istih na noge.
- Dosad djeluje vrlo dobro i svaka čast njenom voditelju gumby perecu.

- Također možete provjeriti statut i manifest stranke prije nego se učlanite, tako da znate kakva je svrha rada stranke i na taj način odlučiti jeli to ono što vi želite na forumu HLD-a.

- Također pozivam sve zainteresirane da se pridruže na chat HLD-a na IRC-u ;


http://www.mibbit.com/chat/

- Potrebno je u find channels upisati HLD te kad nađe kanal samo stisnuti taj link koji će vas uputiti tamo ili ako se već nalazite na IRC-u upisati /join #HLD

- Do sljedećeg broja živite mi dugo, slobodno i uspješno

- Glasnogovornik HLD-a

Branimir Vukadin

Sebenico

Broj postova : 58
Join date : 12.09.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.