Prosinac 2009 - Intervju s predsjednikom - rocker-ma

Go down

Prosinac 2009 - Intervju s predsjednikom - rocker-ma Empty Prosinac 2009 - Intervju s predsjednikom - rocker-ma

Postaj  Zerocool12 on 26/12/2009, 03:13

Poštovanje dame i gospodo.
Pred vama je još jedan intervju. Ovaj puta u domaćem izdanju.
Riječ je od našem predsjedniku, rocker-ma.Opisite nam svoj put od erodjenja do mjesta predsjednika eHrvatske.
Rodio sam se u Belfastu, nakon čega odmah putujem u Leeds. U Leedsu pod vodstvom Giovannea eHrvati dobijaju svoju regiju u kojoj se razvijaju gotovo kao da imaju eHrvatsku. Potom sam otišao u poduzetnike, vodio neke firme neko vrijeme i onda to prodao kako bih otišao u dvoklikaše. Nakon 3 mjeseca igre bio sam dvoklikaš sa 200 golda na računu. Pola godine, skoro, dvoklikanja, pa onda V1. V1 nisam svaćao, klikao bez veze, čak dva mjeseca nisam lupao ni train. Nakon dolaska eHrvatske počinjem sa učenjem svih čari ove igre. Postao sam kongresnik 5 puta, 5 puta sam bio heroj u bitkama, 12 puta hard worker, čak sam dobio i medalju za Media Mogula danas, i imam medalju society buildera. Od postanka eHrvatske praktički sam konstantno tu, dnevno sam znao visiti i po 15 sati na erepubliku, pa je bilo i par tjedana kad sam bio jedva i pola sata aktivan. I eto, sad sam predsjednik. Ništa spektakularno, ništa posebno, samo i dalje rad i sve će biti ok.Postavili ste ciljeve koje namjeravate ispuniti. Mozete li nam reci kako?
Heh, a jesam. Pa populaciju eHrvatske planiram podići manjim baby boomovima igrača koji su to i dosad činili, no mislim i da će se stanovništvo samo povećati do određene brojke normalnim prilivom igrača u eHrvatsku. GDP je već sada blizu određene granice, stoga to i nije neki problem. Samo da proradi Bugrepublik i onda ćemo pratiti stanje. Isto tako, planiramo neke promjene u ekonomiji, pa će i to pripomoći bržem porastu BDPa i većem prilivu poreza u državnu blagajnu.Sto mislite o bivsem predsjedniku Aureliju?
Pa ne znam točno na šta se misli, jer, evo jučer sam se upoznao s njim. Ok lik, samo slabo znanje o erepubliku ima, voli se hvaliti tuđim baby boomovima i samo je obećanje o promociji u GPu i Nacionalu uspješno obavio. Hiperprodukciju nije riješio, ekonomski institut nije pokrenuo, izmjene ustava nisu napravljene, a država je pred bankrotom. Mislim da se više trebalo baviti projektima i zaradom države, nego samopromocijom.Ima li nesto sto bi zeljeli promjeniti za sto mislite da je bivsi predsjednik lose napravio?
Većinu sam ti rekao u gore navedenom odgovoru, a još bi dodao da ću popraviti komunikaciju sa narodom i vratiti njihovo povjerenje, a pad se primjećuje na donacijama u HNB.Kakvo je trenutno stanje eHrvatske gledajuci sva polja? dakle ekonimija, vojska itd.
Ekonomija stabilno loša, vojska jako dobra, samo ulaganja moramo povećati. Politička situacija je jedna od mirnijih u erepubliku u ovo ratno vrijeme, što me jako čudi s obzirom na naš temperament.Koliki je zapravo dug EDEN-u?Kako cete to rijesiti?
Dug EDENu je sada 1400 golda. Plan uskoro preko ekonomskog instituta i preko mojih novina detaljno, jer ovako možeš napraviti samo o ovom pitanju cijeli članak.Sto planirate s MM-om? Dizati tecaj ili ga drzati na istome?
Plan je pustiti tečaj da se prirodno podigne na 0.018, jer mislim da je u najmanju ruku tu trebao biti već prije dva tjedna. Nakon toga, mislim ga održavati stabilnim.Sto mislite o novoj cjeni MPP-a?Moze li eHrvatska to podnijeti, i na koji nacin?
Nova cijena je ok, pogotovo za države kao što je eHrvatska, samo moramo osmisliti načine da država zarađuje i sve će biti u redu, a golda nikad dosta. eHrvatska to može podnijeti, ponajprije radi svojih građana. Daljnja riješenja su ekonomska i mislimo otvoriti neku vrstu investicijskog fonda na državnoj razini.Hoce li doci do teritorijalnog sirenja za vrijeme vase vladavine?
Možda da, možda ne, iako mislim da nije baš realno očekivati, jer za rat treba novca, sve je moguće.Imate li namjeru kandidirati se jos jednom?
To ne mogu sada odgovoriti, ovisi o obvezama, planu rada, i ostvarenom uspjehu. Ako budem zadovoljan napretkom eHrvatske i budem imao vremena, vjerojatno hoću, no ukoliko ne budem mogao posvetiti barem 7-8 sati eHrvatskoj ništa od toga. Ipak je to full-time job.Sto mislite od vatrenim gusterima?
O vatrenim gušterima sve najbolje, imaju moju punu podršku, novačenje se nastavlja, ulaganja sam povećao još prekjučer, i idemo naprijed. Unaprijeđenje rada svakim danom i gušteri će biti okosnica eHrvatske za kojih 2-3 mjeseca. Mislim da ćemo onda već biti sila u svjetskim razmjerima na svim mogućim razinama.Sto mislite o projektu mentori?
Odličan projekt, samo tako naprijed.Zelite li nesto poruciti novim igracima?
Ništa posebno: ne odustajte, ako ste aktivni, idite u vojsku, čitajte tutoriale i slušajte šta vam se kaže.To bi bilo to od mene danas. Nadam se da vam se sviđa intervju.
Toliko za sad.
Do idućeg puta,
Urednik CIT-a,
Plese Tomislav

Zerocool12

Broj postova : 73
Join date : 28.10.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.