Rujan 2009. -****NOVACENJE ZA ZDRUG****

Go down

Rujan 2009. -****NOVACENJE ZA ZDRUG**** Empty Rujan 2009. -****NOVACENJE ZA ZDRUG****

Postaj  Sebenico on 25/9/2009, 00:00

ZAPOVIJEDI

________________________________________ _________________________

Na pocetku ovog clanka prvo cu kopirati poruku koju su dobili svi pripadnici Zdruga , a koja predstavlja svojevrstan poziv na aktivnost, jer se osjeca povecan pad iste kako na forumu tako i na chatu od strane nekih ljudi koji smatraju da je nositi avatar Zdruga obaveza, a ne CAST.

Do prije par mjeseci, zajednicko udaranje Zdruga bila je skoro svakodnevna pojava, no u zadnje vrijeme, sve je to postalo samo lijepo sjecanje. A bas sada, nam je to zajednistvo najpotrebnije. Samim time sto ste pripadnici Zdruga, trebalo bi u Vama stvoriti osjecaj te elite, i ponosa, koji ce nositi sve ostale pripadnike vojske i naroda eHrvatske. Te samo svojim zajednickim nastupom mozemo ljudima uliti osjecaj ponosa na nasu Vojsku. Mi moramo biti ti koji ce na sebe preuzeti odgovornost i breme ocuvanja teritorija eHrvatske.

Uzmite ovaj tekst kako god hocete, no on predstavlja poziv svima Vama, pripadnicima Zdruga, da se maksimalno aktivirate na forumu i chatu. Mjestima sa kojih direktno krecu sve bitne akcije, i mjesta na kojima se uvijek dolazi do svjezih informacija.

Nije dovoljno doci na IRC u vrijeme rata i traziti weapon i tickete. Ne!! Treba biti aktivan i u vrijeme prividnog mira. Pogotovo sad. Treba sudjelovati u donosenju odluka. Davati prijedloge itd itd.. Ma znate o cemu pricam….

Dakle,

dodite na vojni forum i sudjelujte.. pisite, slusajte zapovijedi, radite u vojnim firmama..Tako jacate ZDRUG a s jacim ZDRUG-om eHrvatska je sigurnija!

dodite na chat Zdruga (svi znate kanale na ircu #hrvatska i #ezdrug)

Budimo jedinica vojske kakva smo nekada bili !!!

Ucinimo da se ostali gradani ponose nama !!!

BUDIMO ZDRUG

obrazek

Ovim putem otvaram NOVACENJE ZA ZDRUG.

Novacenje novih pripadnika Zdruga trenutno ce se obavljati prvenstveno iz gardijskih brigada, a potom iz redova puka.

Prijave se podnose na forumu eHrvatske vojske (LINK NA FORUM) na način opisan u topicu Administracija – Natjecaji – NOVACENJE ZA ZDRUG

Uvjeti koji trebaju biti ispunjeni kako bi se pristupilo ZDRUGU su slijedeci:

Minimalni vojni rank: General

Minimalni strength level: 10

Spremnost biti maksimalno aktivan na forumu i chatu Zdruga

Ocekujemo Vas !!!

Zahvaljujem na citanju

Zapovjednik Zdruga

elessar1977

Sebenico

Broj postova : 58
Join date : 12.09.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.