Studeni 2009. - Izvješće o izborima i radu

Go down

Studeni 2009. - Izvješće o izborima i radu Empty Studeni 2009. - Izvješće o izborima i radu

Postaj  Dalibor on 15/12/2009, 14:09

Prije svega želio bi zahvaliti svim članovima Hrvatske ujedinjene stranke koji su se aktivno uključili u izbore te svi ostalim igračima koji su ukazali povjerenje našim kandidatima.


Hrvatska ujedinjena stranka je osvojila dva mjesta u saboru.Taj rezultat nije zadovoljavajući ali je potpuno u skladu s trenutnim stanjem.Ono što veseli je da je riječ o provjerenim i školovanim igračima te sa sigurnošću možemo reći da će svoj mandat odraditi časno i u najboljim namjerama za e-Hrvatsku.

Riječ je o igračici Josx i igraču Josip Bilic.
Oni svima vama uvijek stoje na raspolaganju i ako imate bilo kakva pitanja slobodno se obratite i oni će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Podsjetio bi sve članove koji još nisu neka pročitaju manifest stranke i poruku za nove igrače na forumu,te svi koji se žele aktivnije uključiti neka se jave na stranačkom Chat-u.


Što se tiče samog rada u stranci trenutno je u razvoju nekoliko projekata ali bi istaknuo dva.

1.Pokretanje stranačke oružarnice i pokretanje proizvodnje Q1 wepona koji će se besplatno dijeliti svim članovima stranke prilikom napada na e-Hrvatsku.Oružarnica će se financirati iz donacija starijih članova stranke i svi članovi će neovisno o tome polagati pravo na besplatno oružje.

2.Ponovo ćemo dijeliti kruh.Članak vezan uz to će biti edukativnog sadržaja i zato želimo besplatnim kruhom potaknuti što više igrača da stisne VOTE i samim time omogućimo što široj javnosti da vidi o čemu je riječ.O čemu ćemo pisati zasada neka ostane „mala tajna“

Hrvatska ujedinjena stranka je također odlučila osvježiti „radne prostorije“ pa neka vas ne zbuni novi Logo stranke.


obrazek

I ono najvažnije

U trenucima dok pišem ovaj članak Mađarske, Srpske i Slovenske oružane snage su odlučile porušiti lijepu našu.Neovisno o tome kako će se razvijati situacija na bojištu NIKADA nije bilo gotovo dok Hrvatska vojska,Hrvatske paravojne jedinice i saveznici nisu rekli da je gotovo.
Ja sam čvrsto uvjeren da će i ovoga puta biti tako,ali (uvijek nažalost postoji ali) ako e-Hrvatska i izgubi regiju nemojte odustati od igre.Poslije svakog napada e-Hrvatska je izašla jača i zato uživa poštovanje saveznika ali i neprijatelja.Zato neovisno o ishodu ostanite u igri i doprinesite da e-Hrvatska postane još jača.

Pozdrav!

Predsjednik Hrvatske ujedinjene stranke

123dudo
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.