Sijecanj 2010. - Kraj javnog natječaja i pozdrav

Go down

Sijecanj 2010. - Kraj javnog natječaja i pozdrav Empty Sijecanj 2010. - Kraj javnog natječaja i pozdrav

Postaj  moretousic on 8/1/2010, 09:20

Kraj javnog natječaja i pozdrav


Iza nas je jos jedan uspješan mandat te se Ministarstvo vanjskih poslova u sastavu ministrica Atea, te doministri Iron Storm i Srdant zahvaljuje svim ambasadorima na suradnji. Također se nadamo da ćete ostati na raspolaganju i slijedecem ministru. U našem prošlom članku smo objavili nagrađeni izvještaj o Venezueli, a u ovom vam donosimo izvješće o Bugarskoj. Autor klkl se jedini odazvao na nas natječaj te mu uručujemo nagradu u iznosu 50HRK.
Bugarska je mala zemlja koja je smještena na balkanskom poluotoku. Susjedi su joj Rumunjska, Srbija i Turska. Bugarska je pod trenutnom okupacijom Srba i Rumunja. Naime pošto je bugarska članica Pheonixa mora trpiti kako bi Srbi došli do high oila i branili neke važne regije koje drže Mađari i Indonežani. Bugarska se sada nalazi na samo jednoj regiji Sofija.


Vojni događaji u Bugarskoj

Prvi vojni događaj koji je Bugarska ima je osvajanje Srbije kad smo mi okupirali Srbiju ostale su 2 regije Srbiji pa su Bugari objavili rat Srbiji kako bi ju napali i osvojili te pobrisali MPP-ove jer su nas prvo Srbi napali tj. predsjednik BorKan dok smo radili TO Srbije, tako da je Srbija imala manje MPP-ova nego mi i bila je u mat poziciji. Onda su Srbi digli RW i vratili na svoje dvije regije i u potpunosti se oslobodili. Bugarska od tad nije imala nešto značajne događaje u svojoj povijesti do prije mjesec dana kada su im Rumunji objavili rat kako bi Rumunji došli do Turske.

Rumunji su krenuli silovito i osvojili dosta regija, ostali su Bugari samo na dvije regije, ali pošto su Bugari imali MPP-ove sa Srbijom, Mađarskom, Rusijom i Indonezijom, Rumunji su morali uložiti puno golda i dmga kako bi kratkotrajno okupirali Bugarsku. Kada su Rumunji napali Turke, Bugari su s MPP-ovima vračali svoje regije. Nakon manje od tjedan dana Bugari su vratili sve svoje regije i istjerali Rumunje. Nakon toga Bugari su poslužili kao Mađarske piruete te napali Rumunje sa svojih 5 MPP-ova. Napali su dva puta, ni jednom nisu uspjeli osvojiti nijednu rumunjsku regiju, ali su zato aktivirali 10 rumunjskih MPP-ova. Nakon što su Mađari prekinuli napade na njih krenuli su Rumunji na Bugare te su osvojili regije Varna i Vidin. Srbi su se poslužili Bugarima da si naprave prolaz kao što sam i rekao, ali te se regije polako vračaju pa ih Rumunji također pokušavaju uzeti. Ostaje nam vidjeti šta će se dalje događati.
Treba napomenuti da Bugari nisu niti jednu tuđu regiju osvojili osim kad su morali Srbe osvojiti.


Politika Bugarske

Bugari su došli u eRepublik u prvom mjesecu 2008. godine. Prvi predsjednik bio je IcoBgr koji je poslije toga bio predsjednik još 2 puta. Treba spomenuti i igrača Garabeda koji je bio predsjednik Bugarske čak 6 puta koji je bio u stranci Bulgarian democratic party.
Trenutno najviše članova u kongresu ima stranka Zveno koju vodi Martin134 i ima 115 članova.


Savezi u kojima je bila Bugarska

Bugarska je prvo bila u savezu PEACE. Bugarska je sudjelovala u njihovim trening ratovima i preko MPP-ova što se negdje borila. Nakon što se PEACE raspao, i nastao Pheonix Bugari su se pridružili Pheonixu.


Stanovništvo Bugarske

Trenutno Bugarska ima samo 1770 stanovnika u regiji Sofija, ali kad bi sve regije opet bile vraćene Bugarska bi brojila oko 3000 stanovnika. Bugarska ima problema sa stanovništvom jer je stanovništvo skroz neaktivno na prošlim predsjeničkim izborima glasalo je samo 224 stanovnika što je jako malo.


klkl

moretousic

Broj postova : 185
Join date : 07.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.