Prosinac 2009. - MINISTARSTVO OBRANE - PREDSTAVLJANJE I OBAVJESTI

Go down

Prosinac 2009. - MINISTARSTVO OBRANE - PREDSTAVLJANJE I OBAVJESTI Empty Prosinac 2009. - MINISTARSTVO OBRANE - PREDSTAVLJANJE I OBAVJESTI

Postaj  Dalibor on 14/12/2009, 17:17

Ministarstvo obrane ovim clankom zeli pribliziti gradanstvu naci rada i funkcioniranja kao i objasnitit samo strukturu MO.
Prvo bi zeljeli zahvalitit dosadasnjem ministru obrane HisAirness na njegovom pozrtvovnom radu i odlicno obavljenom poslu.

Shema Ministarstva obrane:

obrazek

Klikni za veci prikaz


**************************************** **X************************************* *******

Takoder zeljeli bi smo predstaviti ljude koji ce u ovom madatu vrsti vazne funkcije u MO.

Prvi doministar HisAirness

- zamjenuje ministra i preuzima ovlasti od ministra u slucaju odsutnosti istog.Doministar – koordinator za GB, obnasat ce: Razz-VU

- kao sto i naziv kaze njegova duznost je da nadgleda rad zapovjednika GB, brine se da GB imaju potreban sredstva za ne smetano funkcioniranje, zaduzen je za osnivanje novih GB i potvrduje i razrijesuje zapovjednike i dozapovjednike.Doministar – Vrhovni zapovjednik vatrenih gustera, obnasat ce: Apach

- zaduzen za vatrene gustere, nadgleda i kontrolira rad zapovjednika i SQUAD lidera, brine o ne smetanom funkcioniranju Vatrenih gustera, postavalja i razrijesuje zapovjednike i na prijedlog zapovjednika postavlja SQUAD lidere.Doministar – koordinator za paravojne postrojbe, obnasat ce: Anodomini

- zadatak doministar je da bude casnik za vezu eOruzanih snaga eHr i paravojnih postrojbi kako bi koordinacija u napada ili obrani bila jos bolja i kvalitetnija, takoder za razmjeniu obavjestajnih i ostalih podataka.
- molim zapovjednike paravojnih postrojbi da kontaktiraju anodomini radi medusobnog dogovora o nacinu komuniciranjaDoministar – koordinator za EDEN, obnasat ce: Traktor Tom

- zadatak doministar je da bude casnik za vezu s EDEN-om, da radi na poboljsanju komunikacije, razmjeni infomacija i pravodobnom obavjestavanju Glavnog stozera o akcijam koje priprema EDEN.

Zapovjednik ZDRUG-a Elessar1977

Zapovjednik eHrvatske komponenet EMC Filurkatten


**************************************** **X************************************* *******

Zasto smo krenuli u ovakvu mini reorganizaciju Glavnog stozera?
Prvenstveno zato jer nase eOruznane snage prelaze brojku od 2.000 ljudi te stara struktura nije udovljavala zahtjevima. Povecali smo broj GB i sada eOS ima osam GB i ovim tempom do kraja mandata ove vlade imat ce minimalno petnaest GB.
Vatreni gusteri svakodnevno su zatrpani s desecima zahtjeva za novacenje i takoder iz Vatenih gustera u GB novace se na desetke novih gardista.

Nazalost novacenje u ZDRUG bit ce privremno obustavljeno obzirom da trenutni broj pripadnika ZDRUG-a je odavno premasio optimalnu brojku za elitnu jedinicu.

Takoder ovim putem upucijemo poziv gradanstvu da bude u pripravnosti jer u sljedecim danima eHrvatska ce sudjelovati u ofanzivnim akcijama saveza EDEN i eHrvatska ce nakon dugo vremena iz defanzive krenuti u ofanzivne akcije. Slobodnom mozemo reci da ce sljedece akcije eOruzanih snaga biti vece i kompleksijne od akcija izvedenih u «Danima gnjeva».


**************************************** **X************************************* *******

Takoder ovim putem pozivamo na:

NOVACENJE U eORUZANE SNAGE

Za pristup Vatrenim gusterima trebaju se zadovoljiti sljedeci uvjeti
Level 5 tj. treba se biti u mogucnosti boriti. Trenutno je velik broj prijavljenih pa nemojte ocekivati odgovor u roku 1h, nego se strpite 1-2 dana.
Rank: Private ili veci, s time da najveci rank moze biti Lieutenant
Link na prijavnicu : KLIK(LINK)


Za pristup u gardijske brigade trebaju se zadovoljiti sljedeci uvjeti:
Rank Captain ili veci
Kontak osoba: Razz-VU


Kokach
Ministar obrane eHrvatske
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.