Prosinac 2009. - Španjolska prodrla u SRCE Europe!

Go down

Prosinac 2009. - Španjolska prodrla u SRCE Europe! Empty Prosinac 2009. - Španjolska prodrla u SRCE Europe!

Postaj  Dalibor on 14/12/2009, 16:45

Rezultati predsjedničkih izbora | Španjolska invazija u srce Europe | PEACE ustaje iz pepela | Nedjelja Smile

6. Prosinac, 2009 | Dan 747 Novoga Svijeta – Predsjednički izbori završili, eHrvatska ima novog predsjednika. Španjolska prepolovila Francusku, invazija u Europu.

REZULTATI PREDSJEDNIČKIH IZBORA

Jučer su završili još jedni predsjednički izbori u nizu, kako u eSvijetu tako i u eHrvatskoj.
To su prvi izbori nakon uvođenja novog modula ˝Ciljeva˝ (eng. goals) pri čemu kandidati imaju opciju odabiranja svojih ciljeva u mandatu, od povečanja GDP-a do osvajanja novih ili zadržavanja vlastitih regija.
Kod svih kandidata su ciljevi bili slični, te su se razlikovali samo u postotcima.
Osim ciljeva, i glasovi su bili slični, te su izbori bili neizvjesni sve do jutra kada je na predsjedničku stolicu (ne)zasluženo (procjenite sami) zasjeo novi eHrvatski predsjednik, Milan Ban... ovaj, Rocker-ma Smile

obrazek
[desni klik > view image]

Sa čitavih 1285 glasova koji su upućeni rockeru,i ovaj put je HDS-ov kandidat zasjeo na mjesto predsjednika. Slijedio je dSoKre, sa nešto manje glasova (cca. 80) ispred stranke koja vrlo brzo napreduje, Ekipe za bolju eHrvatsku!
Zatim su slijedili Antun iz RPR-a te Jelen od Potoka iz HLD-a sa cca. 300 glasova dok je zadnji bio Cabo_HR iz HDZ-a. (?!)

obrazek
[desni klik > view image]

Ovim dijagramom je obuhvaćeno stanovništvo Hrvatske te njenih balkanskih susjeda (BiH, Srbija) te njeni glasači. Slika govori tisuću riječi pa sami procjenite tko ima največe glasačko tijelo u odnosu na populaciju.


Čestitam novom eHrvatskom predsjedniku, nadma se da će nam država ići nabolje.

Na vrh!


obrazek
ŠPANJOLSKA INVAZIJA U SRCE EUROPE

Jučer je koordiniranom akcijom ZDRUG-a te mnoštvom ostalih inozemnih (specijanlih jedinica) osvojena regija ˝Rhone-Alps˝, koje je nekada pripadala Francuskoj.

S tom završenom bitkom, Španjolska je prodrla u Europu, te zauzela čak SEDAM francuskih regija. Nakon jučerašnje bitke, karta zapadne Europe je bitno promjenjena, te sada izgleda ovako:

obrazek
[desni klik > view image]

Tim činom je Španjolskoj u narednim danima moguće otvaranje nove bitke na čak PET francuskih regija, te se ne može predvidejti koja će biti sljedeća na udaru.


Nakon što se mnogo savezničkih snaga ˝iskrcalo˝ na Španjolsko tlo u vezi osvajanja Francuske, statistika između dvije zaraćene države se bitno promjenila:

obrazek
obrazek
obrazek
[desni klik > view image]

Kao što se vidi iz priloženog, sveukupna snaga španjolskog stanovništva je znatno veća od francuskog, Španjolska ima više ˝tenkova˝ (feld-marshali) te je bitno više štete Španjolska nanijela. Razlog tomu je što se na temeljima PEACE-a forimrao novi savez PHOENIX, a Francuska NIJE jedna od zemlja članica pa ne uživa potporu PHOENIX tenkova.

Na vrh!obrazek
PEACE USTAJE IZ PEPELA

Nedavno su poražene članice PEACE GC saveza objavile stvaranje novog, boljeg saveza.
Savez se zove simboličnim imenom PHOENIKS (feniks) te (valjda) simbolizira ustajanje iz pepela PEACE GC saveza.

Članice saveza su: Brazil, Estonija, Njemačka, Mađarska, Indonezija, Iran, Latvija, Litva, Portugal, Rusija, Srbija, Slovenija, Turska, ˝Ujedinjena Nizozemska˝ i Ujedinjeno Kraljevstvo;
Drugim riječima, sve bivše PEACE članice osim Francuske i Italije koja je još prija objavila odlazak.

Phoenixovo Središte: PHOENIX Headquarters
Phoenixove Novine: PHOENIX Newspaper
Phoenixov Ustav; Official Charter


NEDJELJA Smile

» Pretplatite se na novine Ministarstva Informacija kako bi znali ono ste se treba znati! Naime MI preko svojih novina obavjescuje o novim vijestima, i korisno je za svakog igrača.

» Ukoliko ste u problemu s wellnessom, te često dobivate otkaz, javite se (putem poruke) Crvenom Krizu, humanitarnoj organizaciji koja ce vam sigurno pomoci u vidu poklona. I ne zaboravite zahvaliti Smile

» Nedjelja je, dan kada je uobičajeno doniranje dnevne plaće u Hrvatsku Narodnu Banku, za dobrobit nas, države i proračuna Smile


Dan: 747.
Broj: 8.
Autor: Don Perignon
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.