Listiopad 2009. - Kongresni izbori, dan 705. Novog Svijeta

Go down

Listiopad 2009. - Kongresni izbori, dan 705. Novog Svijeta Empty Listiopad 2009. - Kongresni izbori, dan 705. Novog Svijeta

Postaj  Dalibor on 6/11/2009, 15:09

Prvo, ispričavam se što članak izlazi ovako kasno. Razlog su RL poslovi, među njima i škola.

Dakle, najvjerovatnije sve vas zanima u kojoj postavi Hrvatska Ujedinjena Stranka izlazi ovaj puta.
Da ne duljim, krenimo:

NorthWest Croatia

Iron Storm
Nema se što pričati. eRođen 14. 2. 2009, ubrzo ulazi u HUS gdje postaje najmlađim svjedokom njegovog raspada. Ubrzo nakon toga zbog svog zalaganja ulazi u Upravu HUSa, gdje ostaje do 7. mjeseca gdje se zbog odlaska na more povlači iz svega. Vraća se u 9. mjesecu kada postaje dopredsjednik HUSa, te netom prije kongresnih izbora u 9. postaje neslužbeni predsjednik. 15. 10. postaje i službeni predsjednih HUSa. Ponosni je član 6. gardijske brigade te suvlasnik Xel'Naga Weapona. Radeći svaki dan bez prekida sakupio 8 HardWorker medalja. Bio kongresnik 1 mandat kojega je odradio do kraja aktivno sudjelujući u svim raspravama. Doministar je vanjskih poslova (hvala Dorianu na povjerenju)

kocunar
Relativno sam nov u igri, ali pošto sam prvih tjedan dana skoro cijelo vrijeme bio na Erepublik Official Wiki, znam dosta o igri. Član sam 1. padobranske bojne(rijetko tko će shvatit što je to, ali pogledajte avatar).Ako postanem kongresnik (a to je s obzirom da živim u NW Hrvatskoj jako teško, ali ipak moguće), naravno neću moći imati neke spektakularne prijedloge, kao da postanem predsjednik, ali bit ću pošten, često odobravat državljanstva (naravno prije toga ću provjerit puno toga o tom građanu) i neću biti jedan od onih kojemu je uvijek jedan glas suprotan od svih drugih (naravno i to ovisi o mom misljenju).
Nadam se da ćete glasat za mene.
Pozdravlja vas kocunar!

Slavonia

CroCarlito
http://www.erepublik.com/en/article/kandidatura-za-kongres-regija-slavonija-991281/1/20

Central Croatia

Enpolaon
POŠTOVANI GRAĐANI eHRVATSKE,
uskoro će izbori za zastupnike u kongresu, pa da vam se predstavim kako bi imali što bolji uvid u to za što ću se zalagati ako uđem u kongres.
Moje ime je Enpolaon i član sam Hrvatske Ujedinjene Stranke ( HUS ). Rođen sam 695. dana u eRepublik-u. Do sada sam sudjelovajem u svim segmentima eDruštva stekao veliko iskustvo, te tom prilikom uočio niz manjkavosti u zakonodavnoj vlasti. To je razlog zbog kojeg sam se kandidirao na ove izbore.
Moja želja je da, ako mi omogućite svojim glasom, utječem na donošenje zakona koji su u interesu eHrvatske, a samim time i svih njenih građana. Ukoliko i Vi smatrate da bi neke stvari u politici naše države trebale biti drugačije, dajte glas meni i mojim kolegama iz stranke i učinit ćemo promjene koje će poboljšati život građana i ojačati eHrvatsku za buduće generacije. Zato podržite moje kolege u svim regijama, a tako i mene, glasajući za kandidate HUS-a.
S poštovanjem,
Enpolaon

Istra and Kvarner

dado007
http://www.erepublik.com/en/article/kandidatura-za-kongres-dado007-992408/1/20

Ultra_Hardcore
Pozdrav svima! Ja sam kandidat HUS-a za ove kongresne izbore u regiji Istra i Kvarner. eRođen sam 610. dana eRepublika. Član sam Vatrenih Guštera te sam ponosan na njihov rad. Kada sam se eRodio bilo mi je jako teško jer se nisam bas snašao u igri, ali su mi sadašnje kolege iz HUSa pomogli. Kandidiram se za kongres jer želim vidjeti i taj dio igre, te uz pomoć starijih kolega postaviti zakone koji će pomoći eHrvatskoj! Zato vas molim da mi date svoj glas u "REGIJA"

Lika and Gorski Kotar

KecdXD
http://www.erepublik.com/en/article/kandidatura1-990754/1/20

the_pro
Tajanstven čovjek koji ne voli davati informacije o sebi. Dosta iskusan u samoj igri. Aktivan i pouzdan, te član Uprave HUS-a. (Čudo da sam uspio izvući bar nešto iz njega, inače ga ne bih stavio u Upravu, op. a.)

North Dalmatia

David Kordic
http://www.edomovina.com/forum/viewtopic.php?f=40&t=1402

Josip_Bilic
Lijep pozdrav svim građanima eHrvatske! Ime mi je Josip i iz Vinkovaca sam u RL-u. eRođen sam 13.7.2009. ili 601 dana novog svijeta. Trenutno sam hrvatski ambasador u eBiH. Nadam se da cete mi iskazati povjerenje i dati mi glas u Sjevernoj Dalmaciji. Ovo je moj drugi put da se kandidiram za kongres, te se nadam da ću sada uspjeti!
Lijep pozdrav.

South Dalmatia

CRO_knight
Poštovani građani naše drage eHrvatske! Ja sam CRO_knight. Rođen sam 09.02.2009., 447. dan novog svijeta. U kongresu trenutno vršim dužnost kongresnika za područje južne Dalmacije te se ponovno kandidiram za mjesto u kongresu u istoj regiji. Ovom prilikom zahvalio bih svima koji su glasali za mene te mi na prošlim izborima omogućili ulazak u kongres. Do sada sam podržavao sve odluke našeg kongresa koji su bili u interesu eHrvatske i njenih građana (dakle svih nas), a tu praksu namjeravam provoditi i dalje budem li izabran. Moram priznati da sam dosta naučio u prošlom mandatu te stekao iskustvo. Na tim temeljima namjeravam i dalje graditi svoje znanje te to znanje iskorištavati na dobrobit svih nas! Zato Vas još jednom molim da mi ukažete povjerenje te se unaprijed zahvaljujem!

Eto, to su bila predstavljanja kandidata. Ako sam na nekog zaboravio, unaprijed se ispričavam.

Pozivam sve glasače da izađu na izbore, jer svaki glas je važan.
Pratite službene liste svih stranaka kako bi izbjegli uletavanje padobranaca u kongres.

Hvala na čitanju.
Iron Storm,
predsjednik Hrvatske Ujedinjene Stranke
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.