Prosinac 2009. - Kako je pomažem eBiH?

Go down

Prosinac 2009. - Kako je pomažem eBiH? Empty Prosinac 2009. - Kako je pomažem eBiH?

Postaj  moretousic on 12/1/2010, 01:33

Kako je pomažem eBiH?

obrazek

Svi je mi volimo! Svi je mi želimo na vrhu! Svi se njome ponosimo, čak i sad! (?)
Svi je mi volimo!

To je ono najvažnije! I tu nema dvojbe. Ali što MI možemo napraviti po tom pitanju? Rjetki su FM - ovi koji rade ogromne štete i promoviraju eBiH InGame, rjetki su oni koji imaju "vezu" (u Avazu, na Sarajevo x, u 24 sata, ili bilo kojim drugim novinama ili na nekom portalu), malo je ljudi koji imaju RL novaca i spremni su platiti reklamu negdje... Ali, svi imamo Facebook profil! Facebook je danas jedna od najposjećenijih stranica na svijetu uopće, kažu da je to najširi medij. Preko Facebooka su organizirani razni baby boom - ovi diljem eSvijeta. Najpoznataiji je onaj Hrvatski u kojem ja Zvoc zaradio preko 100 SB Medalja samo slanjem poruka! A ratrak je plaćao addse na Facebooku i zaradio 55 SB medalja. Dobro, Zvoc je to radio još za vrijeme foodanja, pa je stvarni broj aktivnih igrača mnogo manji.

obrazek

Svi imamo svoj referrer link na igru. Vrlo je jednostavana fora, vjerujem da je svi znate Razz Za one koji ne znaju objašnjavam još jednom Very Happy Fora je što svatko ima grupu s bar po 100 članova koji su svi Bošjnaci (većina). S grupe je jednostavno poslati poruku jer odjednom pošaljete svm članovima. Poruka bi mogla sadržavati samo vaš referrer link ili već prije pripremljeni tekst:

eRepublik je masovna online strateška igra. U njoj se odvija projekcija stvarnog (realnog) svijeta, gdje igrači - odnosno egrađani - mogu sudjelovati u lokalnoj i državnoj politici, igrati se ekonoma, pokretati vlastite tvrtke i sudjelovat u ratovima s ostalim državama.

Počnite još danas, pomognite eBiH da bude veća i jača! Smile

Link za prijavu: svoj link


Ovo je duplo korisno za sve! Korisno je za državu koja dobiva neve igrača i automatski jača ekonomija (novi igrači polako počinju upovati stvari na BiH Marketu, neki će osnovati i svoje firme...), vojna snaga države (što više igrača, veća šteta), država jača financijski (dobiva novca od poreza)... Tako do u nedogled dobir bi se stvari dogodilo. A vi također profitirate jer za svakog tko dođe do levela 6 dobijete 5 golda. još kad bi svatko malo od toga donirao na NBBiH ili na ratne rezerve, još bolje Wink

obrazek

Kupujmo domaće - BHQ
Drugi način kako pomoći državi je da kupujete domaće proizvode. Ma, nema veze što je ovo Q1 oružije/food/gift (...) za 0.01 gold skuplje nego tamo gdje imam org! Ma, šta ako izgubite 0.01 golda po komadu ako znate da to ide državu koji svi mi volimo.Evo i jedan oglas za kraj, pošto nemam para da plaćam ove sa strane Very Happy - Poradajem Q1 ticket firmu s 300 raw - a u SAD - u. LINK Very Happy Ako je netko zainteresiran, molim da mi pošalje poruku. Hvala.


~ Glagolitic paper,
Klynn aka Momicanin

moretousic

Broj postova : 185
Join date : 07.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.