Studeni 2009 - Intervju s eGrckim predsjednikom - Che Greco

Go down

Studeni 2009 - Intervju s eGrckim predsjednikom - Che Greco Empty Studeni 2009 - Intervju s eGrckim predsjednikom - Che Greco

Postaj  Zerocool12 on 26/12/2009, 03:10

Poštovanje dame i gospodo.
Pred vama je intervju s eGrčkim predsjednikom. Radi se o igraču pod nickom Che Greco.
Da ne duljim, evo intervjua.Opisite nam svoj put od rođenja do mjesta predsjednika u eGrckoj.
Pridružio sam se igri na početku ove godine. Tada nije bilo eGrčke na karti jer cijela bila pod okupacijom eTurske i tada je bilo malo Grka u igri. U kratkom vremenu smo se okupili i bili smo u mogućnosti podići RW i uz pomoć puno zemalja, bili smo u mogućnosti osloboditi svoju državu. Od tada, imao sam puno pozicija u eGrčkoj vladi, od ambasadora u eArgentini, do ministra obrande i današnjeg mjesta predsjednika.Sto mislite o novim pravilima za MPP? Možete li izdrzati te troskove?
Mislim da nova pravila o MPP-ima nemaju puno smisla. Za sada si eGrčka može priuštiti MPP-e zbog svoje razvijene ekonomije. Države koje su stvarno pogođene tim zakonom su one manje koje si ne mogu priuštiti plaćanje 100 golda po MPP-u. To znači da će one biti puno osjetljivije na napade i u suštini igra se pretvara iz strategije u ratnu igricu.Zadnjih dana, nekoliko važijih članica PEACE-a je napustilo PEACE. Sto mislite o svemu tome?
PEACE se više nije mogao održati jer je zanemarivao neke članice. To se događa sa velikim savezima(poput ATLANTIS-a) i to je razlog zašto EDEN dobro funkcionira. Predstavljamo interese većine, a ne samo one nekolicine. Mislim da će se neke bivše članice PEACE-a početi povezivati sa članicama EDEN-a, dok će druge članice osnovati neki savez sličan PEACE-u.Sto će se dogoditi sa ratnim savezima po vasem mišljenju?
Kao što sam rekao prije, ova igra je postala ratna igra umjesto strategije sa novim pravilima, pa ćemo najvjerojatnije vidjeti više ratova. To je razlog zašto je Indonezija napala Maleziju. Oni imaju 26 MPP-a, ali oni najvjerojatnije neće biti u mogućnosti plaćati 2600golda po mjesecu za očuvanje istih, stoga Indonezija najvjerojatnije više nije zabrinuta zbog aktiviranja MPP-a. Ja također vjerujem da ćemo vidjeti da jače zemlje postaju još jače, dok manje zemlje neće biti u mogućnosti priuštiti si dovoljno MPP-a da se osiguraju.Sto mislite o eHrvatskoj?
eHrvatska je jedna od prvih prijatelja eGrčkoj nakon našeg oslobođenja. Kad god smo započeli naše RW-e eHrvatska se je uvijek došla boriti. Ne znam je li to zato što su se eSrbi borili protiv nas ili zato što su htjeli pomoći, ali u svakom slučaju njihova pomoć bila je jako cijenjena i zauzvrat su dobili vrlo bliskog saveznika.Kakva je situacija izmeđe EDEN-a i eGrcke trenutno?
eGrčka je ravnopravna i aktivna članica EDEN-a. Kada je EDEN osnovan, eGrčka je još uvijek održavala svoju neutralnost, ali nakon više napada PEACE-a znali smo da ne možemo više biti neutralni, te smo postali službena članica. eHrvati su bili prvi koji su nas pitali da se pridružimo EDEN-u i mi smo im na tome veoma zahvalni.Imate li namjeru kandidirati se za predsjednika još jednom?
Mislim da ne. Zadnji put kad sam se kandidirao, bio je moj zadjni put. Ako ne budem mislio da je za moju zemlju apsolutno potrebno da nastavim kao predsjednik, neću se kandidirati. To je puno posla, zahtjeva skoro 24h aktivnost i prostodušno nije takon zanimljivo kao druge pozicije u igri poput sudjelovanja u vojsci.Gdje vidite eGrcku za otprilike 6 mjeseci?
Ako sve bude išlo kako sad ide i nastavi kako se nadamo, mislim da će eGrčka biti u boljoj poziciji nego je sad. Naravno puno stvari se može promijeniti i novi rat i novi ekonomski modul mogu promjeniti neke stvari, ali ja sam optimističan glede budućnosti moje zemlje.Znate li sto je ZDRUG?
ZDRUG je jedinica eHrvatske Vojske. Svi stariji Grci znaju što je ZDRUG: oni su ti avatari koji bi se uvijek botili za crveno u našim starim RW-ovima.Zelite li nesto reci eHrvatima ili eGrcima?
Prvo pitanje koje početnik eGrk ima kad dođe u igricu je "Zašto nismo saveznici sa eSrbijom?," otkad RL Srbija i Grčka imaju bolje odnose nego većina zemalja. Ne volim kad RL problemi mržnje postanu dio igre premda se to događa često. eHrvatima, za koje sam se borio i borit ću se u ovoj igri, želim da znaju da ako donose RL mržnju u igru protiv Srba, onda oni također vrijeđaju svoje dobre prijatelje i saveznike eGrke(naravno isto vrijedi i za eSrbe). eGrcima želim reći, eHrvatska je bila naš najbliži prijatelj i saveznik od početka i za to sam zahvalan. Borili smo se puno puta sa eHrvatskom u prošlosti i u budućnosti vidim još puno bitaka zajedno. Smile---------------------------------------- ---------------------------------------- ---
Verzija na engleskom u eGrčkoj. LINK
Molio bih vas vote. Hvala
---------------------------------------- ---------------------------------------- ---

To bi bilo to za danas.
Nadam se da ste uživali.
Do daljnjega,
Vaš
Plese Tomislav

Zerocool12

Broj postova : 73
Join date : 28.10.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.