Listopad 2009. - 35. broj HLD glasnika : Beam me up, Scotty!

Go down

Listopad 2009. - 35. broj HLD glasnika : Beam me up, Scotty! Empty Listopad 2009. - 35. broj HLD glasnika : Beam me up, Scotty!

Postaj  Dalibor on 29/10/2009, 11:33

Zvijezdani nadnevak -313189.5477549467

Listopad 2009. - 35. broj HLD glasnika : Beam me up, Scotty! 28rnkh3

Danas smo naisli na chat klase "M“ te smo zakljucili da postoji mogucnost da nam to chatu postoje inteligentna ziva bica s kojima mozemo ostvariti komunikaciju.
Bica su okupljena oko nekakvog stranackog udruzenja nazvanog „Hrvatski liberalni demokrati“ ili skraceno „HLD“.
Njihov voda, Dino Zippo , nam kaze da je to chat stranke čiji je on trenutno predsjednik.
Upoznaje nas s ostalom ekipom koja obitava na tom chatu:
Ahileus voditelj projekta „HLD izgradnja“ u kojem HLD stranka uz pomoc donacija gradjana Hrvatske gradi Q3 bolnice za regije koje su u Hrvatskoj slabije nastanjene, a sve u svrhu sprecavanja velikog mortaliteta eBeba u RH. Ulaze veliki trud u tome da opremi najbolji psihijatrijski odjel u RH.
U tom trenutku nam prilazi jedna zena i upita nas „ Imate li koga da jamči za vas u RH“ ali joj Zippo objasnjava da nema smisla da itko jamči, jer uskoro idemo dalje. Zippo nam objasnjava „ To je bila dancingwoman27, nasa kongresnica i jedna od najrigoroznijih kongresnica kod dodjele drzavljanstva novim gradjanima. Svatko mora proci rigoroznu kontrolu.
Mr.Dalibor , voditelj HLD caritasa već pomalo znojnog lica od silnog dostavljanja giftova,nam samo uporno maše dok nosi 10 giftova novoj eBebi ili starijem igraču koji je izgubio wellnes.
Kaze da bi nas upoznao i s suvoditeljem Lord Wrickom ali je taj nazalost u ljubavnom pohodu prema nekoj novoj djevi u koju se zaljubio.

Kad smo kod ljubavi, Zippo nas upozorava na Kachuu, blagajnicu HLD, vječnu Melkiorovu eLjubav . Ovo dvoje golubova planira vjenčanje vec duze vrijeme, ali nikako da organiziraju od silnih obaveza (mozda da ukradu nesto novaca od HLD blagajne i pobjegnu na medeni mjesec?).
Upoznali smo još mnogo dojmlljivih likova (GP.1, Johny Stulic, Josip Josipovic, Joe DiMaggio O_o, Inchy , doki1919 itd...) ali o njima u iducem broja, jer moramo zuriti natrag na brod jer je Melkior Tresic zajedno s Branimirom Vukadinom prčkajući po strojarnici našeg broda, izazvao mogući proboj jezgre......

Listopad 2009. - 35. broj HLD glasnika : Beam me up, Scotty! 2185066015_81f4f7c89e
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.