Sijecanj 2010. - Rhone Alps - realnost

Go down

Sijecanj 2010. - Rhone Alps - realnost Empty Sijecanj 2010. - Rhone Alps - realnost

Postaj  moretousic on 8/1/2010, 09:25

Rhone Alps - realnost


obrazek


Mnoge stvari su se događale u zadnjih par dana.

Vidim da s članci objavljuju ko na traci o ovoj situaciji i evo potrebno je jedno izvješće o situaciji u ratovima Poljska- Njemačka, Španjolska – Francuska. I naša pozicija u svemu tome. Preko noći došlo do par izmjena regija između Španjolaca i Poljaka, koji su savršenim planiranje doveli Francusku i Njemačku do potpuno bezizlazne situacije. Plan koji su izveli je praktički savršen.

Nijemci da bi se kojim čudom uspjeli obranit od Poljaka, i napast ih, blokirat ih, prvo bi im bilo potrebni goldi, kojih trenutačno nemaju. Za povrat svih regija bio bi im potrebno i proglašenje rata sa Španjolskom. Praktički ne moguće. Jedini izlaz je predaja , i potpuna okupacija od strane Poljaka.

Francuzi slični problem kao i Nijemci. Poljaci drže većinu njihovih regija, nemaju otvoren rat. Odlična situacija za EDEN. Bezizlazna za Francuze. Jedini izlaz je predaja, i potpuna okupacija od strane Španjolaca.
Da ne bi sve u detalj, ko je, koje regije mijenjao , itd, imate odličan članak TU , o svemu sto se događalo.

Kako se to nas tiče?!

Pa tiče nas se, regija Rhone Alps, high wood regija, je trenutačno Poljska. Puno se pričalo o tome kako mi idemo po to, itd itd. Nemamo rat sa Talijanima, kao što svi znaju, na druge načine trenutačno ne možemo doći do te regije. Poljaci i Španjolci su trebali hitno rješenje za svoje probleme, plan su savršeno izveli. Poljaci su u tim zamjenama regija dobili Rhone Alps, high wood regiju o kojoj se toliko govori. Mi u tome nismo mogli sudjelovat jer nemamo rat sa Italijom, dalje, da bi došli u poziciju dobit tu regiju, morali bi mijenjati regije sa Španjolcima ili Poljacima, znaci proglasit i njima rat, ili ga aktivirat na neki način, s tim bi izgubili mpp-ove, što bi u trenutačnoj situaciji bilo ne adekvatno.

Budimo realni, Rhone Alps je danas predaleko za nas, što ne znači da sutra neće bit bliže. Wink


S poštovanjem,
U ime eHrvatske Vlade i predsjednika,
Ministarstvo vanjskih poslova

moretousic

Broj postova : 185
Join date : 07.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.