Studeni 2009. - Propadanje PEACE-a

Go down

Studeni 2009. - Propadanje PEACE-a Empty Studeni 2009. - Propadanje PEACE-a

Postaj  Dalibor on 14/12/2009, 16:42

Dan: 723.
Broj: 4.
Autor: Don PerignonUVODNA RIJEČ

Rekoh u mom prvom članku, da će PEACE jednog dana pasti, pitanje je vremena; a sada, samo 9 dana nakon tog članka, čini mi se da vrijeme sve brže teće i da se kraj PEACE-a bliži.

EDIT: Indonezija je također objavila da izlazi iz PEACE GC saveza, te je time PEACE izgubio lider članicu (uz Mađarsku)!PROPADANJE PEACEA

Jedan od najbombastičnijih članaka u zadnje vrijeeme (koji je prvi u internationalu) jeste konačno otkazivanja poslušnosti PEACE-u od strane Italije, jedne od zemlja osnivača PEACE-a.
Taj članak je još (malo) u internationalu te ga možete vidjeti.

Ne možemo reći da je PEACE od jednom poćeo propadati, nego je to već prvi pravi akt.
Problemi su počeli još prije mnogo mjeseci, te je propadanje PEACE-a započelo njegovim samim jačanjem (ironija).
Naime, zauzimanjem najbogatije (resursima) i jedne od najvažnijih regija u eRepubliku (Western Siberia) od strane Indonezije, ˝konačno˝ je slomljena Rumunjska, a poslije te epske bitke su Mađari pritisnuli Rumunje u njihove originalne granice (koje su održane do danas).

Tim aktom, WSR (Western Siberia) je pala u ruke PEACE-u čija je članica bila i Rusija. Logično je, da su nakon nekog vremena Rusi tražili svoju regiju/e natrag, ali su Indonežani to odbili opravdavajući gubljenjem infrastrukture u toj regiji (nakon osvajanja) te nemogućnosti Rusije da vlada tom regijom (Rusija je tada bila znatno manja i sa manje stanovništva).

Što je sve više vrijeme teklo, to je tenzija bila sve veća između ˝saveznika˝. Nadalje, osvajanjem ostalih rumunjskih regija od strane Mađara i (manjim djelom) Indonežana, druge članice kojima su pripadale te regije su ih tražile natrag.

I tako, s vremenom, PEACE se sve više urušavao u sebe, ali do prije neki dan, niti ga jedna članica nije napustila, vjerojatno zbog bojazni od osvete vođa saveza (Mađarska, Indonezija), a vjerojatno i znog poništenja MPP-ova s bivšim saveznicima te bi time postale laka meta za EDEN-ove države.

Sve do prije neki dan, rekoh, kad je Italija napustila PEACE, a kap koja je prelila čašu je bilo ne-reagiranje PEACE-a na mogući TakeOver od Hrvata (koji se i izvršio).

Osim što je PEACE time izgubio jednu članicu, također se više nemoramo bojati četvrtog fronta, tj. napada na Hrvatsku od Italije, prepuštanjem slovenske regije. (klikni za više o tome).

Osim toga, Italija je tako postala naša potencijalna članica (kako bi se obranila od PEACE snaga), te bi se čak i Zocky mogao vratiti u svoju matičnu zemlju. (ajde Zocky, čekamo te Smile

Nadalje, Italija nije jedina koja je otkazala poslušnost svom savezu; Francuske se polako okreće protiv PEACE-a, te otkazuje poslušnost. Odbili su otvoriti front na Ameriku kako bi odvukli damage naših saveznika (dok je trajao napad na Hrvatsku) te su potpisali MPP (kao i još neke države PEACE-a) sa Malezijom koja je u ratu s Indonežanima.

Ako se situacija nastavi tako razvijati, mođda bi mogli u eBudućnosti gledati drugačij raspored snaga! (klik na link)Auf Wiedersehen PEACE!
Viva EDEN!


!klik!- za sve savjete, poruke, kritike i komentare!
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.