Rujan 2009. - Za Hrvatsku bez egoizma

Go down

Rujan 2009. - Za Hrvatsku bez egoizma Empty Rujan 2009. - Za Hrvatsku bez egoizma

Postaj  Sebenico on 25/9/2009, 00:13

Dobar dan gradjani eHrvatske,

Sa zadovoljstvom vas obavjestavamo o promjenama koje su uvedene u rad pojedinih ureda i ministarstava. Nakon ljeta neki od ureda nam nisu bas funkcionirali pa smo napravili promjene koje bi trebale poboljsati rad Vlade i stanje u drzavi. Krenimo redom.

Crveni kriz RH i Zavod za zdravstvo

Od sad ovo dvoje ima isti registar. Do sad su postojala dva linka al od sad ce se gradjani prijavljivati samo u ovaj, tj stari link za prijavu u Crveni Kriz RH: Registar

Ukoliko igrac ima welnes izmedju 25 i 40 preuzeti ce ga ekipa Crvenog Kriza RH. Salju mu se food i tiketi te ga se gifta. Ukoliko igrac ima manje od 25 welnesa gifta ga Zavod za Zdravstvo RH, a tiket i food mu salje Crveni Kriz. Nakon sto igrac ispuni registar, voditelji ce znati ko ga preuzima.

Nakon sto se igraci dovedu na razinu welnesa potrebnu za ratovanje salju im se poruke sa objasnjenjem kako ratovati. Nakon toga ce se pregledati da li je igrac uspjesno obavio zadatak, ako nije ponovno ce ga se kontaktirati i probat mu pomoci sa fajtanjem i healanjem.

Ministarstvo obrazovanja

Krenuli smo sredjivati ovo ministarstvo koje je obicno obavljalo malo posla ili nije radilo nista. Dio posla smo vec odradili stavljanjem novih tutorijala na edomovina forumu. Ceka nas tu jos posla oko editiranja starih tutorijala ali i dodavanja novih.

Planira se i reforma eskole. Svakako najbitnija stvar nam je da se zadrzi sto je vise moguce pocetnika u igri. I zato se moramo potruditi da na sve nacine pocetak beba ucinimo zanimljiviji i da ih sto je vise moguce obrazujemo. O tome vise kroz par dana.

Vojna brigada za pocetnike

U tijeku je i osnivanje vojne jedinice za pocetnike. Jedinica ce imati svoj kanal na chatu. Imat ce kvizove u kojima cemo ih uciti o erepubliku, a kao nagrade ce dobivati oruzje! Postojati ce i registar u koji ce se prijavljivati cim budu sposobni nositi oruzje i ako dodje do napada na Hrvatsku dijelit ce im se oruzje ako ga zatraze. O tome takodjer vise kroz par dana.

Ljudi koji sve ovo rade...

Su birani bez obzira na stranku, su dokazani gradjani sa iskustvom. Glavni cilj je da se radi! Pozivamo vas da se javite ako zelite pomoci i ako ste spremni na rad jer ne zelimo da nam ponovno zbog politickih sr*nja i smjena na vlasti pola projekata ne radi.

Ispunite sljedeci link ukoliko zelite biti dio ekipe Smile
Prijavi se OVDJE

Srdacan pozdrav,
Venax – ministrica obrazovanja

Sebenico

Broj postova : 58
Join date : 12.09.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.