Prosinac 2009. - Obraćanje predsjednika HUS-a

Go down

Prosinac 2009. - Obraćanje predsjednika HUS-a Empty Prosinac 2009. - Obraćanje predsjednika HUS-a

Postaj  Dalibor on 15/12/2009, 14:11

Ovo je moje posljednje obraćanje kao trenutnog predsjednika Hrvatske ujedinjene stranke, pa vas želim podsjetiti što smo sve radili u proteklom razdoblju, upoznati s novim kandidatima za predsjednika stranke, te podsjetiti na neke stvari.


Krenut ću s projektima koje je HUS ostvario u proteklom razdoblju.

Na samom početku mojeg mandata e-Hrvatska je imala baby boom, te smo stoga odlučili upoznati nove igrače sa našom strankom i pomoći im u prvim koracima dijeleći kruh.
Međutim mislim da smo postigli i ono najvažnije, usmjerili im pažnju na novine koje su u ovoj igri vrlo važan segment za zadržavanje novih igrača u igri.
Za one koji su propustili ili zaboravili članak mogu isti vidjeti na ovom linku.

Nakon toga smo odlučili malo preplašiti igrače. Naime naglasak se stalno stavlja na vojne napade i nekako zapušta politika, a ona je također važan dio u obrani naše domovine. Vezano uz to smo čak pokrenuli i raspravu u uredu kongresa, no međutim doživjela je slab odaziv.
Više o svemu na ovom linku

Paralelno sa tim projektima krenula su i razmišljanja o trening kompaniji za bebe.
Izvorno je bilo zamišljeno da sve krene pod okriljem HUS-a, ali smo željeli izbjeći negativne reakcije ostalih stranaka, te je odlučeno da naš član CroCarlito preuzme kompaniju na sebe i da kompanija nosi neutralno ime.
Više o cjelokupnom projektu na ovom i ovom linku.

Između tih projekata radili smo na još nekoliko projekata, koji tek trebaju zaživjeti i na nekima koji nisu medijski popraćeni, ali su nam dali neke smjernice za daljnji rad.

Obzirom da se bliže stranački izbori želim vas upoznati i sa službenim kandidatima.
Bliže nam se praznici, te je situacija sa kandidatima prilično loša i iz toga proizlazi moja odluka o ponovnoj kandidaturi. O sebi neću pričati, ali želim vam približiti svog protukandidata, igračicu Josx. Iako je vrlo kratko u igri, riječ je o igračici za koju kad čovjek pomisli da ne može više, ona ponovo impresionira. Volja, znanje, inteligencija je kratak opis i svi koji želite promjenu glasajte za nju. Ona je također bila dio mog tima u proteklom razdoblju, upoznata je sa svim detaljima i ima moju bezrezervnu podršku.


Podsjetio bih sve članove i članice stranke koji su bili na „službenom putu“ da se ponovo učlane, jer jedino na taj način mogu sudjelovati u izborima za predsjednika-cu stranke, te da se registriraju na forum i pridruže nama ostalima na stranačkom chatu.

Na kraju Hvala svima koji ste ovih mjesec dana radili zajedno sa mnom na boljitku e-Hrvatske i naše stranke. U meni ste stvorili dobar osjećaj i moram priznati da su mi to bili najljepši trenuci u ovoj igri.


Predsjednik Hrvatske ujedinjene stranke

123dudo
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.