Prosinac 2009. - ▓▒░ Area 51 - no.16 ░▒▓

Go down

Prosinac 2009. - ▓▒░ Area 51 - no.16 ░▒▓

Postaj  Dalibor on 28/12/2009, 01:33


AREA 51, br.16.

:: MEDIA MOGUL ::
Jučer me prilikom logina dočekala obavjest:


Iako je razlog pokretanja ovih novina bio da vidim o čemu se tu radi i kako bi mogao drugim igračima pomagati i u tom području, s vremenom mi je pisanje postalo zanimljivo, te me obradovala nova sjajnu medalju na profilu.

Hvala svima na tom lijepom božićnom poklonu!

Golde od medalje donirao sam u HNB i HLD trening firmu:

http://www.erepublik.com/en/citizen/donate/list/1607381/1
HNBu uvijek treba para kako bi mogao normalno funkcionirati, a HLD trening firmi će isto dobro doći kako bi mogli pomoći još većem broju novih igrača i zadržati ih u igri.

Zadnjih par članaka je dospjelo u top 5 članaka u eHrvatskoj (jedan čak i na prvo mjesto), a zadnji članak je dospio i na listu International članaka. Sve te to pokazuje da su čitatelji prepoznali moje članke kao zanimljive i infomativne, a to me motivira da pišem i dalje.


:: NOVI EKONOMSKI i RATNI MODULI? ::
Admini su u najnovijem broju novina eRepublik Insider dali najavu novog ekonomskog i ratnog modula u igri:
"He was still dreaming with his eyes opened, when he had arrived at the office. He was hired as a project manager, a job that he truly liked. The need for money convinced him to work a lot today too, more than 8 hours actually. In the afternoon, in spite the tiredness, he decided to study and improve his architecture skill, for another 2 hours. He enjoyed studying architecture, so the time passed really quick. Moreover, he was feeling a bit refreshed. So he decided to work another two hours to improve his infantry skill."

Nedavno su procurili neki screenshotovi koji pokazuju nove module, ali moj izvor u eRepubliku nije htio potvrditi (ali niti opovrgnuti) njihovu autentičnost:
Izgleda da admini stalnim poboljšanjima žele zadržati starije igrače kojima opada zanimanje za igru, ali moraju pripaziti na balans kako nebi dodatno zakomplicirali igru ljudima koji se prvi put susreću s njom.

U svakom slučaju predstoji nam zanimljivo razdoblje sa dosta promjena u načinu funkcioniranja igre, a kako će to izgledati samo admini znaju.

Više:
http://www.erepublik.com/en/article/-naga-anja-o-novom-war-i-ekonomskom-modulu--1104336/1/20
http://www.erepublik.com/en/article/o-novim-modulima-1104746/1/20
http://www.erepublik.com/en/article/erepublik-insider-to-by-m-cz-cy-dzie-22-12-2009--1102295/1/all


:: KONGRESNA KANDIDATURA ::
Budući da mislim da sam kongresni mandat odradio dobro, sudjelujući u raspravama sa kolegama kongresmenima, odlučio sam kandidirati se za još jedan mandat u kongresu. Moja stranka me podržala tako da sam kandidat HLDa u regiji Centralna Hrvatska, te mi dajte svoje povjerenje ukoliko mislite da dobro radim svoj posao.


Popis službenih kandidata HLDa pogledajte ovdje.

Komentare i sugestije kao i dosad mi možete uputiti privatnom porukom u igri ili na chat kanalu #hld na kojem budem u večernjim satima.


Sretan svima Božić i uspješna Nova godina kako u eRepu tako i u RL.Do sljedećeg broja,
--
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 459
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

Korisnički profil

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.