Listopad 2009. - --- 28. broj HLD Glasnika --- eČitaonica, stranka i savjet dana

Go down

Listopad 2009. - --- 28. broj HLD Glasnika --- eČitaonica, stranka i savjet dana Empty Listopad 2009. - --- 28. broj HLD Glasnika --- eČitaonica, stranka i savjet dana

Postaj  Dalibor on 13/10/2009, 14:56

Dobra vam večer drage eHrvatice i eHrvati.

-Za početak bih vam predstavio eČitaonicu, jedinstveni projekt pokrenut od strane HLD-a i unikatnog projekta u cijelom eSvijetu.
-U njemu možete pronaći zanimljive novinske članke velikog broja Hrvatskih novinara i svaki se dan u eČitaonicu uvode članci koji svojim sadržajem zaslužuju biti dijelom eČitaonice.
- Mjesečno se izdaju izvješća o radu eČitaonice i ovo je najnoviji izvještaj voditelja eČitaonice Mr Dalibora te pomoćnika doki1919 i Sebenico;-07.09.2009. - 29.09.2009.

Inchy – uneseno 462 clanaka
Johny Stulic - uneseno 289 clanaka
Vladimir Andreev (Momicanin, Fran) – uneseno 194 clanaka
Dalibor - uneseno 180 clanaka (novih 67 clanaka)
Gjuro – uneseno 94 clanaka
Sebenico - uneseno 58 clanaka (novih 58 clanaka)
doki1919 - uneseno 57 clanaka
Dom Perignon – uneseno 48 clanaka
Reverend Kane - uneseno 26 clanaka
Krepo - uneseno 12 clanaka

uneseno je ukupno 125 novih clanaka u proteklom periodu
- Nadalje HLD traži komunikativne ljude i ljude koji smatraju da rad s odličnom ekipom može pomoći Lijepoj Našoj u njenom razvitku i pomoći njenim građanima.

- Cijelo vrijeme se zalažemo za slogu i liberalnost svakog individualca u državi te prosperitet Hrvatske.

- Posjetite forum HLD-a, pročitajte statut i manifest stranke da vidite koji su njeni ciljevi i odlučite jeli to za vas.

-Također nas možete kontaktirati ili postaviti vaša pitanja na http://www.mibbit.com/chat chatu HLD-a samo u search channels upišete HLD i pokazat će vam se link do chata.

- Savjeti:

-Ovih dana naša zemlja je postala smirenija, unatoč stalnim prijetnjama s istoka i sjevera, zbog "prestanka" svijetskog rata, barem u onom dijelu koji preko MPP-a u ratove uključuje eHrvatsku.

-To je razlog pada cijene otkupa oružja na našem marketu, jer kako jedan ekonomski zakon kaže; "Velika potražnja, velike cijene, mala potražnja, male cijene".

-Dakle sad bi bilo idealno vrijeme za skladištenje oružja (po mogućnostima vašeg džepa više kvalitete) za vašu spremnost za mogući napad naših "nabrijanih" susjeda.
-Preporuka na koji način skladištiti oružje a da ga ne trošite kad vam to nije potreba je da otvorite organizaciju u koju bez gubitka wellnesa ili nekih drugih muka možete skladištiti do 20 komada oružja ili ostalih stvari koje vam taj tren smetaju u inventaru vašeg acounta.

- Svaki novi broj će doći po još jedan koristan savijet, zato se predplatite na novine i dopustite da se glas liberala čuje.

- Do idućeg broja, Živite dugo, slobodno i uspješno !!

- Glasnogovornik HLD stranke;

Branimir Vukadin
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.