Studeni 2009 - VEČ SAD SE ZNA SIGURAN POBJEDNIK!!!

Go down

Studeni 2009 - VEČ SAD SE ZNA SIGURAN POBJEDNIK!!! Empty Studeni 2009 - VEČ SAD SE ZNA SIGURAN POBJEDNIK!!!

Postaj  Zerocool12 on 28/12/2009, 01:15

Pozdrav ratnici!!!! Inaće se obraćam sa pozdrav građani ili pozdrav ljudi, ali danas nismo građani, danas je svaki Hrvat ratnik!! )

Mislim da je svima jasno kako se odvija situacija na bojištu... Vjerovatno primječujete jedan mali milion srpskih članaka gdje su slavili pad Slavonije danas.. Barem dok se nismo počeli braniti i dok nisu shvatili da će i ovaj put izgubiti u Slavoniji, usprskos tolikim sprženim goldima i tolikoj pomoći Indonežana, Rusa, koga sve ne, i onda su počeli slaviti pobjedu u NorthWest Croatia, gdje se za sad Mađari bore protiv duhova....
Molim vas da se ne ljutite na Srbe. Pa poslije toliko neuspjeha, poslije toliko potrošenih novaca, oni moraju naći neki razlog što da slave, pa makar tuđi uspjeh. Morate to prihvatiti. Takvi su kakvi jesu, očajnički im je potrebna bilo kakva naznaka „pobjede“.

Stavio sam namjerno navodnike pod tu „pobjedu“. Zašto?
Em zato što uvijek slave dok traje bitka, a mi na kraju, em zato što će im ta pobjeda kratko trajati ako i uđu u NW Croatiu.
Mi stariji igrači znamo da se ratovi u eRepubliku ne dobijaju jednom bitkom, znamo i pravila ove igre, ali zbog novih igrača u eHrvatskoj, želim da im objasnim kako će ovo biti najveći FAIL za Srbe i Mađare, da se ne nerviraju mnogo. Želim im objasniti zašto sam ja ustvari dobre volje cijeli dan, jer me nonstop pitaju jesam li svestan da bi mgli izgubiti NW Croatiu..
Da, svjestan sam. I niti najmanje nisam zabrinut. Lijepa je statistika i činjenica da samo eHrvatska nije nikad izgubila originalni teritorij, ali realno, to će se desit kad tad, danas ili za godinu dana, pretpostavljam da hoće.
Pogledajte samo koliko je bitki otvoreno za odvlaćenje DMG-a.
Pogledajte samo Indonežansku banku koliko je podijelila golda svojim tenkovima. (koji su jutros svi udarali u Slavoniji i spuštali zid)
Pogledajte Mađarsku banku, Rusku, Brazilsku, i ostati če te šokirani!!! E pa to je samo ono što se vidi, barem duplo je sa tajnih orgova..
Ne možete zamisliti koliko je novca uloženo u ovu operaciju. Ako i ovog puta izgube i u Slavoniji i u NW Croatia, ja bih na njihovom mjestu napravio logout i ne bi više od srama došao na eRepublik. Da, srama, jer je sramota toliko golda potrošiti u svim tim bitkama (zamislite sveukupno, sve napade ) )i ne uspjeti pokoriti eHrvatsku i poništiti njezine MPP-ove.
Ali, ajmo sad pogledati realno stanje na terenu. Zar itko od vas, pa čak i Srbe pitam, zar itko od vas misli da oni mogu ovo ponavljati 5-6 dana zaredom, koliko im treba da osvoje eHrvatsku?
Pa čak i da ih Poljska ne blokira, da ne dođu u usko grlo pa da napadaju samo jednu teritoriju?
LOL.
Svi koji neznaju, u kontranapadu, Hrvatska će napadati sa svim saveznicima tu regiju koju MOŽDA izgubimo, u kojoj su se Mađari borili sami s duhovima. I ovog puta nećemo biti nespremni.
Zar Mađari, koliko god bili jaki, misle da će pobjediti? LOL... mogu samo ka Indonežani u Kaliforniji potrošiti 15.000 golda da se obrane jedan dan, i onda sutra pasti bez ispaljenog metka!!! Vjerujte mi, obećajem vam, izletit će iz eHrvatske prije nego što uspiju kupit q1 food sa našeg marketa!!!
Ma da sve to traje i 3 dana, što je samo bolje za nas i EDEN, da se skroz financijski iscrpe, pobjeda će SIGURNO biti HRVATSKA! Ustvari EDEN-a. Ovo odavna nije rat Mađara i Srba protiv Hrvatske, ovo je odavna svjetski rat.
Što MOŽDA gubimo?
1. Možda izgubimo NW Croatiu na dan ili dva, dok ne preuzmemo incijativu.. To je Možda, bitka nije gotova...
2. Gubimo tradiciju države koja nikad nije izgubila oriđiđi regiju. Jedina. (od jačih država)
ŠTO SIGURNO DOBIJAMO?
1. Pa ono što je stoposto sigurno, dobijamo zanimljivost. Napravili smo ogroman posao oko BABY-BOOMA, ali to je pola posla. Druga polovica je ZADRŽATI igrače. Taj posao, koliko god se trudili,ne možemo napraviti bez naših neprijatelja. E pa, naši neprijatelji su odlučli nam uzvratiti uslugu koju smo im napravili i pomogli su nam )
Možete li zamisliti koliko će se povečati aktivnost Hrvatskih igrača nakon ovoga???!!!
To je ono zašto sam ja sretan cijeli dan!! To je ono, što nam realno i najviše fali!! Pa hvala bogu, isprašili smo im guzice masu puta do sad, čak nam je i malo dosadilo. Dajmo im par dana radosti, a mi budimo sretni što su nam zadržali BEBE u igri i što će dovesti nove!
A ovaj put kad im isprašimo guzice,ovaj put će biti najslađe!!!!!
To je razlog zašto sam ja cijeli dan zadovoljan, i zašto mi smješak ne izlazi sa lica . Mrtvilo i dosada nas ubija, a ne rat! Ovaj rat nam samo koristi, pa makar i izgubili jednu bitku. Rat dobijamo, to svak ko zna pravila ove igre zna. Jedino ako ex-PEACE zemlje imaju čarobni štapić kojim svaki dan stvore 20.000 golda.. To ne postoji, da postoji, i mi bi nabavili jedan 
2. Dobijamo i još jednu stvar, veoma važnu! Ove bitke će ponovo ujediniti EDEN! Upravo kad su se EDEN članice počele svađati (zato su i napali), su nas napali, i ponovo je EDEN morao sjesti za stol, svi skupa, i djelovati skupa protiv agresora. Znaći, pomogli su nam i da zaustave mogući raspad EDENA! Hvala im i na tome!

Dakle, to je to. Nikad zanimljiviji dani nisu bili pred nama!! Je li ikad Hrvatska nešto izgubila, a da to nije vratila?? Koliko ja znam, nije, i neće. A kako sam reka, aktivnost koju čemo dobiti, ne može se platiti u goldima. To se ne može kupiti....
Dakle, to sam htio reći, ponovo kilometar članka 
IPAK, DA STE SVI NOČAS ILI UJUTRO TU! AKO NAM SE UKAŽE PRILIKA DA IH RAZBIJEMO I U NW CROATIA, NEČEMO MISLITI NI TRENA!!
OSRAMOTITI ČEMO IH PO STOTI PUT! (mada bi mi stvarno žao bilo njih... sa svim tim porazima, počeli su mi izazivati simpatije )ČITAJTE SLUŽBENE ZAPOVJEDI!! RADITE ŠTO NAM ZAPOVJEDNICI KAŽU!

AKO NAŠI ZAPOVJEDNICI NAREDE JURIŠ DO KRAJA, ZATRESTI ČE SE SERVERI EREPUBLIKA!!!I!!

Zerocool12

Broj postova : 73
Join date : 28.10.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.