Sijecanj 2010. - Makedonija dolazi ili ipak ne? I još neke...

Go down

Sijecanj 2010. - Makedonija dolazi ili ipak ne? I još neke... Empty Sijecanj 2010. - Makedonija dolazi ili ipak ne? I još neke...

Postaj  moretousic on 12/1/2010, 00:37

Makedonija dolazi ili ipak ne? I još neke...

Dragi moji!

Iako nisam više aktivan na eRepubliku kao prije, na eRepublik wikiju sam još uvijek previše. Jedna od važnijih, barem meni osobno, aktivnisti koje sam obavljao je pokušaj lobiranja da Makedonci, iako nemaju svoje države, dobe svoj prijevod. Možete ih pitati, pogotovo Martina, koliko je trajao proces uvođenja jezika. Iskreno, nikad se nisam namučio toliko da nekom dopustim da se on počne mučiti.

Zašto to sada pišem, i zamaram Vas, cijenjene građane eDržave s time?

Naime, prije malo više od godinu dana, nakon pola godine moljakanja, na Novi Svijet je došla eHrvatska. Mislim da kao narod koji zna (uostalom je znao, jer pitanje je koliko je nas 'starih' još eŽivih) kako je trajala borba da dobimo svoju državu, da bi bilo lijepo da još malo napravimo pritisak na Administratore da uvedu barem jednu novu državu u 2010. i da ta država bude Makedonija, pa makar mala, nek budu ponosni na svoju državu.

Ako ovaj članak skupi više od 400 glasova, onda ću izdvojiti svoje vrijeme i uputiti u ime građane eHrvatske Open Letter našim Adminima da uvedu Makedoniju čim prije.

E sad, oni bistriji su primjetili da u naslovu stoji i još neke...

Naime, ja nisam zadovoljan brzinom odgovora naših admina na probleme naših eGrađana. Ako i vi imate loših iskustava s brzinom odgovora, zamolio bih vas da napišete u par rečenica koji je bio vaš proble, te koliko je trebalo našim adminima da uopće odgovore na njega, a za koliko su vam riješili problem, ukoliko je problem riješen. KAKO NE BISTE IMALI PROBLEMA S ADMINIMA, NEMOJTE STAVLJATI COPY/PASTE VAŠIH RAZGOVORA VEĆ SAMO UKRATKO OPIŠITE VAŠ PROBLEM KOJI IMATE ILI STE IMALI, DA LI SU ADMINI TAJ PROBLEM RIJEŠILI ILI NE, TE KOLIKO JE VREMENA TREBALO DA ADMINI RIJEŠE VAŠ PROBLEM!

Ako su i građani iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, te ostalih država koje razumiju ovaj članak, slobodno i oni prokomentiraju zadnji dio članka i opišu svoje probleme, te brzinu rješavanja njihovih problema.

Ovo provodim s ciljem utvrđivanja boljih načina komunikacije između građana i Administratora.

Hvala Vam na čitanju,

AndyCro
Wiki Sysop

---------------------------------------- ---
Short English notice for Admins:
I am conducting a citizen poll about the speed of solving their problems. This pool is being conducted with the purpose of establishing better communication between citizens and admins. Citizens have been warned to write their problem(s) and the time of the Admin response to it. (Copy/Paste Admin/Citizen conversation have been noticed as forbidden!) read more

moretousic

Broj postova : 185
Join date : 07.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.