Studeni 2009 - Tko će obraniti eHrvatsku? NOVINARI!

Go down

Studeni 2009 - Tko će obraniti eHrvatsku? NOVINARI! Empty Studeni 2009 - Tko će obraniti eHrvatsku? NOVINARI!

Postaj  Zerocool12 on 28/12/2009, 01:08

Dobar dan građani SLOBODNE Hrvatske, a takvi če te i ostati!

kao što svi znate, PEACE je pokreno najširu ofanzivu u eSvijetu, napadajući praktično sve naše saveznike, a nas same sa TRI pravca, Mađarske, Srbije i Slovenije.

Bit če težak dan za Eden danas. Peace je svjestan da ima ogromnu nadmoć u broju zemalja i ljudstvu, i iako je taj PEACE bolestan iznutra, raznim unutrašnjim problemima, iako se ne mogu mjeriti s organiziranošću i Moralom EDENA, iz prostog razloga jer je moral onog ko se brani uvijek veći, ipak iskorištavaju svoju prednost, a to je masovnost. I razvlaće snage naših Saveznika na sve strane.

Ipak, naši saveznici su nočas brzo shvatili koji je glavni cilj. EHRVATSKA. Obavio sam par razgovora s "jačim" igraćima iz cijelog svijeta, i svi su složni u tome da je HRVATSKA prioritet boj jedan, i da če se braniti pod svaku cijenu! Možemo već vidjeti da Amerikanci su predali Aljasku, i ostale poteze koje nas mogu uvjeriti u to. Amerikanci su dobro zapamtili naše borce u njihovoj borbi za slobodu, i kako sam pročitao od nekoliko njihovih novinara gdje doslovno tvrde, da nije eHrvatske, USA ne bi danas bila slobodna!

Mi znamo da nismo samo mi oslobodili USA, ali smo uvijek bili tamo u tolikom broju da je to bilo fantastično za vidjeti! I da smo često donijeli prevagu u bitki. Danas će nam se to vratiti.

I vjerujte mi, nije bitno hočemo li izgubiti koju regiju danas. Već nekoliko dana želim napisati članak KRITIKE, kritike svima nama, o tom drugi puta, ali vjerujte mi, da je ovo voda na naš mlin. Naš najveći problem je što neznamo zadržati igraće u ovoj igri. Ogroman problem. Po meni, treba stopirati sve promocije u RL dok se ne pripremimo način kako da ih zainteresiramo za igru. Ili dok ne nađemo prave novinare u eHrvatskoj Smile)

Jer, pogledajte u eSrbiji, članci o Statistikama, procjenama, doslovno svaki 4 članak su tutorijali, i da ne nabrajam. A u eHrvatskoj sam ja kao najbolji novinar?!?!? Ako sam ja najbolji novinar, onda eHrvatskoj treba ozbijni restart. Sjetite se početaka igre. Mene su u ovoj igri zadržale samo novine. ne zato što ih pišem, nisam ih ni imao prvih 7 mjeseci igre, nego zato što mi je to bio prvi izvor informacija o igri. Forumi chatovi i sve to, to je za igraća koji se već uhoda. Kad je došla ehrvatska pa razdoblje sve do mandata RADMANA, imali smo dobre novinare, lijepo se radilo. Svaka promjena običnog poreza bi donosila rasprave, prijedloge i slićno. Danas se tečaj digne u jedan dan sa 0.014 na 0.022, a da nitko ne napiše članak o tome? Danas Srbi uzmu pola Bosanskog kongresa, nitko ne napiše članak o tome?

Opustili ste se. Svi. Mislite da je dovoljno kliknut work trai i fightati se gdje ti kažu? Bogami nije. Pitanje hočemo li to shvatiti na vrijeme, ili kad krene loše po nas. Već am reko jednom, nama ne bi trebao niti jedan novi igrač, niti jedna promocija više, da smo uspjeli pola igraća koji su odustali, zaustavit u igri!

Da li če pomoći to što nas napadaju Srbi , Slovenci i Mađari? Ako to ne pomogne, neznam što bi. Ja bi osobno žrtvovao Liku Slovencima. vratit je možemo kad god hoćemo, a zamislite podlogu na kojoj možemo graditi promociju Smile)

Vidjet čemo. U sljedećem članku ću pokušat pokrenut akciju za novinare, gdje ću ja osobno nagrađivati najbolje novinare i najbolje članke svakih par dana i to s bogatim nagradama. To bi država čak trebala raditi jedno vrijeme, samo da pokrene tu VAŽNU stvar za nas.

Info minute, Aurelija the family guya i Jelena sa potoka, SU NAJVAŽNIJI PROJEKT trenutno u eHrvatskoj, vjerujte mi, imam iskustva s tim. eSrbija je danas tu gdje je, u vrhu eSvijeta samo iz jednog razloga: NOVINARA. Da je njima dati ovu poziciju u kojoj smo mi, vjerovatno bi bili PRVI u eSvijetu. Učite od neprijatelja, kao što su oni i učili od nas.

Moramo prihvatit iveć jednom, da imamo drugu i treću najaću silu u erepubliku na svojim granicama,
i da jedna i druga imaju PRIORITET da nas izbrišu sa mape eSvijeta. I eSrbija i eMađarska su danas ono što jesu najviše zahvaljujući svojim -NOVINARIMA!!! Više nego vojnicima.

To je za danas sve što sam vam htio reći, i naravno, poželjeti nam svima još jedan uspješan dan kojeg čemo se sjećati u našoj bogatoj povijesti. Vidim da večina Srba slave pobjedu prije kraja bitke i ovaj put... drago mi je da nisu naućili ništa u predhodna 3 puta. Ali zato mi moramo naučiti. I izvući najbolje iz pobjede, iskoristiti sve iz mogućeg poraza. Čak i poraz znade biti dobra stvar, ako ga znadeš iskoristiti.
Sutra ču izaći s člankom o nagradama za najbolje članke i novinare, nagrade će biti super-bogate!!
Pozz svima! I idemo isprašit par peacovih guzica!!

Zerocool12

Broj postova : 73
Join date : 28.10.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.