Rujan 2009. - Osvrt na izbore

Go down

Rujan 2009. - Osvrt na izbore Empty Rujan 2009. - Osvrt na izbore

Postaj  Dalibor on 29/9/2009, 12:47

Jučer u 9:00 završili su još jedni kongresni izbori, na kojima je Hrvatska Ujedinjena Stranka nastupila sa 11 kandidata, od kojih je 6 ušlo u kongres, što je s obzirom na trenutno stanje zadovoljavajući rezultat. Tako HUS drži 15% kongresa.

Kandidati koji su ušli u kongres su:
Iron Storm - Northwest Croatia (72 glasa)
123dudo - Central Croatia (24 glasa)
damdamzg - Lika and Gorski Kotar (8 glasova)
CroCarlito - North Dalmatia (14 glasova)
djurex - North Dalmatia (12 glasova)
Cro_knight - South Dalmatia (12 glasova)

Svi koji su ušli donirali su 1 gold od nagrade Upravi HUSa, te jedan dio (ovisi o pojedincu) i HNBu. Novac prikupljen na Upravi iskoristit će se za otvaranje i upgrade kompanija gdje rade ebebe.

Mogu reći da sam prilično zadovoljam što se tiče organizacije unutar HUSa u zadnjih tjedan dana. Uprava je davala sve od sebe, članovi su se javljali sa željom za pomoć te se dosta novih članova aktiviralo na stranačkom forumu i počelo dopridonositi HUSu. Zahvaljujući mladim članovima punima volje, glavna postava HUSa je gotovo kompletno promjenjena - od starih članova (pritom mislim na veljaču ove godine) ostali su samo Ramac, predsjednik HUSa, te ja. Nažalost, relativno mali broj članova (mnogi su se odselili u druge stranke) i nedostatak starijih igrača je vidljiv.

Želio bih zahvaliti svima koji su glasali za HUS, a također čestitati i ostalim strankama na njihovim postignutim rezultatima: HDS (10 + 1), HSP (10), HLD (7), HSR (6).

I naravno, i dalje pozivam sve nove i stare članove da se priključe stranačkom forumu i dođu na stranački chat.

Iron Storm
dopredsjednik Hrvatske Ujedinjene Stranke.
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.