Studeni 2009. - Besplatan kruh

Go down

Studeni 2009. - Besplatan kruh Empty Studeni 2009. - Besplatan kruh

Postaj  Dalibor on 15/12/2009, 14:10

Hrvatska ujedinjena stranka ponovo počinje dijeliti kruh. Slavi pobjedu e-Hrvatske, no ujedno vam želi približiti politiku, te ponešto vas i podučiti.

Za današnju temu je izabrala:

Padobrance
obrazek

No prije nego naučite što i tko su oni, stisnite VOTE, te tako omogućite što većem broju igrača da vidi članak. Pročitajte članak, ostavite komentar i kruh stiže.

„Padobranac“ je popularan naziv za igrača koji se kandidira za Kongres ili predsjednika stranke, a da nikada nije došao na forum ili chat stranke koju je odabrao. Ujedno padobranci su i igrači nama neprijateljskih e-država što najviše plaši sve nas iskusnije igrače.
Padobranac može biti svaki igrač koji dosegne dvanaesti nivo iskustva u igri.

Nažalost e-Hrvatska je na vlastitoj koži osjetila sve nedaće političkog preuzimanja i okrutnosti kojoj svjedoči činjenica da su tvorci ove igre odlučili uvesti državljanstvo.

Državljanstvo je, međutim, samo otežalo takve situacije, no nije ih i onemogućilo, što možemo vidjeti iz najsviježijeg primjera političkog preuzimanja e-Peru-a od strane jedne organizacije.

Svakom padobrancu koji uđe u Kongres otvara se nekoliko opcija - pravo stavljanja na izglasavanje dva prijedloga, ali i ono što plaši - davanje državljanstva stranim državljanima.

Dovoljan je ulazak samo jednog igrača nama neprijateljske e-države u Kongres i na putu smo bez povratka.

Ono što autori igre nude u zaštitu od takvih situacija je odabir pet službenih kandidata od strane predsjednika stranke u svakoj regiji, što na e-hrvatskom primjeru znači trideset i pet (35) kandidata po svakoj stranci. Neke od stranaka su se pokušale štititi od takvih igrača i na taj način, no pokazalo se to prilično nespretim i nezadovoljavajućim načinom zaštite.

Iz tih razloga Hrvatska ujedinjena stranka je odlučila upoznati sve vas sa svim opasnostima koje proizlaze od "Padobranaca" i upoznati vas sa budućom zaštitom kojom će Hrvatska ujedinjena stranka svoje službene kandidate učiniti prepoznatljivima.

Od sada pa nadalje svi službeni kandidati Hrvatske ujedinjene stranke će imati u zaglavlju kandidature
sliku i ispod slike dva linka:


obrazek


Hrvatska Ujedinjena Stranka
Lista službenih kandidata

Prvi link će voditi na stranicu Hrvatske ujedinjene stranke na kojoj je lako vidljivo tko je trenutni predsjednik, a link2 će voditi na službenu listu kandidata u kojoj će trenutni predsjednik stranke napisati u komentaru „OVO JE SLUŽBENA LISTA“

Osim gore navedenih mjera, naša zastupnica Josx je pokrenula raspravu u Kongresu u kojoj predlaže da počev od sljedećih kongresnih izbora i Ministarstvo informiranja RH objavljuje listu službenih kandidata svih stranaka koje izlaze na izbore. Predsjednici stranaka bi se obvezali dostaviti listu do 23. u mjesecu, a Ministarstvo bi je objavilo 24. u mjesecu, te bi ujedno u postojeći stup srama počeli stavljati i imena svih „padobranaca“. Osim ovih mjera, svi Padobranci bi bili izbačeni i iz državnih organizacija.

U slučaju prihvaćanja gore navedenog prijedloga Hrvatska ujedinjena stranka se obvezuje obavijestiti svakog "padobranca" o posljedicama koje slijede u slučaju neodustajanja od kandidature, te ujedno na taj način želi spriječiti mogućnost da se radi o neznanju igrača koji se kandidirao

Ovaj sistem zaštite od "Padobranaca" je osmislila Hrvatska ujedinjena stranka za vlastite potrebe, te ga u potpunosti prepušta e-Hrvatskoj, a što znači da svaka stranka ima apsolutnu slobodu korištenja istog za vlastite potrebe.

Komentirajte članak ukoliko želite besplatan kruh, pritisnite VOTE, te nam se pridružite u našem nastojanju da poboljšamo eHrvatsku. Budite i vi dio promjene!

Lijepi pozdrav od Hrvatske Ujedinjene Stranke!
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.