Studeni 2009 - AURELIJE THE FAMILY GUY, NOVI VOĐA!!!

Go down

Studeni 2009 - AURELIJE THE FAMILY GUY, NOVI VOĐA!!! Empty Studeni 2009 - AURELIJE THE FAMILY GUY, NOVI VOĐA!!!

Postaj  Zerocool12 on 28/12/2009, 01:10

Ljudi, čini mi se da će Borkan odustati, umorio se čovjek od velikog posla. Nije lako biti predsjednik, vjerujte mi. Pogotovo dobar predsjednik. Traži mnogo odricanja vremena, mnogo i previše za jednu igru.

Zato, shvatite čovjeka, dao je i pomogao koliko god je mogao, zaslužio je da se malo odmori. Znamo svi da će on biti tu i dalje, I on i Kokach i da ih ne nabrajam sve skupa, to je veliko bogastvo koje imamo, to silno iskustvo. I svaki sljedeći predsjednik če imati njihovu pomoć u savjetima, znam to.


Kad sam odlučio raditi kampanju za Borkana, mnogo ljudi mi je poslalo poruke, "Što radiš? Jesi li normalan?" "To je HDS-ovac" " Arongatan" "Uništi će sve" .. itd, itd.

Ispočetka sam im pokušao objasniti, da smo u situaciji kad je sve išlo kvragu, sve mi je ličilo na raspad sistema, razni klanovi, razne grupe, sjetimo se samo što je bil sa ŽELJOM, večina zapovjednika napustila HV zbog toga jer je Želja postao Ministar Obrane.


Hrvatska je vapila za autoritetom. Čvrstom rukom. I meni je smetalo nekoliko stvari kod Borkana, njegova paranoja, zajeban jezik, i slično...

Ali sam znao da je pošten. Sposoban. I da če se znati suprostaviti svim tim klanovima, da če sve dobro prodrmati. Nisam pogriješio, smatram da mi je to bio najbolji potez, moje lobiranje za BORKANA.


Sad, kako sam rekao, Borkan treba odmor. Za sad znamo za dva kandidata. Rocker-ma i Aurelije the Family guy.

Prvog poštujem, čovjek koji živi za eHrvatsku. Čovjek s vrlinama i manama. I čovjek sposoban za predsjednika.


Drugog, Aurelija the family guy-a, poznajem još bolje. Našli smo se ovo ljeto na piću zbog dogovora oko promocija, upoznaš čovjeka licem u lice, i mogu reći, tad sam vidio predsjednika eHrvatske... Hahahaha.. njemu ni na kraj pameti tada nije bilo, ali njegove ideje, njegovo razmišljanje, njegov trud, sve mu ide u prilog, da pokuša i da nastavi gdje je Borkan stao.

Na prošlim izborima je izgubio od Borkana, ali se Borkanu svidilo njegovi planovi i projekti, i pozvao ga da mu pomogne.

Ni trena nije mislio, ušao je u taj posao , napravio Ministarstvo informiranja, pokrenuo INFO MINUTE, po meni najvažniji projekt poslije Vatrenih Guštera, da ne govorim koliki posao se radi oko promocije.. Barem 4 projekta koji su u završnoj fazi, i koji če nam dati masu igraća koje moramo zaustavit u ovoj igri, i to je posao koji nas čeka. Posao koji če ići, bez obzira na sve.

Ali, nisam pogriješio s LOBIRANJEM BOKANA, znam da ne griješim ni s AURELIJEM. Dapaće, mislim da će AURELIJE biti PUN POGODAK!!! Bit če osvježenje, nije od stare umorne garde hehehe, čovjek pun volje i znanja, i najvažnije, POŠTEN!!!

Rekli bi mi Dalmatinci : KRUV OD ČOVIKA!!

Ja moram ići raditi, pročitat ču večeras koimentare, čestitke još jednom na POBJEDI!

Zerocool12

Broj postova : 73
Join date : 28.10.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.