Srpanj 2009. - Drzavljanstvo!!!

Go down

Srpanj 2009. - Drzavljanstvo!!! Empty Srpanj 2009. - Drzavljanstvo!!!

Postaj  Dalibor on 13/10/2009, 16:02

Pozdrav dragi gradani i gradanke eHrvatske

u nasu igru doci ce novi modul a to je drzavljanstvo evo nadam se da cete u ovom clanku shvatiti o cemu se radi.

Državljanstvo bit ce vam ponuđena kao sto slijedi:

-za nove gradane, nakon što ste odabrali zemlji i regiji, građanstvo će biti automatski odobren

-za registrirane građana, drzavljanstvo će biti odobrena prema zive u zemlji u trenutku drzavljanstva modul implementacije. Tako da provjerite da li su zivi u kuci taj dan!

-ako zelite da promijenite svoje drzavljanstvo, vi mozete zahtijevati novo drzavljanstvo iz druge zemlje.

Građanin može imati jedno i samo jedno državljanstvo. Dakle, ako ste recimo talijanske i žele postati američki ćete morati da se presele u SAD-u i zatražiti američko državljanstvo. Vaš zahtjev će biti dodan u popis, zajedno s onima drugih zahtjeva, koji će biti na raspolaganju Kongresa. Tu je formula koja ograničava maksimalan broj dodijeljen citizenships do 10% stanovništva zemlje. Dakle, u SAD-svaki kongresmen može ponuditi najviše oko 35 citizenships / mjesec, uz sadašnje stanovništvo / regijama konfiguraciji. Vaš zahtjev će biti vidljivi za pet dana da se sve kongresmenima u Americi, u našem primjeru. Ako se nakon pet dana nitko nije gurnula "Da" gumb, vaš zahtjev će biti automatski izbrisan. Nakon pet dana poslije drugog drzavljanstva svibanj zahtjev. A kongresmen može samo prihvatiti neriješenih zahtjeva, ne može poništiti niti izbrisati. Takoder, ukoliko zelite da napustite zemlju za koju ste zatražili državljanstvo, morat ćete ili otkazati zahtjev (vi ste "vezan" na zemlji, kao što su clanovi Kongresa) ili pričekajte dok vam se nude državljanstvo.

Uz uvođenje državljanstva modul, dijaspori glasovanje postaje stvarnost. Ukoliko imate državljanstvo i odlučuju da privremeno premjestiti u neku drugu zemlju za boljim životom, od vas će se glasovanje za kandidate u domovini, a ne one u vašoj novoj domovini. U izborima Kongresa ćete glasati za kandidate u zadnjih regiji u kojem ste živjeli prije premještanja u druge zemlje. U zemlji, predsjednički izbori, od vas će imati isti popis kao svatko vrati kući. Dakle, politički ste bonded Vaše državljanstvo u matičnu zemlju. Od sada, u kojem će se nalaziti zemlji koju nemaju značaja - ćete glasati prema Vašim državljanstvo.

Drzavljanstvo modul nije s ciljem da potpuno prestane preuzimanja, ali ponuditi mogucnost da borba leđa i zaštititi od onih političkog preuzimanja.

Iako neki smatraju da se ovim potezom ubijaju cari igre erepublik dobiva sve vise na stvarnosti.

Na kraju pozivam sve igrace da se uclane u HSS
Tokom sljedecih dana dobit cete sve informacije o HSS te njenim planovima.

Pozz svima vote ⊂
Hvala!!
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

Korisnički profil

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.