Rujan 2009. - PREOKRET SE BLIŽI, HOĆEMO LI GA DOČEKATI SPREMNI??

Go down

Rujan 2009. - PREOKRET SE BLIŽI, HOĆEMO LI GA DOČEKATI SPREMNI?? Empty Rujan 2009. - PREOKRET SE BLIŽI, HOĆEMO LI GA DOČEKATI SPREMNI??

Postaj  Dalibor on 28/9/2009, 17:36

Prije nego što počnete čitati ovaj članak, pročitajte upozorenje i upustvo upotrebe..
Upozorenje: članak sadrži mnogo pravopisnih grešaka, kod školovanih i akademskih konzumenata može izazvati ispoćetka, lagani smijeh, poslije ljutnju, a u ekstremnim slučajevima i bijes, te mučninu.. Ako osjetite neke od ovih simptoma, javite se svojem ljekarniku..
Autor se unaprijed ograđuje od bilo kakvih posljedica čitanja ovog prizvoda, pardon, članka.
Uputstvo za čitanje: Čitajte brzo, i što manje gledajte slova sa kvaćicama. Najbolje je da uopće ne shvatite što autor želi reći. najbolje da uopče ne čitate. Ako več morate, uzmite odmor nakon svakog poglavlja. Posebno se napominje, da je autor svjestan da je nepismen, te je potpuno nepotrebno 100 puta ga podsječati na to u komentarima. Preporučljivo je da se ne pišu takvi komentari, jer če autor se naljutiti, i počet pisat na Engleskom jeziku.

Eto, to smo riješili. krenimo na članak Smile)

- Zbog puno posla sam neaktivan zadnjih tjedana, tu i tamo sam na erepu, obavim work i train, pročitam koje novine, i to je to.. razlog nije samo posao, dosta toga je i razočaranje.. Naravno, dugo vremena igram ovu igru, i nagledao sam se svačega. Mislim, nije to sad razočaranje zbog kojeg gubim apetit, i imam erektilnu disfunkciju, to je više kao ono, neda vam se baš gubit puno vremena na neku glupu igru.. Da. Meni ova igra varira od genijalne, do glupe.
Kad smo svi skupa, ono, kad napravimo nekakav zajednički uspjeh, onda mi je genijalna. A kad vidim s vremenom, da svak gleda samo sebe, onda mi je glupa.
Jer je glupo gledati samo sebe u ovakvoj igri, gdje je pojedinac nitko i ništa.. Mislim, svi mi želimo imati što više medalja, biti što više bogatiji, i sve to, ali sve to gubi smisao nakon nekog vremena. Ostaje samo ono radi čega je i stvorena ova igra. Da promoviraš svoju zemlju.

I odavna sam rekao, nije nama problem biti tu negdje u sredini, da nismo nekakva jadna banana država, ali da nismo ni neki faktor bez kojeg se ne može u eRepubliku. I to je ok, mnogo, mnogo gorih ima od nas. možemo biti zadovoljni ako tako gledamo. Dovoljno smo jaki da nikad ne upadnemo u probleme iz kojih se nečemo izvući.... Mnoge eDržave bi bile sretne da su u situaciji u kojoj smo mi..

Ali, opet nisam zadovoljan. Nisam, jer znam naše kapacitete. Taman kad pomislim da se varam, da sam subjektivan i da nas smatram jačima nego što to realno jesmo, onda me uvijek neka akcija, postupak ili nešto slično, razuvjeri.
I da mi nadu da će ova eHrvatska stvarno jednom pokazati što može. Pitanje je hoću li ja to vidjeti, kao i mnogi drugi, koji su otišli jer im je dosadilo gledati borbe oko nevažnih sitnica..

Trenutno, veliko zadovoljstvo mi pružaju GUŠTERI. Dosta love ide iz države za njih, i naslušao sam se kritika kako se ne isplati trošiti za njih, jer imaju slabe udarce i slično. GLUPOST. Svaki dan dajemo 50 golda za savezničke akcije. Ovo za Guštere je pa skoro isto važno.
Jer, ti Gušteri su ono što je nekad bio ZDRUG. Dečki su zajedno, lupaju, snimaju, druže se.. Njima je pripadnost Gušterima, elita. Da, elita. To je za mene elita.
Svi članovi Zdruga, i oni koji su otišli iz njega, trebali bi biti posramljeni gledajući guštere. Zar im ne dođe žao? Zar im je stvarno bolje tamo negdi u EMC-u, EC, ili pitaj boga di sve ne? Ma neka i dobiju koji pištolj više, mislim da to ne može nadomijestiti ono što su nekad imali u ZDRUGU.
Prije 4-5 mjeseci, ZDRUG je bio pojam u eSvijetu.. Zamislite, što bi mogao danas biti. Koliki smo onda zid rušili kad smo zajedno lupali, a koliki bi danas mogli? Eee... to nečemo znati.
Uvijek govorim, koga nema, bez njega se može. Ili, bolje rečeno, mora. Nadam se da čemo ipak, svi shvatiti što znači imati elitnu jedinicu. I čemu ona služi. I da če shvatiti da je sad važnije nego ikad imati jaku takvu jedinicu.


Dakle, zbog moje neaktivnosti, nisam baš upućen u točna dešavanja, ali vidim da sve ide po starom, velika borba za ulazak ili ostanak među top-5 stranaka, sad će i kongresni izbori, pa i predsjednićki če brzo zakucati na vrata...
Opet će najvjerovatnije biti nekoliko dobrih kandidata, a sasvim sigurno, da se stranke neće dogovoriti oko jednog, nisu do sad, pa ne vjerujem ni da če na sljedećima. Nije me ni briga više. Ko god da dođe, imat će protivnike. Nedaj bože da mu se desi što i Borkanu. Da umjesto pokretanja svojih projekata, mora više od pola mandata trošiti na osiguravanje državnog novca, da mora panično gledati kome može vjerovati, kome ne.. Da gleda, kako mu državna imovina (naša) nestaje... da gleda kako mu većina zapovjednika otkazuje poslušnost jer je stavio Želju za MoD-a... I to njemu, vojniku. Kako bi onda nekom drugom, što bi njemu radili...
Što je najgore, onaj koji je ukrao, bacio je sumnju na sve one koji su tada otišli u onaj „elite crusaders“, ljude koji su najvjerovatnije pošteni ali imanipulirani. Ali kome vjerovati nakraj, kad znaš da fali, da toga nema.
Šta sad, bilo je prošlo je. Problem je što Borkan sigurno neće moći sve to posložiti u mjesec dana.. A pitanje je želi li se i dalje baviti s tim. Pitanje je što želi novi Predsjednik.. Pitanje je na kakve če otpore novi predsjenik naletjeti..

Zato bih vam predložio, svima koji misle da nešto znaće u ovoj našoj virtualnoj domovini.
Zašto ne bi dogovorili glavne crte razvoja, planova, ciljeva, što ja znam, i da se toga svi drže, pa onda ne bi bilo uvijek istih problema.
Ok, znam da svi imaju drukčije mišljenje kako do nekog cilja doći, ali manje, više, sve je to isto.
Pa stavimo naprimjer, da u sljedeća tri mjeseca imamo cilj u HNB skupiti 5000-10000 golda? Pa stavit nekakav limit svake vlade koliko može potrošiti? Naravno, ako nema nekakvih izvarednih situacija, poput napada na eHrvatsku, ili napada eHrvatske.. E da, imamo aktiviranih 15 mpp-a, američka kampanja još malo pa gotova, ako EDEN-FORTIS krene u kontranapad uskoro, pokušajte pogoditi otkud če se krenuti )? Dobro glupo je sasvim sigurno to reći, a i nikad taktičari E/F-a, neće to priznat javno, ali logika govori svoje..
Što mislite, koliko če novca tu biti potrebno za uspjeh? Zamislite da nas 1000-2000 golda dijeli od granice uspjeha ili neuspjeha? Pa to bi bila katastrofa.
Znam da je svima igračima više na vrh glave žicanja svake vlade, ali to tako mora biti! Razlika između uspješne i neuspješne nacije u eRepubliku je u tome koliko njezini igraći su spremni žrtvovati za svoju naciju.

Mi kao da sm to zaboravili. Pa nam je važnije da se hvalimo sa stotinama goldima, firmama, medaljama, što ja znam, a kad treba dat koju donaciju u HNB ili MO, onda nam je toliko teško se odvojiti od 10 golda. A bez problema iste potrošimo u tankanje. Da se razumimo, tu i sebe kritiziram, nisam ni ja ništa bolji, koliko god da sam dao, podijelio, mogao sam i trebao više.. barem me ne privlaču nekakve specijalne plačenićke jedinice.. barem ne zasad, ne postoji takva u kojoj bi mi bilo draže biti nego u Zdrugu. Jedino možda HOS. Ili gušteri, a oni ne bi primili Field Marshala sigurno. I bolje da ne primaju.
Napravimo nekakvo vijeće nacionalne sigurnosti? U njega bi se ulazilo samo glasovanjem, a svaki predsjednik bi se konzultirao oko važnih pitanja s tim viječem. Koliko članova, neznam, dogovorite se. Ako se išta u eHrvatskoj može dogovoriti.
Ma da ne pričam previše gluposti, želim reći da DONIRATE.
DONIRAJTE U hnb
DONIRAJTE GUŠTERIMA
POMOZITE NOVIM IGRAĆIMA
RADIMO U HRVATSKOJ; TROŠIMO U HRVATSKOJ..

DAJMO INFORMACIJA NOVIM IGRAČIMA!
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.