Studeni 2009 - ZAMALO SAM OTIŠA BOGU ZA KURIRA. KAO ŠTO ĆE SLOVENIJA::::

Go down

Studeni 2009 - ZAMALO SAM OTIŠA BOGU ZA KURIRA. KAO ŠTO ĆE SLOVENIJA:::: Empty Studeni 2009 - ZAMALO SAM OTIŠA BOGU ZA KURIRA. KAO ŠTO ĆE SLOVENIJA::::

Postaj  Zerocool12 on 28/12/2009, 01:09

Nevjerovatno.... letio sam autom kući.... kiša pada, a ja ko Shumacher vozim, gas, gas.... sigurno su produžeci, moram to vidjeti, pomoći...

Kad ono....

Lika is secured.
Slavonija is secured.
NW Croatia is secured...


MOOLIM!!!! Pa zašto sam ja letio po cesti? Večeras je mogla pasti prva žrtva u erepubliku!!

ODma sam išao vidjeti što se piše po Srpskim novinama. Naravno, nisam sam. Stotine Hrvata tamo več pije krv na slamku Srbima. Što je normalno. Da su oni kojim slučajem pobijedili, oni bi nama pili krv. I to mnogo više. Jer mi smo več navikli na to. 4 puta...pardon, 8 puta. Treba malo i Mađarima piti krv. Pardon, 9 puta. Treba i slovencima piti krv.


Uživajte u novoj pobjedi EDENA nad PEACEOM. Uživajte nad novim kolonama neprijateljskih vojnika koji pognute glave idu kući.. I tužno gledaju prema našim gradovima. Gradovima koji su za njih san, sanjaju da ih imaju, da ih osvoje, zapale i opljačkaju...

Taj san postaje MORA za svih njih... A aktivirani MPP-ovi če ostati čudovište koje če ih jednom posjetiti... kad najmanje budu željeli...


Uživajte. Imate zašto.

Slavite.

Budite ponosni.

Imate zašto.


Sutra. Sutra je novi dan. Več sutra moramo se spremati za ponovni rat. Uvijek moramo biti spremni. Imamo tolikih problema koje moramo riješiti. Imam toliko posla za napraviti. NEMA OPUŠTANJA. Onog dana kad se opustimo, izgubit čemo.

OVO TREBA ISKORISTITI.


Što se tiče novog neprijatelja kojeg smo dobili, eSlovenije. Morat čemo obavit ozbiljan razgovor s njima. Nimalo ugodan. Da ih sutra napadnemo i izbrišemo sa mape, to bi im bila nagrada. A ne. Kazna če biti strašna. Prvo čemo im uzeti toliko tolara i golda, zatim čemo ih izbrisati sa mape.
Zbog ovoga što su napravili mogu slobodno tražit novu domovinu. Svoje imati više neće. Godinu dana smo živili u poštivanju jednih drugih, uvijek smo imali koraktan odnos, iako su u suprotno savezu i mogli smo ih napasti, nismo, bili smo fer jedni prema drugima, s potpisanim NAP-ovima.

I onda nam zabiju nož u leđa.

žao mi ih je, ali ovo se ne oprašta. Pridružili su se Mađarima i Srbima, cijelom PEACE-u, u napadu na nas, koji smo ih pustili na miru da žive. Ako su bili ucjenjeni, mogli su se obratiti Edenu, zaštitili bi ih, jesu li vidjeli danas kako EDEN brani svoje saveznike? Ali ne.

Lakše je pridružiti se 33-oje zemalja PEACEA. Lakše je pridružiti se Golijatu nego Davidu.

Sad če te patiti.

što se nas tiče, uživajmo, dan dva, oporavite se, oporavimo HNB, to če najlakši posao biti. Drugima je to najteže, nama je najlakše. Za 10 dana HNB če imati kao i prije rata. Kako, to je naša tajna. Ko bude dobar, otkrit čemo mu tajnu. Ustvari, otkrit ču im odma.

HRVATSKO SRCE:


Nakon toga, imamo veliki posao. moramo obranit BOSNU, i njihovog predsjednika. O tome sutra. To nam je jedno od najvažnijih pitanja za sad. Nema opuštanja ljudi, pobjeda je rad i organizacija.

Ovo nije natjecanje ko ima veča jajca, nego ko je u boljoj poziciji, ko bolje radi, ko je pametniji.

Pozdrav eHrvatska, Pozdrav EDEN!! Ovo je najveći savez u povjesti erepublika! Ne u snazi, nego u zajedništvu! Čeka nas lijepa budučnost Smile)

Zerocool12

Broj postova : 73
Join date : 28.10.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.