Studeni 2009. - Novi poredak u eSvijetu

Go down

Studeni 2009. - Novi poredak u eSvijetu Empty Studeni 2009. - Novi poredak u eSvijetu

Postaj  Dalibor on 6/11/2009, 16:13

Dan: 714.
Broj: 1.
Autor: Don PerignonNOVI POREDAK U eSVIJETU

I nakon samog proglašenja rata od strane Slovenije, napada iste (klik za prikaz statistike), te koordiniranog napada Mađarske i Srbije na ključne Hrvatske regije (NW Hrvatska i Slavonija) u pomaku u samo nekoliko minuta; Hrvatska je i ovoga puta ostala teritorijalno cijela.
To je bio samo još jedan u nizu pokušaja od strane PEACE GC saveza da odstrani Hrvatsku te osovine (njima) neprijateljskog bloka EDENA i FORTISA. No, realnost je drugačija; to je bio najjači i najozbiljniji pokušaj u osvajanju Hrvatske do sada, i sigurno neće biti posljednji.

Mnogi naši imigrantni u drugim zemljama EDEN-a i FORTIS-a reći će da se uzalud brinem(o), te da su saveznici uvijek spremni pomoći kao i u ovoj bitci, gdje je, pomoć saveznika bila presudna.
Nažalost, nije istina; kako PEACE nas sve više stišće sa sve više strana, tako su i druge članice EDEN-a napadnute od ˝mirovnih˝ zemalja (aludiram na PEACE), a kao rezultat tome i trupe bloka EDEN-a i FORTIS-a se dijele na više bitaka, te će se nama u budućnosti desiti (prognoza) da ćemo biti uskraćeni one ključne pomoći te damage-a koji bi nanijeli naši saveznici.

Ako PEACE nastavi s tom taktikom, te iskoristi svoju prednost koja se očituje u više stanovnika (mnogoljudnost) , a samim time i više boraca, suprotni blok će biti poražen, pitanje je samo vremena.

Nadalje, možemo uočiti da je Hrvatska (i BiH) zapravo PEACE-u trn u oku. Dovoljno je samo pogledati kartu (klik za prikaz), te raspored PEACE zemalja te članica EDENA na balkanu.
Jasno je da smo u tzv. sendviču! Hrvatska ima granice sa tri zemlje članice PEACE-a te samo jednom intervencijom unutar PEACE-a broj se može povečati na četiri (prepuštanje najzapadnije slovenske regije Italiji kako bi ova dobila granicu s Hrvatskom); dok graniči sa samo jednim saveznikom, Bosnom i Hercegovinom.

Također, činjenica je da su zemlje članica EDEN-a prilično razbacane i raštrkane po Europi, dok PEACE, dominira srednjom i zapadnom Azijom te Južnom Amerikom s ograncima (sateliti).
Nadalje, situacija će se dodatno zakomplicirati pošto je uvedeno pravilo/zakon po kojem će se savezi (MPP) plaćati 100 GOLD-a. Na sreću, ˝nestrpljivi˝ Mađari i Srbi su nas u prošlosti mnogo puta napali te već ranije aktivirali MPP-ove pa smo u situaciji da će nam MPP-ovi protiv Mađara, Srba, a od jučer i Slovenaca biti aktivirani u svakoj bitci, te u svakom napadu na naš teritoriji dok ne potpišemo mirovni sporaum sa dotičnima, a to se, vjerujem, neće desiti toliko brzo Smile

Svjedoci smo da se granice u eRepubliku iz dana u dan pomiču, mjenjaju i osvajaju (gube), bilo mirovnim ili ne baš tak pacifističkim putem Smile Kao primjer navodim treći svjetski rat u kojem su u nekim trenutcima neke države bile na granici ne postojanja, a dokazi su naravno mape iz tog doba, a njima uglavnom paradiraju novinari PEACE-a u člancima propagande zbog želje ulaska članka pod rubriku ˝International˝. Nadalje, tu je neto osvojena Finska koja je svedena na samo jednu regiju, a vjerujem da će za koji dan pomoću zajedne akcije saveznika biti vraćena na svoje originalne teritorije. Tih primjera ima puno u (e)prošlosti, te oni nam mogu biti čvrst dokaz da ništa nije sigruno, te da je moguće, da će PEACE ubrzo pasti.
Naravno, odnosim se da već izazvanu pomutnju u vlastitim redovima PEACE-a gdje neke članice nisu zadovoljne potezima vodećih te da zahtjevaju promjene (ali više o tome u nekim drugim novinama).

Do tog trenutka, do pada PEACE-a, nama ostajte samo čekati, te bildati stanovništvo kroz promocije i baby-boomove kako bi ispunili onu frazu: ˝Za bolje sutra˝. SmileNadam se da sam vam obajsnio stanje u eSvijetu te koje su mogućnosti novog poretka.
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.