Rujan 2009. -Upoznajte Peru Peru

Go down

Rujan 2009. -Upoznajte Peru Peru Empty Rujan 2009. -Upoznajte Peru Peru

Postaj  Sebenico on 25/9/2009, 00:28

Dobar dan poštovani građani esvijeta,

Dugo niste vidjeli moje članke. Znam šta mislite, ali iskreno nije bilo uopće pametnih i inovativnih članaka. Nisam komentiro izbore, nisam komentiro strvinarske napade mađara i srba na nas, nisam davo upute mladim igračima... zašto? takvih članaka ima na bacanje i mislim da su svi već uvidjeli to. Ja sam igrač koji nije previše mediski eksponiran niti se oko mene vrte sumnjive količine golda kao kod nekih stoga sam odlučio predstaviti ovim člankom upravo sebe.

Mnogi me znaju kao kontroveznog igrača sa burnom prošlošću i koji je netragom nestao s političke scene. Mnogi kao dobrog prijetelja i igrača. Heh da krenemo ispočetka. U erepublik sam došao početkom trećeg mjeseca ove godine. Kao maldi i još neiskusni igrač dobivo sam pozive iz različitih stranaka. Tako sam se pridružio HDS. Bio sam u njemu sve do Srbsko-Mađarske okupacije našeg sabora. Razočaran situacijom i doveden pred činjenicu da u HDS nema za mene budućnosti razvio sam vrlo dobar politički program i pokušao postati predsjednik stranke Saveza Hrvatskih Nacionalista. Da podsjetim one koji ne znaju ili nisu bili upućeni. Moj program se sastojo u demokratizaciji Nacionalista ( odnosno ovo što su oni danas napravili ). Moj plan je bio otvoriti stranku široj javnosti i da sam pobjedio stranka bi se zvala Hrvatska Nacional Ekonomska Stranka. Čestitam sadašnjim vođama nacional demokrata na dobro obavljenom poslu. I smatram da su proveli sve ono što sam ja mislio da je potrebno toj stranci. Kandidaturom sam sklopio mnoga prijateljstvom, ali također i zaratio sa trećim slovom u abecedi, broj u abecedi plus 1 , i prvim slovom u imenu ove igre... Od tog igrača takve gadosti nisam očekivo... kako god...

Nakon toga sam se odlučio povući iz političke scene na koji mjesec. Pridružio sam se HSP i shavito da je to upravo onakva stranka kakvu sam ja tražio. U njoj nema pritiska, nema krađa, gadosti i laži nego je sve čisto, i smatram da je HSP najdemokratskija stranka koja postoji trenutno u eHrvatskoj. HSP krasi odlična organizacija, dobra koordiniranost, dobar rad savjetnika i mladeži. Pozivam sve građane da nam se pridruže i već na prvom pogledu i čitanju foruma shvatit ćete o čemu vam pričam.

Predstavljam i svoju jedinstvenu taktiku igranja s kojim se mnogi ne slažu, ali ja smatram da je ona odlična i bez obzira u koju zemlju danas sutra došli vi ćete imati kvalitetnu plaću i odličan posao. Taktika igranja se bazira na razvijanju sva tri skila. To je taktika koja kratkoročno nema smisla, ali dugoročno se isplati i gdje god bili.... nemate frke posla uvjek ima. Ja sam trenutačno imam level 19, oko 21000 štete u borbama i u skilovima: man-4, lan-3, cons-6... Bio sam član gardiskih brigada, ali sam istupio iz njih jer se nisam htio vezati za njih i trenutačno ratujem kao slobodni vojnik.

ZAVRŠNO OBRAČANJE: igrači, pogotovo vi mladi. Nemojte dati da vas vuku za nos. Nemojte donirati golde u ništa što nema konkretnu svhru. Savjetujem igračima od levla 0-14... budite sebični jer budite svjesni da ono malo golda što imate zapravo nije ni prebita para. Trošite ih pametno i razumno. I da ne pomošljajte ikakvo poduzetništo bez minimalno 25 golda + org.

Nadam se da ste me upozali. I da će mi oni koji me podržavaju dati vot, eventualno sub i frend req...
hvala na čitanju

Vaš urednik novina Pero Pero

Sebenico

Broj postova : 58
Join date : 12.09.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.