Veljaca 2009. - AKTUALNOSTI

Go down

Veljaca 2009. - AKTUALNOSTI Empty Veljaca 2009. - AKTUALNOSTI

Postaj  Johny Stulic on 19/4/2009, 17:41

AKTUALNOSTI

NOVA VOJNA FIRMA

Zahvaljujući vašim velikodušnim donacijama, skupili smo dovoljno novca, i kupili Q2 weapon firmu, Vojna Oruzarnica Q2. Pozivaju se svi radnici sa visokim skillom u manufacturing (iznad 5), da se zaposle na nekoliko dana za plaću od 7 HRK, i time pomognu vojsci. Firma će raditi sa maximalno 10 radnika, da ostvarimo što veću produktivnost. Donacije i dalje primamo na organizaciju 1. Gardijske Brigade. Novac skupljamo u interventni fond, za slučaj napada na Hrvatsku.

MPP SA INDIJOM

Kao što ste imali prilike vidjeti, PEACE GC je opet napao nedužnu zemlju. Iako su se ogradili od Indonezijskog rata sa Indijom, ruka peace-a je očito vidljiva. Mislim da je sad više svima jasno kakvu politiku vodi peace, a to nije obrambena politika. Hrvatski predsjednik je odlučio da potpišemo s njima alijansu, i kao mnoge druge članice atlantisa, pomognemo neutralnoj državi protiv zajedničkog neprijatelja. Borite se iz Northwest Croatia, tamo se nalazi Q5 bolnica. Ovo vam je svima prilika da si rješite probleme sa wellnessom. Borite se jednom, i iskoristite bolnicu. Ovo će biti veliki poticaj za hrvatsko gospodarstvo, jer će se produktivnost uvelike povećati. Kupujte hrvatsko oružje, iz hrvatskih firmi, jer taj novac ostaje u državi. Potaknite gospodarstvo, i svi ćemo osjetiti pozitivne efekte.

obrazek
VOJNO UČILIŠTE

Prijavite se u hrvatsko vojno učilište, i postanite hrvatski vojnik. Iz dana u dan vidim kako postajemo sve bolja i jača vojska, te služimo na čast cijeloj Hrvatskoj. Pozivam vas sve da se pridružite ovoj plemenitoj i nesebičnoj skupini ljudi.

Za kraj jedan citat:
"From this day to the ending of the world,
But we in it shall be remembered-
We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother"
William Shakespeare

mogwaiii
zamjenik ministra obrane

Semper Fidelis

Johny Stulic
Admin

Broj postova : 289
Join date : 18.04.2009

http://ehnc.forumhr.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.