Listopad 2009 ODLAZAK

Go down

Listopad 2009 ODLAZAK Empty Listopad 2009 ODLAZAK

Postaj  Zerocool12 on 14/11/2009, 23:51

Iako sam sam sebi obečao da neću pisati članke prilikom odlaska ipak ću prekršiti obečanje, i to prvnstveno zbog činjenice kako sam član kongresa eHrvatske.
Iskreno sam mislio kako ću izdržati još jedan mandat u eSaboru eHrvatske, ali nažalost uvidio sam kako to nije moguće. Jer mada ima zaista dobrih i vrijednih članova eSabora, očito je kako je ipak i ovdje preslika stvarnog života i večina je nesposobna, te je ovdje samo zbog medalje. Kao što smo to vidjeli u slućaju ratrak koji je izazvao sveopču pomutnju. A pitam se dali je tako što, ili možda bolje, kome je tako što bilo potrebno. Ljudima koji svoj posao neshvačaju ozbiljno, ljudima koji se kongresa prave smijariju, ljudima koji samo žele golde ili medalje.
Isto tako koliko sam upoznat sa situacijom, BorKan osoba koja je uspješno vodila eHrvatsku dva zadnja mandata neće se kandidirati na slijedečim predsjedničkim izborima. Očito da je i njemu dojadilo imati posla sa ljudima koji prvenstveno rade za sebe. Ono što bih volio je da BorKan promjeni svoju odluku i odradi još jedan mandat jer i sami smo svjedoci kako je on gotovo sigurno najbolji eHrvatski predsjednik kojega smo do sada imali. Svaka čast ostalima ali ipak BorKan je učinio najviše od svih i ponovno uzdigao eHrvatsku među velesile eRepublik svijeta.
No ipak ako i ode na njegovo mijesto će doći netko drugi. A kako je povijest eRepublika pokazala da zemlje ne čine pojjedini igraći, te da nitko nije nezamjenjiv. Jer eHrvatska nije njen prijedsjednik niti članovi kongresa ili vlade, već svi njeni državljani koji trebaju složno raditi na tome da postane što jača i što bogatija.
Toliko od mene. Te još jednom bih se želio ispričati svima ljudima koji su glasali za mene a pogotovo stranačkim kolegama na mom iznenadnom odlasku i napuštanju mjesta sabornika.

Hvala vam svima!

HAIL CROATIA!!!!
HAIL EDEN!!!
HAIL FORTIS!!! read more

Zerocool12

Broj postova : 73
Join date : 28.10.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.