Prosinac 2009. - Tudi tukaj je Hrvaška!

Go down

Prosinac 2009. - Tudi tukaj je Hrvaška! Empty Prosinac 2009. - Tudi tukaj je Hrvaška!

Postaj  moretousic on 8/1/2010, 09:02

Tudi tukaj je Hrvaška!

Znamo da već zvuči otrcano naši najdraži susjedi, ali eto nisu nam više eSrbi najdraži, sad ste Vi.

Prvo da vam pojasnimo par stvari koje Vi možda niste znali o ratovanju:


1. Kao što vidite jedna zemlja može napasti VIŠE regija druge zemlje istovremeno

2. Cilj napada može biti i OSVAJANJE napadnute regije, a ne samo blokiranje

3. Napad može platiti ZEMLJA KOJA NAPADA, a ne njeni saveznici

4. eRepublik je igra koja se igra preko interneta i u kojoj UVIJEK pobijeđuju Hrvati

Sada kada smo Vam objasnili neke osnovne stvari... u biti ne još... proučite još malo ove 4 točke pa nastavljamo. Znamo da Vam zvuče nevjerojatno.


Jeste? Odlično.


Dakle, kao što ste vidjeli nije dobro puno prčkati po osinjem gnijezdu, jer kad-tad ose se naljute pa bude svega. Obično završi sa puno bolnih uboda po cijelom tijelu , a ako je netko alergičan (u zdravstvenom kartonu eSlovenije piše da je alergična) dolazi do anafilatičkog šoka (imate Wiki Razz) i smrti. Mislim da znate da ose, za razliku od pčela, ne umiru nakon prvog uboda, dapače postaju sve ljuće i otrovnije.


Nekada davno smo bili i prijatelji. Imali smo NAP potpisan. I onda, ničim izazvani ste nas kukavički napali s leđa. Dok su Mađari i Srbi hrabro pokušavali uzeti Hrvatske regije Vi ste podmuklo krali damage u Lici. Svih PETORO Vas. I nakon toga ste nastavili s blokadama: malo Lika, malo Istra. Hm... kako li ste se podijelili? Trojica u Istru, a ostala dva u Liku? Baš nas zanima. I onda smo mi rekli: DOSTA!!! Dosta nam je tog dosadnog komarca koji samo zuji. Čak nije ni onaj pravi komarac malaričar koji može nanijeti ozbiljne štete; samo malo zasvrbi i to je to.


Ako želite sačuvati Deželu nema Vam druge nego da se predate. Četiri regije su Vam napadnute, a to je ipak puno za Vas petoricu. Još smo bili toliko dobri pa nismo napali 5 regija odjednom da ipak u jednoj možete ostaviti dvojicu da je brane. Nema smisla dragi moji, za par dana ćete morati napustiti Vašu Deželu. A gdje ćete onda? U Srbiju i Mađarsku odraditi dug za sve napade što su Vam platili? Možete, ali nekako izgleda besmisleno. Evo, mi Vam prijateljski savjetujemo PREDAJTE SE i platite ratnu odštetu od 10k golda i mi obećajemo da će od Vas petero sigurno četvorica preživjeti. Morate nešto platiti, jer Vaši ubodi u Lici i Istri su preplašili dio naših beba. Ružno su sanjale par dana i bilo nam je jako stresno smiriti ih. Dosta nas je bilo budno do kasnih sati, pa smo ujutro imali problema na poslu. Tako da nam treba gold za pretrpljenu duševnu bol.


Mi smo Vas lijepo upozorili. Nemojte nam doći plakati za par dana.

obrazek
S poštovanjem, Ministarstvo vanjskih poslova RH

moretousic

Broj postova : 185
Join date : 07.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.